Bray Wyatt

Kaikkea yleistä showpainiin liittyvää. Yritetään kuitenkin pysyä asiallisessa keskustelussa.

Valvojat: Moderaattorit, Ylläpito

Avatar
valkopeura
Viestit: 610
Liittynyt: To 13.04.2006 21:24

Re: Bray Wyatt

Viesti Kirjoittaja valkopeura » Pe 03.10.2014 03:29

Uskon tästä pitkällä tähtäimellä olevan jokaiselle Wyatille haittaa. Se ei ole huono asia vaan hyvä asia. Voidaan pushata jotain pushia enemmän ansaitsevia. Epäilen ettei kiinnostus riitä mikäli Ericiä ja Lukea pidetään singlespainijana samalla gimmickillä. Enkä myöskään halua mitään yhtäkkistä monsterpushia Lukelle tai Rowanille ottaen menneisyyden tapahtumat huomioon. Luke Harper on painitaidoiltaan varmaan taitavin joo. Kuitenkin Luke Harperin hahmo kaiketi toimii parhaiten jonkinlaisena mosnterina tai friikkinä eikä sille varsinaisesti tuollaisesta ison miehen atleettisuudesta ole juuri apua.

Pidän Bway Wyattia kolmikosta taitavimpana esiintymistaidot mukaan luettuna. Jos saisin bookata pitäisin Bray Wyatin kokoajan ic-mestaruuden arvoisena midcard jyränä enkä ikinä nostaisi kortissa ylemmäksi. Brayn gimmickistä poistaisin kaiken myyttisyyden yliluonnollisuusjutut (Sister Abigail) ja keskittäisin Brayn kuvaamisen junttina, vuoristolaisena, erakkona tai sitten bookkaisin häntä mielenvikaisena että hän uskoisi olevansa jotenkin ainutlaatuinen ja hänellä olevan jotain ylivoimaisia voimia tms Sister Abigail.. Bray Wyatin hahmo on jo sen verta persoonallinen ettei se varsinaisesti tarvitse panostusta toisin kuin muut WWE:n värittömät painijat, joten hahmonsyvennys aikaa enemmän heihin kiitos.
Darien Fawks kirjoitti:Kappas, Mr.Off Topic kävi ulostamassa oikein kunnolla tänne ketjuun. Ihan pakarat heiluivat sitä tehdessä.

Avatar
Ace86
Viestit: 272
Liittynyt: Pe 25.04.2008 23:32

Re: Bray Wyatt

Viesti Kirjoittaja Ace86 » La 04.10.2014 01:38

Miksei Bray Wyattia voisi pistää joukkutoveriksi Eric Rowanin kanssa jos Luke Harperia yritetään pushata singles- ottelijana? Saisi tag -divari jotain eloa. Sitten myöhemmin Braytä voisi yrittää WWE pushata main eventtiin yksilönä. Gimmickin vaihdos ehkä voisi kans auttaa asiassa..

Avatar
ViiZei
Viestit: 1630
Liittynyt: Ti 11.11.2008 18:21
Paikkakunta: SeinäJoe

Re: Bray Wyatt

Viesti Kirjoittaja ViiZei » Ke 03.12.2014 14:54

Bray on itselleni ristiriitaisin tapaus koko rosterissa. Fanitan miehessä ihan kaikkea. Hyvä promoamaan, loistava tunnari, ilmeet, eleet, siltakävely... Silti Cenaa vastaan käydyn feudin jälkeen mies on lähes poikkeuksetta huutanut sitä kuuluisaa kelausnappia. Jostain syystä mr. Wyattin tekemiset ei aiheuta yhtään mitään kiimaa. Syytän tästä kaikesta buukkausta. Tuntuu, että Braylle annetaan vähän liian paljon vastuuta olla mielenkiintoinen ilman hyvää kirjoittamista. "Ootsä nähny sen promoja, ei se meiltä tarvi apua. Keskitytäänkö vaikka Cenaan?" Vs Jericho ja Vs Ambrose on molemmat ollut huikeita pettymyksiä. Paperilla kovia pareja, mutta ei vain nappaa. Välillä tuntuu, että näitä miehen kuvioita kirjoittelee joku 12 vuotias tettiläinen.
Big Show ja Kane

Make wrestlingalert rage again

Avatar
Griffin
Viestit: 1097
Liittynyt: Ti 30.09.2008 17:39

Re: Bray Wyatt

Viesti Kirjoittaja Griffin » Ke 03.12.2014 15:04

Ihan samat tuntemukset.

Hahmo on hyvä ja omaperäinen. Samaa voisi sanoa miehen otteista kehässä. Kaikki hohto häviää kuitenkin, kun feudit kulkevat aivan samaa kaavaa korkeintaan pienellä muutoksella siellä täällä. Ja vaikka kuinka hyviä promoja onkin niin välillä ei jaksa edes kuunella, kun kolmessa edellisessä feudissa on samat rivit jo vedetty suurinpiirtein.

Ja itseäni v***ttaa miten Ambrose oli parasta, jota WWE tarjosi. Hänellä oli todella kova momentum mutta se kyllä jotenkin "kuoli" tämän mukana vaikka toki feudi on kesken ja Ambrose on yhä loistava mutta se suurin kipinä katosi kyllä HiaC-tapahtuman jälkeen.

Japeet
Viestit: 1514
Liittynyt: Pe 29.12.2006 16:00

Re: Bray Wyatt

Viesti Kirjoittaja Japeet » Ke 03.12.2014 15:14

Kyllä ne promotkin ovat alkaneet kärsiä. Sitä on vähän vaikea keksiä uutta sanottavaa kun sen pitäisi samalla kuulostaa mystiseltä ja karmivalta. Bray on näitä hahmoja jotka kärsivät liiasta näkyvyydestä. Tarvitsisi Harperin ja Rowanin tapaista kulttia ympärilleen tekemään viikottaisotteluita, tai sitten hyvin satunnaista esiintymistä noin ylipäätään. Parin kuukauden tauko ei tekisi pahaa.

Avatar
Darien Fawks
Viestit: 3765
Liittynyt: Pe 09.04.2004 15:04
Paikkakunta: Pääkaupunki

Re: Bray Wyatt

Viesti Kirjoittaja Darien Fawks » Ke 03.12.2014 22:59

Brayn hahmon ongelma on myös se, että hän tarjoaa promoissaan jatkuvasti aikamoista hypeä ja hehkutusta. Hänen puheistaan on lupa päätellä, että jotain suurta swerveä on jatkuvasti tulossa. Milloin ilmestyy mysteerinen Sister Abigail ja milloin tulee maailmanloppu. Kun Bray oli hahmona tuore, niin uskomus oli, että hänen ympärilleen on suunnitteilla jotakin valtavaa. Kulttikin oli ja kaikki.

Totuus on se, että Wyatt Family oli kultti, jonka verhoa ei koskaan raotettu. Harper ja Rowan lähtivät verrattaen nopeasti omille teilleen – toinen pysyi outona friikkihörhönä ja toinen päätyi vähäsanaiseksi kiusaajien vastustajaksi.

Mitä sitten Braylle kävi? Bray päätyi epämääräisiin feudeihin, joissa hän vuoroin vihaa ja vuoroin rakastaa tai tahtoo vapauttaa. Sister Abigail paljastui vain hepun tavaramerkkihöpinäksi, eikä mitään suurta suunnitelmaa ollutkaan. Bray on kuin huumehoureissaan oleva punaniska, joka puhuu mitä sylki suuhun tuo vailla mitään logiikkaa. Puoskari, ei mikään vallankumousmies. Kaikki ympärillä on vain illuusiota.
Uudistunut, entistä parempi Kielisirkus:

http://kielisirkus.blogspot.fi/

Avatar
enska
Viestit: 1721
Liittynyt: La 22.07.2006 10:48
Paikkakunta: Turku

Re: Bray Wyatt

Viesti Kirjoittaja enska » Ke 10.12.2014 20:14

Darien Fawks kirjoitti:Bray on kuin huumehoureissaan oleva punaniska, joka puhuu mitä sylki suuhun tuo vailla mitään logiikkaa. Puoskari, ei mikään vallankumousmies. Kaikki ympärillä on vain illuusiota.
Tämä kirjoitus saa Brayn hahmon tuntumaan itse asiassa varsin kiinnostavalta. Olisi siistiä, jos joku tarttuisi tähän oikein kunnolla kiinni. Tivaisi Wyattilta vastausta siihen, kuka/missä Sister Abigail on ja että mitä ne buzzardsit oikeastaan tarkoittavat. Paras ratkaisu olisi joku uusi painija, kuten vaikka Mojo Rawley, joka debytoisi Brayn fanaattisena seuraajana ja lyöttäytyisi Wyattin seuraan vasten Brayn tahtoa, siis samalla tavalla kuin Rob Van Dam lyöttäytyi Bo Dallasin seuraajaksi WA-diaryssa. Ja kun myös Mojo tajuaisi, mikä Wyatt on miehiään, kuvio johtaisi jännittävään tilanteeseen.

Toinen (villi) fantasiani olisi se, että Wyatt sokeutuisi. Kuulostaa kummalliselta, tiedän, mutta jos minä olisin 7-vuotias WWE-fani ja näkisin Bray Wyattin kaltaisen hahmon, joka on (ekaluokkalaisen näkövinkkelistä) todella pelottava ja kaiken lisäksi sokea olento, saisin varmaan traumoja. Sokeutuminen on varsin karmiva kohtalo, joka sopisi Brayn jo valmiiksi hirvittävään habitukseen täydellisesti. Ei siis mikään pysyvä sokeutuminen, vaan vaikkapa parin kuukauden kestävä vaihe, jonka aikana Bray vain istuisi keinutuolissaan ja antaisi senhetkisille kätyreilleen ohjeita – silmät ummessa. Sokeutuminen voisi johtua siitä, että Bray koettaisi heittää happoa esim. The Undertakerin kasvoille, mutta Undertaker väistäisi ja ampuisi Wyattia salamalla naamaan. Kyllä, ahmin tällä hetkellä Dungeon of Doomin aikaista WCW:tä. Kuva

Vastaa Viestiin