Survivor Series 2017

Jos seuraat painitapahtumia reaaliajassa, tämä on oikea paikka sinulle. Mutta älä sitten pillastu jos joku möläyttää seuraavan PPV:n mestaruusottelun voittajan nimen varoittamatta. Täällä se on sallittua.

Valvojat: Moderaattorit, Ylläpito

Vastaa Viestiin
Avatar
Jack DiBiase
Moderaattori
Viestit: 3817
Liittynyt: Su 18.04.2004 14:52

Survivor Series 2017

Viesti Kirjoittaja Jack DiBiase » Ti 14.11.2017 11:32

Tulevana viikonloppuna taistellaan järjestyksessään kolmaskymmenesensimmäinen Survivor Series, eli Selviytyjät Sarja. Tässä matsilistaa:


1 Enzo Amore (c) vs. Kalisto Singles match for the WWE Cruiserweight Championship
2 Raw Women's Champion Alexa Bliss vs. SmackDown Women's Champion* Non-title Champion vs. Champion interbrand singles match
3 Intercontinental Champion The Miz (with Curtis Axel and Bo Dallas) vs. United States Champion** Non-title Champion vs. Champion interbrand singles match
4 Team Raw (Kurt Angle, Braun Strowman, Finn Bálor, Samoa Joe, and Triple H) vs. Team SmackDown (Shane McMahon, Randy Orton, Bobby Roode, Shinsuke Nakamura, and John Cena) Men's traditional interbrand 5-on-5 Survivor Series elimination match
5 Team Raw (Alicia Fox, Nia Jax, Asuka, Sasha Banks, and Bayley) vs. Team SmackDown (Becky Lynch, Carmella, Charlotte Flair, Naomi, and Tamina) (with Lana) Women's traditional interbrand 5-on-5 Survivor Series elimination match
6 Raw Tag Team Champions Cesaro and Sheamus vs. SmackDown Tag Team Champions The Usos (Jey and Jimmy Uso) Non-title Champions vs. Champions interbrand tag team match
7 Universal Champion Brock Lesnar (with Paul Heyman) vs. WWE Champion AJ Styles Non-title Champion vs. Champion interbrand singles match
8 The Shield (Dean Ambrose, Roman Reigns, and Seth Rollins) vs. The New Day (Big E, Kofi Kingston, and Xavier Woods) Six-man interbrand tag team match
WE BACK YA'LL?!

Avatar
Jers1
Viestit: 834
Liittynyt: Pe 03.11.2006 15:53
Paikkakunta: Helsinki

Re: Survivor Series 2017

Viesti Kirjoittaja Jers1 » Ti 14.11.2017 20:12

Eikös se oltu sovittu että Panu5 tekee nämä topicit?
We need CM Punk!

Avatar
Ravenwood
Viestit: 2275
Liittynyt: La 09.01.2010 20:11
Paikkakunta: Jyväskylä

Re: Survivor Series 2017

Viesti Kirjoittaja Ravenwood » To 16.11.2017 21:27

Jers1 kirjoitti:Eikös se oltu sovittu että Panu5 tekee nämä topicit?
Jo pelkästään tämän viestin takia Alertin paluu on onnistunut. Nyt voikin laittaa lapun luukulle.

Avatar
Uutiset
Uutisankkuri
Viestit: 56
Liittynyt: Ma 13.03.2006 18:44
Viesti:

Re: Survivor Series 2017

Viesti Kirjoittaja Uutiset » Ma 20.11.2017 11:50

Otteluiden lopputulokset:

Kickoff:

Elias vs Matt Hardy

Cruiserweight Championship: Enzo Amore (c) vs Kalisto

Kevin Owens & Sami Zayn vs Breezango

Main card:

The New Day vs The Shield

Team Raw (Asuka, Bayley, Alicia Fox, Nia Jax & Sasha Banks) vs Team SmackDown (Natalya, Becky Lynch, Carmella, Tamina & Naomi)

The Miz vs Baron Corbin

Sheamus & Cesaro vs The Usos

Alexa Bliss vs Charlotte

AJ Styles vs Brock Lesnar

Team Raw (Kurt Angle, Triple H, Braun Strowman, Finn Bálor & Samoa Joe) vs Team SmackDown (Shane McMahon, John Cena, Shinsuke Nakamura, Bobby Roode & Randy Orton)

Avatar
DeadManWalking
WrestlingAlertin johtava jääkiekkoanalyytikko
Viestit: 8619
Liittynyt: Ke 13.07.2005 13:51
Paikkakunta: Kuopio + Oulu/Manchester

Re: Survivor Series 2017

Viesti Kirjoittaja DeadManWalking » Ma 20.11.2017 18:43

Ihan kuin wanhoina hyvinä aikoina kun SD ja Raw ottavat vastakkain joukkueottelussa. Ilmeisesti brändijako on tullut ainakin joissain määrin takaisin WWE:hen, olihan siinä oma viehätyksensä aikoinaan kun brändijako oli viimeksi oikeasti olemassa ja muutaman kerran vuodessa nähtiin näitä rostereiden välisiä otteluita. Oli kyseessä sitten Survivor Seriesin joukkueottelu tai kahden superstaran kohtaaminen esim. WrestleManiassa.

AJ Styles vs. Brock Lesnar -ottelu on kuin jostain omasta EWR bookkauksesta vuodelta 2004. :D
Riveni kirjoitti:Tämä ei tosin auta siihen että joku Naarajärveläinen luulee olevansa Oulusta (Ja Manchesterista). Eihän sieltä olekkaan kuin se 400 kilometriä Ouluun, vaikka tämän pahamaineisen JYPin kotokunnille on alle 100 kilometriä. 8)
Four passes break any defense

Avatar
Ravenwood
Viestit: 2275
Liittynyt: La 09.01.2010 20:11
Paikkakunta: Jyväskylä

Re: Survivor Series 2017

Viesti Kirjoittaja Ravenwood » Ma 20.11.2017 19:40

Kovin oli hengetön ja mitäänsanomaton tapahtuma huikean TakeOverin jälkeen. Shanen ja Tripsun isot roolit main eventissä ei kyllä jaksanut itseäni naurattaa, varsinkin se fakta että Shane tuntuu olevan tällä hetkellä SD:n ykkösnimi on surullista. Kaikki McMahonit vois häipyä ruudusta taas vähäksi aikaa, mieluiten lopullisesti.

Styles - Lesnar yllätti positiivisesti, mutta alku oli niin perus Lesnar-matsia että meinasin jo ruveta skippailemaan. Onneks en skippaillut koska loppua kohden toi parani huimasti. Stylesin voittoon en missään vaiheessa uskonut joten sikäli ei ollut pettymys.

Strowman tuntuu olevan nykyään PPV:stä toiseen se joka tarjoaa oikeasti parasta viihdettä, niin myös Survivor Seriesissä. Onpahan ainakin joku syy katsoa Rawin PPV:itä, Smackdownin suhteen niitä syitä on hyvin vaikea keksiä.

Avatar
What
Viestit: 3066
Liittynyt: To 20.07.2006 13:07
Paikkakunta: Rivers Mouth

Re: Survivor Series 2017

Viesti Kirjoittaja What » Ma 20.11.2017 19:43

Survivor Series oli paperilla huikean kova tapahtuma, eikä se lihanakaan huono ollut. Aloitetaan kuitenkin negaatiolla.

Miesten 5vs.5 ottelu pelkistyi tyhjänpäiväiseksi tuijoituskilpailuksi. Tuohon oli ladattu kieltämättä iso määrä kiimaisia ottelupareja. Angle-Cena, HHH-Orton, Nakamura-Balor jne... Tuo tähtivoiman kasaaminen yhteen ja samaan otteluun kuitenkin kääntyi itseään vastaan, kun suurin osa matsista oli pelkkää "mehustelua" nostalgialla tai muuten. Kurt Anglen otteissa oli kieltämättä näkyvissä sellaisia puolittain surullisia "Randy The Ram" piirteitä, aika jäykkää oli :( Sitten kun ottelu vielä ratkesi McMahonin perheen sisäiseen eriskummalliseen vispilänkauppaan, niin tässä mentiin metsään. Se oli harmi, sillä muutoinhan tämä oli aika timanttinen tapahtuma.

Se suurin ilonaihe minulle oli AJ Stylesin ja Brock Lesnarin (luultavasti ainutkertainen) kohtaaminen. Yli 15 minuutin taistelu, jossa Styles sai luotua parikin todella täpärää selätystilannetta. Kun katsoo historiaa kuinka WWE on painijoitaan Lesnaria vastaan bookannut, niin tätä voi pitää jälleen yhtenä osoituksena Stylesin arvosta. Oikein hyvä matsi.

Kovatasoisin ottelu iskettiin pöytään heti alkuun. Shieldin ja New Dayn kuuden miehen sota oli lähestulkoon erinomainen painimatsi. Samalla kehut myös The Barin ja Usojen kohtaamiselle. Joukkuepaini on tänä vuonna ollut hurjassa iskussa, ja sama meno jatkui. Jälleen kerran illan parasta antia.

Yhteenvetona: Kokonaisuus vahva, mutta pääottelu petti pahemman kerran. Sen vuoksi tämä ei ehkä sittenkään ihan vuoden parhaimmistoon yllä, tahi pärjää viime vuoden Survivor Seriesille.

Pähkinänkuoressa
The Shield VS. New Day (21:20) **** (illan paras)
Women's Elimination Match (18:35) ***
Corbin VS. Miz (9:35) ***
The Bar VS. Usos (15:55) *** 1/2
Bliss VS. Flair (15:00) ** 1/2
Styles VS. Lesnar (15:25) *** 1/2
Men's Elimination Match (33:20) ** 1/2

Avatar
Wanhus
Viestit: 506
Liittynyt: To 02.11.2006 19:47

Re: Survivor Series 2017

Viesti Kirjoittaja Wanhus » Ma 20.11.2017 20:50

Edeltävien kanssa vahvasti samalla kannalla. New Day-Shield tarjosi päivän parhaan show'n. Big E on stara, toivottavasti pääsee vielä soolona isosti parrasvaloihin.

Miesten perinteinen floppasi pahemman kerran. Paperilla kovin perinteinen Survivor Series -matsi noin ikinä, mutta tässä kaikki saatiin näyttämään huonoilta. Angle oli hyvin kankea eikä tuo Randy The Ram -vertaus ole kaukaa haettu. Jotenkin toivon, ettei mies enää painisi tai sitten paini pelkästään sen vihoviimeisen ottelun. McMahon-draamaksihan tuo väännettiin taas ja se on hyvin tylsä ratkaisu. Kirjoituksen tasolla tykkäsin siitä, kuinka Triple H:n hahmo oli uskollinen itselleen ja teki sen, mikä on hahmolle ominaista, mutta voi p****le... väärä aika ja paikka. Sopimus Shanen kanssa tai Raw'n GM -paikan janoaminen olisivat voineet olla mielenkiintoisempia ratkaisuja - niin, että Strowman olisi kuitenkin tuhonnut kaikki. Onneksi Strowman tuhosi HHH:n lopussa.

Huhuissa on pyörinyt, että WrestleManiassa nähtäisiin Triple H vs Kurt Angle. Toivottavasti ei. Triple H vs Shane McMahon olisi myös aivan kammottava ratkaisu, mieluummin Triple H vs Braun Strowman, jossa Strowman voisi laittaa HHH:n vaikka pysyvästi eläkkeelle.

AJ Styles vs Brock Lesnar oli hyvä ottelu, mutta lähti tuskallisen hitaasti liikkelle. Loppupuolisko oli kyllä mahtavaa ja olin fiiliksissä, kun Styles piti Lesnaria lukossa. Styles onnistui selkeästi tuhoamaan Petoa (Lesnar kun myi jalkaansa kävellessä pois), tahtoisin todellakin nähdä jatko-osan tälle taistolle. WrestleManiaan kiitos, AJ Styles vs Brock Lesnar.

Ihan hyvä tapahtuma, jonka pääottelus floppasi pahemman kerran. Naisten osuudet skippasin sekä Corbin-Mizin, mutta voin sanoa kuitenkin viihtyneeni.
"If you combined Paul Heyman and Big E, you would have one full haircut"

Avatar
Darien Fawks
Viestit: 3765
Liittynyt: Pe 09.04.2004 15:04
Paikkakunta: Pääkaupunki

Re: Survivor Series 2017

Viesti Kirjoittaja Darien Fawks » Ma 20.11.2017 22:41

Mielestäni hyvinkin huono tapahtuma kaikkine pistetaulukkokikkailuineen. Tuosta oli helppo arvailla, mikä brändi voittaa mitkäkin ottelut.

Kouluarvosanana 7- :(
Uudistunut, entistä parempi Kielisirkus:

http://kielisirkus.blogspot.fi/

Avatar
Wanhus
Viestit: 506
Liittynyt: To 02.11.2006 19:47

Re: Survivor Series 2017

Viesti Kirjoittaja Wanhus » Ma 20.11.2017 22:49

Darien Fawks kirjoitti:Mielestäni hyvinkin huono tapahtuma kaikkine pistetaulukkokikkailuineen. Tuosta oli helppo arvailla, mikä brändi voittaa mitkäkin ottelut.
Tästä täysin samaa mieltä. Vei makua ja täysin tarpeeton kikka. Eihän tuossa ollut mitään panoksensa edes, minkä takia olisi pitänyt pisteitä laskea. Tällaistahan ei ennen ole ollut eikä nytkään olisi tarvittu.
"If you combined Paul Heyman and Big E, you would have one full haircut"

Avatar
ViiZei
Viestit: 1630
Liittynyt: Ti 11.11.2008 18:21
Paikkakunta: SeinäJoe

Re: Survivor Series 2017

Viesti Kirjoittaja ViiZei » Ke 22.11.2017 01:23

Hauskaa, ettei vieläkään tiettyjen kovien jätkien tarvinnut pitää noita jobberipaitoja. Cena, ja Reigns siis. Triple H melkein sai vedettyä Raw -paidan päällensä, mutta sai viime hetkellä neuvoteltua siihen jonkun hienon pääkallon kuvan suoraan yhdeksäkytä-luvulta.
Big Show ja Kane

Make wrestlingalert rage again

Avatar
DeadManWalking
WrestlingAlertin johtava jääkiekkoanalyytikko
Viestit: 8619
Liittynyt: Ke 13.07.2005 13:51
Paikkakunta: Kuopio + Oulu/Manchester

Re: Survivor Series 2017

Viesti Kirjoittaja DeadManWalking » Ke 22.11.2017 16:42

ViiZei kirjoitti:Hauskaa, ettei vieläkään tiettyjen kovien jätkien tarvinnut pitää noita jobberipaitoja. Cena, ja Reigns siis.
No mitä voit olettaa? Cenallahan oli aikanaan oma tunnusmusiikki käytössä vaikka storylinen mukaan mies ei enää edes ollut WWE:n palkkalistoilla (Nexus-kuvio), joten tällainen t-paita juttu nyt on ihan itsestäänselvä.
Riveni kirjoitti:Tämä ei tosin auta siihen että joku Naarajärveläinen luulee olevansa Oulusta (Ja Manchesterista). Eihän sieltä olekkaan kuin se 400 kilometriä Ouluun, vaikka tämän pahamaineisen JYPin kotokunnille on alle 100 kilometriä. 8)
Four passes break any defense

Avatar
ViiZei
Viestit: 1630
Liittynyt: Ti 11.11.2008 18:21
Paikkakunta: SeinäJoe

Re: Survivor Series 2017

Viesti Kirjoittaja ViiZei » Ke 22.11.2017 18:51

DeadManWalking kirjoitti:
ViiZei kirjoitti:Hauskaa, ettei vieläkään tiettyjen kovien jätkien tarvinnut pitää noita jobberipaitoja. Cena, ja Reigns siis.
No mitä voit olettaa? Cenallahan oli aikanaan oma tunnusmusiikki käytössä vaikka storylinen mukaan mies ei enää edes ollut WWE:n palkkalistoilla (Nexus-kuvio), joten tällainen t-paita juttu nyt on ihan itsestäänselvä.
Jep. Näin joukkueurheilumiähenä tuo vaan pistää silmään ikävästi. Kukkonen voisi tulla perjantain matsiin vaikka Ropsin paita päällä, koska hänellä nyt vaan on niin paljon enemmän natsoja mitä muilla.
Big Show ja Kane

Make wrestlingalert rage again

Vastaa Viestiin