Abyss

Kaikkea yleistä showpainiin liittyvää. Yritetään kuitenkin pysyä asiallisessa keskustelussa.

Valvojat: Moderaattorit, Ylläpito

Vastaa Viestiin
Avatar
TheChosen
Viestit: 190
Liittynyt: Ma 23.01.2006 19:24
Paikkakunta: Lappeenranta

Abyss

Viesti Kirjoittaja TheChosen » Ke 03.09.2014 17:27

Kuuntelin tänään kaivertaessa Stone Coldin podcastia missä hän oli keskustelemassa sitä sun tätä Tommy Dreamerin kanssa (suosittelen kuuntelemaan. Paljon hyvää tarinaa). Toisen jakson loppu-puolella Tommy kertoi kiinnostavan paljastuksen.

Tommy oli vuoden 2002 akoihin WWE:ssä töissä ja vastasi uusien painijoiden palkkaamisesta ja sellaisesta ja hän oli hyvin lähellä palkata Abyss. WWE:llä oli jopa suunnitelmissa Abyss vs Undertaker Wrestlemaniassa! Abyss itse kuitenkin päätti perua diilin viime hetkellä ("He got scared") ja myöhemmin hänestä tulikin tunnetuin osa TNA:ta ja Wrestlemaniassa nähtiin Taker vs Big Show/A-Train handicap ottelu (joka sekin piti olla tag-team ottelu).

En ole nähnyt Abyssin vanhoja matseja ja muutenkin käsitys miehestä on ollut sellainen kakkosluokan Kane/Mankind hybridi. Muutenkin ajatus että Abyss olisi jokin raivoava hardcore kone jatkoi laskemistaan kun häntä palloteltiin turhasta juonesta toiseen ja annettiin maagisia Hall Of Fame sormurksia ja niin pois päin. Olisiko Abyssista ollut mihinkään niihin aikoihin, saatikka Mania-matsiin Takeria vastaan?
"It's only a game if you win, but if you lose it's a stinking waste of time." - Al Bundy

Japeet
Viestit: 1514
Liittynyt: Pe 29.12.2006 16:00

Re: Abyss

Viesti Kirjoittaja Japeet » Ke 03.09.2014 17:59

Muusta en tiedä, mutta "Mania-matsi 'Takerin kanssa" ei ainakaan tuolloin ollut vielä samanlainen käsite kuin nykyään, joten sen puolesta varmasti. Tuolloinhan putki oli aika pitkälti vain osa 'Takerin kulloistakin feudia, jos sitä edes mainittiin ollenkaan. Vissiin vasta jostain Orton-ottelusta eteenpäin putkesta tuli varsinainen painopiste Undertakerin Wrestlemania-esiintymisissä (ja josta sitten alkoikin 'Takerin feudien taso laskea urakalla), vaikka olihan siitä toki mainintoja ihan sieltä alkupäästä asti.

Avatar
DeadManWalking
WrestlingAlertin johtava jääkiekkoanalyytikko
Viestit: 8619
Liittynyt: Ke 13.07.2005 13:51
Paikkakunta: Kuopio + Oulu/Manchester

Re: Abyss

Viesti Kirjoittaja DeadManWalking » Ke 03.09.2014 18:05

Japeet kirjoitti:Tuolloinhan putki oli aika pitkälti vain osa 'Takerin kulloistakin feudia, jos sitä edes mainittiin ollenkaan. Vissiin vasta jostain Orton-ottelusta eteenpäin putkesta tuli varsinainen painopiste Undertakerin Wrestlemania-esiintymisissä
Ensimmäisen kerran sellainen semi-iso maininta tuli silloin kun Taker pisti putken pituudeksi 10-0 Flairia vastaan, mutta tosiaankin sitten Ortonia vastaan kolme vuotta myöhemmin siitä tehtiin sellainen isompi käsite, ja tämäkin pitkälti Randyn "Legend Killer" -gimmickin vuoksi.
Riveni kirjoitti:Tämä ei tosin auta siihen että joku Naarajärveläinen luulee olevansa Oulusta (Ja Manchesterista). Eihän sieltä olekkaan kuin se 400 kilometriä Ouluun, vaikka tämän pahamaineisen JYPin kotokunnille on alle 100 kilometriä. 8)
Four passes break any defense

Vastaa Viestiin