Mainostamisesta

Täältä löydät foorumin säännöt, sekä ohjeita yleisimpiin ongelmiin. Mikäli olet uusi foorumillamme, suosittelemme tälle alueelle astumista.
Kirjoitusoikeus kaikilla rekisteröityneillä.

Avatar
Queen of the World
Viestit: 340
Liittynyt: Su 16.11.2003 23:20
Paikkakunta: Helsinki
Tykännyt viesteistä: 2 kertaa
Tykätty: 9 kertaa
ViestiLähetetty: Su 19.09.2004 16:14
Tällä foorumilla on lähiaikoina alkanut esiintyä jos jonkinlaista (törkeää) mainostamista, ja on aika asettaa jonkinlaiset rajat tähän naurettavaksikin menneeseen touhuun. Joten, tässä:

1) Jonkin toisen foorumin tms. mainostaminen omassa allekirjoituksessa ei ole kiellettyä, kuten ei ole ollut tähänkään asti.

2) Jonkin toisen foorumin tms. mainostaminen asiaan liittyvässä aiheessa (esim. "Muu Keskustelu" -alueella oleva "Foorumeita joka makuun!?" -aihe) ei ole kiellettyä.

3) Yksityisviesteillä toisten foorumilaisten häiritseminen mainostusmielessä, kuten toki kaikin tavoin muutenkin, on kiellettyä. Nämä henkilöt kyllä löytävät tiensä foorumeillenne, mikäli itse haluavat. Yksityisviestien väärinkäytöstä saamme kyllä selvyyden, ja tarvittavat toimenpiteet otetaan käyttöön. Pyydämme foorumilaisia ilmoittamaan ylläpidolle (TM ja minä), mikäli heitä häiritään mainostusviesteillä.

4) Uusien aiheiden luominen mainostusta varten on kiellettyä. Tällaisesta tilanteesta esimerkkinä juuri äsken "Muu Keskustelu" -osiosta poistamani aihe, jossa muka haluttiin keskustella turnauksista, mutta todellisena tarkoitusperänä oli saada mukaan ujutettua oman foorumin mainoksia parikin kappaletta.
Avatar
Site Admin
Viestit: 269
Liittynyt: Su 16.11.2003 10:06
Paikkakunta: Lahti
Tykännyt viesteistä: 1 kertaa
Tykätty: 20 kertaa
ViestiLähetetty: To 26.05.2005 23:00
Muistutuksena jälleen kaikille foorumin käyttäjille, että mainostus yksityisviestitse tai muilla yllä mainituilla tavoilla on edelleen ehdottomasti kiellettyä.

Mikäli tästä huolimatta joudutte jonkinlaisen yksityisviestimainonnan tai -häiriköinnin kohteeksi, pyydämme ilmoittamaan asiasta välittömästi joko ylläpidolle tai moderaattoreille.
I used to watch wrestling, but then I took an arrow in the knee.
Avatar
Moderaattori
Viestit: 3817
Liittynyt: Su 18.04.2004 14:52

Tykännyt viesteistä: 108 kertaa
Tykätty: 561 kertaa
ViestiLähetetty: Pe 17.04.2015 21:32
Kuva


Sillä aikaa, kun Corporate Janitor Kane hoitelee huoltotoimenpiteitä, voimme suositella paininälkään muita kotimaisia vaihtoehtoja. Lisätietoa uutis-alueella.
THE PRICE HAS BEEN PAID

Viestistä tykkäävät (7): BorgaEkiRawenskaShow_StopperSupermacWanhusWhat

Paluu Säännöt & Ohjeet

Paluu Etusivu


Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa

cron