Smackdown

Jos seuraat WWE:n tapahtumia reaaliajassa, tämä on oikea paikka sinulle. Mutta älä sitten pillastu jos joku möläyttää seuraavan PPV:n mestaruusottelun voittajan nimen varoittamatta. Täällä se on sallittua.

Valvojat: Moderaattorit, Ylläpito

Vastaa Viestiin
Avatar
What
Viestit: 3059
Liittynyt: To 20.07.2006 13:07
Paikkakunta: Rivers Mouth

Re: Smackdown

Viesti Kirjoittaja What » Ke 24.01.2018 21:09

Royal Rumblea edeltänyt Smackdown oli ihan perushyvä jakso. Kiimaa itse Rumble-ottelua (miesten tahi naisten) kohtaan tässä nyt ei saatu nostatettua, mutta sen sijaan WWE-mestaruusmatsia kohtaan odotukset kasvoivat. Sen lisäksi Styles vs. Zayn oli vaihderikas ja hyvä päämatsi tälle jaksolle. Shane McMahonin ja Daniel Bryanin tarinaa myös hivutetaan pienin askelin eteenpäin.

Tuossa ne hyvät puolet, mutta eihän tämä mitenkään erikoinen jakso ollut ja paljon oli sellaista tyypillistä täytematskua, johon ei jaksanut keskittyä.

6/10

Avatar
What
Viestit: 3059
Liittynyt: To 20.07.2006 13:07
Paikkakunta: Rivers Mouth

Re: Smackdown

Viesti Kirjoittaja What » Ke 31.01.2018 21:15

Raw'n tavoin myös Smackdown oli saanut uutta graafista ilmettä. Tekstitykset tulleet mukaan näihin pikkupuffeihin, mikä on tietysti somelevitystä ajatellen näppärä lisä. Kyllähän tuo taas hetken aikaa freesimmältä tuntui.

Hieman tuli sellainen fiilis, että Nakamura saattaa tässä matkan aikana kääntyä ihan puhtaaksi heeliksi. Se ei nyt välttämättä huono ajatus olisi. Ja kyllähän miesten kohdatessa aikanaan Wrestle Kingdomissa amerikkalainen Styles oli se pahis ja japanilainen Nakamura hyvis. Tuntuisi jotenkin luonnolliselta, että Amerikassa roolit olisivat toisinpäin. Sami Zaynin itsekkyys myös yllätti ja kaiken järjen mukaan hän tulee ensi viikolla ykköshaastajuuden voittamaan. Owens - Styles kun nähtiin viime vuonna liian monta kertaa. Zayn vs. Styles puolestaan on vielä suht tuore matsipari.

Dolph Ziggleriä ei näkynyt, vaikka hän Rumblessa sen paluunsa teki. Toinen ihmetyksen aihe oli sen Usojen promon jälkeen. Juusot luettelivat listan tiimejä, ketkä olivat päihittäneet, kunnes Bludgeon Brothersin musiikki iski. Sen sijaan, että teurastusveljet olisivat esittäneet haasteen, niin he vaan kävelivät ohi ja jatkoivat paikallispainijoiden murjomista. Järki?

Tämä jakso oli sellaista siemenperunan kylvöä. Pottuja saadaan odotella vielä jonkin aikaa.

5/10

Avatar
What
Viestit: 3059
Liittynyt: To 20.07.2006 13:07
Paikkakunta: Rivers Mouth

Re: Smackdown

Viesti Kirjoittaja What » Ke 07.02.2018 20:15

Olipa jotenkin rakenteeltaan todella selkeä jakso. Kolme isompaa juttua, jotka veivät leijonanosan ajasta.

1) Shanen ja Danielin skisman selvittely ohjelman aluksi
2) Rusevin ja Rooden US-mestaruusottelu
3) Kevinin ja Samin ykköshaastajuusottelu

Dolph Ziggleriä vähän kaipailin, kun hän on Rumble-esiintymisensä jälkeen joutunut jälleen maan nielemäksi. Randy Ortonin yllätyshyökkäykset parina viime viikkona voi tietysti tulkita jonkin muutoksen alkulyönteinä. Mutta vähintäänkin yhtä todennäköinen skenaario on, että nämä eivät johda mihinkään kummoisempaan. Ihan jännää kuitenkin.

6/10

Avatar
What
Viestit: 3059
Liittynyt: To 20.07.2006 13:07
Paikkakunta: Rivers Mouth

Re: Smackdown

Viesti Kirjoittaja What » La 17.02.2018 20:40

Tämän jakson kantava teema oli Fastlanen mestaruusottelun pohjustaminen ja isoin yksittäinen juttu Dolph Zigglerin paluu televisioon kahden kuukauden poissaolon jälkeen.

En nyt oikein osaa arvostaa näitä päätöksiä. Ziggler lähti Smackdownista joulukuussa dramaattisesti, jättämällä juuri voittamansa US-mestaruuden keskelle kehää ja poistumalla selitystä antamatta. Nyt tuo koko juttu oli täysin unohdettu, ja Zigglerin paluun motivaatioksi näemmä riitti epämääräinen lupaus tilaisuudesta mahdollisesti haastaa Fastlanessa useamman miehen ottelussa WWE-mestaruudesta. Kyllä tämän nyt kaikkinensa olisi voinut paljon paremmin hoitaa.

Toisekseen minua harmittaa kuinka heikosti tämä AJ Stylesin toinen WWE-mestaruuskausi on tähän mennessä bookattu. Se alkoi Survivor Seriesin isolla kohtaamisella Brock Lesnarin kanssa, mutta sillä ei varsinaisesti ollut mestaruuden kanssa mitään tekemistä. Joulukuu menikin sitten pakkopullalta maistuneen Jinder Mahalin revanssin kanssa. Royal Rumblessa oli vuorossa outo tasoitusottelu Sami Zaynin ja Kevin Owensin kanssa, ja nyt Fastlanessa sekasortoinen Fatal 5-Way. On sääli, että Stylesin kaudesta on saatu niin vähän irti.

Randy Ortonin ja Bobby Rooden kohtaaminen olisi kiinnostanut, mutta sitä ei sitten saatukaan. New Day pannukakkuineen oli ihan oma itsensä, mutta eipä tuokaan mitään suurempaa muisteltavaa jättänyt. Owens vs. Corbin ja Zayn vs. Ziggler olivat paperilla ihan mielenkiintoisia kohtaamisia, mutta eivät ne sittenkään painillisesti paljoa tarjonneet. Lisäksi harmitusta aiheutti, että AJ Stylesia, Shinsuke Nakamuraa tahi hauskaa Rusev & English parivaljakkoa ei jaksossa nähty laisinkaan. Suhteellisen heikko esitys, tällä viikolla Raw oli selkeästi parempi viikottaisohjelma

Viikon 7 paras esiintyjä – Dolph Ziggler
4/10

Vastaa Viestiin