Ethan Carter III

Kaikkea yleistä showpainiin liittyvää. Yritetään kuitenkin pysyä asiallisessa keskustelussa.

Valvojat: Moderaattorit, Ylläpito

Vastaa Viestiin
Avatar
Saimou
Moderaattori
Viestit: 1459
Liittynyt: Ke 10.11.2004 22:51
Paikkakunta: Vasa

Ethan Carter III

Viesti Kirjoittaja Saimou » La 04.01.2014 13:09

Kuva

Kovassa nosteessa TNA:ssa "Dixie Carterin veljenpoikana", takana historia WWE NXT:n Derrick Batemanina. Mikissä kelvollinen, esiintyjänä varma ja karismaattinen, look perhanan hyvä (heterompi tapa sanoa että komea ja lihaksikas mies), painitaidot IW-esiintymisten perusteella pienoinen kysymysmerkki kun takana lähinnä jobberimatseja. Mitä tuokaan vuosi 2014 tälle 30-vuotiaalle könsikkäälle tullessaan?
What kirjoitti:Olisiko kenties niin, että WWE:n masiina on sortunut virhearvioon päästäessään Carterin / Derrick Batemanin menemään?
En Derrick Batemania varmaan kertaakaan WWE-runinsa aikana nähnyt, joten olisi mielenkiintoista jos joku foorumin NXT:tä 2010-2011 seurannut soturi kertoisi mietteitään Batemanista ja hänen kehittymisestään nykyiseen rooliin. Nimen muistan aika ajoin tulleen mainituksi ja segmenttejä Daniel Bryanin kanssa taidettiin kehua, joten jotain potentiaalia taisi mies WWE:ssäkin väläytellä.

Näkemättä uskallan kuitenkin väittää ettei WWE mokannut Batemanin kanssa, vaan kyseessä oli "väärä aika ja paikka" -tyyppinen case. Mikäli nykyisen EC3:n veroinen esiintyjä olisi nostettu WWE:n päärosteriin joskus 5-9 vuotta sitten (luoja että tuo jälkimmäinen numero saa taas tuntemaan itsensä ikälopuksi) olisi tilausta varmasti ollut, sillä OVW puski noihin aikoihin liukuhihnalta Rob Conwayn ja Eric Escobarin kaltaisia mitättömyyksiä jotka saivat ihan jonkinlaista ruutuaikaakin. Paljon on vielä Carterilla uraa edessä, mutta jo nyt uskoisin että ukkeli olisi voinut taistella paikasta auringossa tasavertaisesti WWE:n menetetyn sukupolven (John Morrison, Dolph Ziggler, MVP, Shelton Benjamin ja muut joista ei koskaan tullut luvattuja uusia ME-nimiä) kanssa. Viime vuosina WWE:n farmi on ollut pullollaan loistavaa talenttia, eivätkä monet lupaavimpina pidetyt jampat koskaan edes päässeet kokeilemaan siipiään päärosterin puolella (Kassius Ohno, Richie Steamboat). Jos EC3 olisi nyt WWE:n rosterissa, olisi hän Shieldin, Wyatt Familyn, Big E:n, Antonio Cesaron, Wade Barrettin ym. alapuolella ja lisää haastajia olisi NXT:n puolella jatkuvasti vaanimassa. WWE:llä oli yksinkertaisesti varaa päästää Batemanin tasoinen prospekti markkinoille.

Samaan aikaan tilanne ei voisi olla otollisempi nousta TNA:n tähdistöön, kunhan vain ensin pääsee kulukuurilla olevan kriisifirman palkkalistoille. Rosterista tippuu nimiä viikosta toiseen ja kilpailevia nuoria kolleja ei ole näköpiirissä nyt kun Jay Bradleykin on kadonnut johonkin. Jostain pitää saada onnistumisia kurjaa tilannetta kirkastamaan, ja Magnus ja EC3 ovat Dixien luottomiehiä joilla halutaan näyttää ettei laiva kahden Mr. TNA:n (et sinä RVD, sori) lähtöön kaadu. WWE-unelman katkeaminen ja siirtyminen vaatimattomammalle Impact Zonelle oli siis kaikille osapuolille paras ratkaisu kuin aikanaan Christianin kanssa ikään.

Avatar
Jack DiBiase
Moderaattori
Viestit: 3817
Liittynyt: Su 18.04.2004 14:52

Re: Ethan Carter III

Viesti Kirjoittaja Jack DiBiase » La 04.01.2014 14:16Kuva
WE BACK YA'LL?!

Vastaa Viestiin