RAW

Jos seuraat WWE:n tapahtumia reaaliajassa, tämä on oikea paikka sinulle. Mutta älä sitten pillastu jos joku möläyttää seuraavan PPV:n mestaruusottelun voittajan nimen varoittamatta. Täällä se on sallittua.

Valvojat: Moderaattorit, Ylläpito

Vastaa Viestiin
Avatar
Jabroni Drive
Viestit: 5
Liittynyt: Ma 15.01.2018 02:54

Re: RAW

Viesti Kirjoittaja Jabroni Drive » Ke 17.01.2018 00:07

Strowman-showksi meni aika pitkälle koko jakso. Mutta ei se mitään. Mielenkiinto pysyi hienosti yllä, kun kuvattiin Strowmanin dominanssia backstagella.

Jos oli viime viikon jakson loppu shokeerava, oli tässäkin jaksossa kyllä sellaista settiä, että ohhoh. Rekka kyljelleen ja vittuun. Ei turhaan Strowmania kehuta. Vetää oman roolinsa äärimmäisen uskottavasti. Whatia mukaillen: ehkä jopa överiä suorittamista, mutta se juuri tekee hänestä mielenkiintoisen. Ikinä ei tiedä, että mitä se seuraavaksi keksii.

Jordanin ja Rollinsin ei-niin-sulava ystävyys herättää myös mielenkiintoa. Rollinsia voidaan käyttää myös isommissa kuvioissa ja eiköhän sellainen tämän vuoden aikana hänelle siunaannu. Jordan maistuu puulle.

The Mizistä en voi olla pitämättä. Mikin varressa aivan mahtava, mutta myös painijana kehittynyt siitä, kuin mitä viimeksi katsoin. Nostanut täten profiiliaan huomattavasti. Kamppailu IC-mestaruudesta on tällä hetkellä lähes yhtä kiinnostava kuin Universal-mestaruuden vastaava.

Ensi viikon juhlajakso herättää tämän myötä innostusta ja odotuksia. Puhumattakaan siitä, että etenemme kohti Wrestlemaniaa hurjan nopealla tahdilla.

Avatar
zemppari
Viestit: 91
Liittynyt: Ti 25.05.2010 13:28
Paikkakunta: Jokela

Re: RAW

Viesti Kirjoittaja zemppari » Ti 23.01.2018 14:06

Rawin 25-vuotis juhlajakso tapahtui.

+++ Torrie Wilson näyttää hyvältä
++ Jason Jordan
+ Miz on IC-mestari...

- ...Mutta Reignin Romansin Rumble-voiton mahdollisuudet kohosivat roimasti
- - Revival haudattiin
- - - Ei Steve Blackmania
ZSJ is God

Avatar
What
Viestit: 3059
Liittynyt: To 20.07.2006 13:07
Paikkakunta: Rivers Mouth

Re: RAW

Viesti Kirjoittaja What » Ti 23.01.2018 19:38

Smarksiden Eetu tai ehkä tutummin Alertin enska on tiivistänyt tämän juhlajakson aika hyvin. "Samaa vanhaa paskaa". Jopa Undertakerin esiintyminen ensi kertaa sitten viime WrestleManian strippaussession jätti ihan kylmäksi. Kun ei siinä tapahtunut mitään. Samoten DX:n kekkuloinnit.... aika aikaansa kutakin. Stone Coldiakaan ei oltu Raw'ssa nähty vuosikausiin ja nyt kun hänet oli paikalle tuotu, niin tilaisuus käytettiin väsähtäneseen McMahonien stunnerointiin. Olisipa ollut mukava nähdä jonkun nykyrosterin jannun saavan stunner-käsittelyn. Voisi pikkuhiljaa alkaa uudistaa näitä juhlajaksojenkin vieraslistaa. Snitsky, Heidenreich ja Mordecai kehiin prkl! :evil:

Jakson viihdyttävimmät asiat olivat Eliasin ja Cenan segmentti, Mizin mestaruusvoitto ja lopun Strowman-Lesnar kohtaaminen. Niin, ja nämähän olivat ne nykyrosterin äijät.

Ikävän laimea alku tälle WWE:n superviikolle, mutta toivotaan nousevaa kaarta kohti Royal Rumblea.

4/10

Avatar
Inkfish
Viestit: 690
Liittynyt: La 04.12.2004 00:48

Re: RAW

Viesti Kirjoittaja Inkfish » Ti 23.01.2018 21:47

Hienoa että Miz voitti mestaruuden, mutta toivottavasti tämä ei nyt tosiaan tarkoita sitä, että Rumblessa REIGNS WINS LOL.

Oli myös hienoa nähdä, että Jericho antaa taas hiustensa kasvaa. Jotenkin lyhythiuksinen Jericho ei näytä niin coolilta kuin Jericho pitkillä hiuksilla. :mrgreen:

Avatar
TM
Site Admin
Viestit: 290
Liittynyt: Su 16.11.2003 10:06
Paikkakunta: Lahti
Viesti:

Re: RAW

Viesti Kirjoittaja TM » Ke 24.01.2018 10:16

Nyt kun katsoin ensimmäisen kokonaisen WWE-jakson sitten viime WM:n niin kirjataas ylös satunnaisia mietteitä.

- McMahonit & Austin -pätkä oli ihan ok avaus, vaikka heti ensisekunneilta olikin selvää miten homma päättyy.

- APA-segmentit oli hyviä, mutta talossa oli talenttia niin paljon että olisi ollut mahdollisuuksia tehdä vastaavia pätkiä enemmänkin. Vaikutti vähän laiskalta että samaa pokerinpeluuta jauhettiin moneen kertaan.

- Tai no olihan näitä pätkiä pitkin sosiaalista mediaa, miksei tällaisia ollut TV:ssä?

- Aika mielikuvituksetonta kärrätä joukko (enemmän tai vähemmän) legendaarisia naispainijoita ja Raw-managereita vain vilkuttelemaan katsojille. Eikö näille mitään muuta tekemistä keksitty?

- Elias onnistui olemaan ensimmäistä kertaa meikäläisen mielestä ihan kiinnostava.

- Matsit olivat odotetusti kuraa. IC-ottelu oli siedettävä, sen lopetus oli mielestäni hyvin tehty.

- Undertakerin promo oli todella väsynyt ja DX aiheutti jopa meikäläiselle nostalgiatripin sijaan cringe-tripin.

- Jakso päätettiin Universal -mestaruusottelun mainostukseen ihan hyvin, ainakin lähtökohtaisesti ottelu kiinnostaa. Siihen vaikuttanee se etten ole seurannut WWE:tä aikoihin, enkä ole vielä ehtinyt kyllästyä Braunin yksitoikkoisuuteen. Sitä en tiedä mitä Kane tuossa tekee.

- Veikkaan että meikäläisentyyppisiä katsojia (eli jotka katsoo WWE:tä pitkästä aikaa) oli aika paljon, joten olisi voinut kuvitella että Rumblea (ja NXT:tä) hehkutetaan todella isolla vaihteella. Toki Rumble-ottelu myy aina itse itseään, mutta Triple Threat -matsia ja ensimmäistä naisten Rumblea lukuunottamatta ei oikein mitään jäänyt mieleen.

- Yhteenveto: Melkoisen laiska yritys, olisi ollut hyvä mahdollisuus vetää vanhoja katsojia taas mukaan mutta "WWE dropped the ball, again".
I used to watch wrestling, but then I took an arrow in the knee.

Avatar
ViiZei
Viestit: 1627
Liittynyt: Ti 11.11.2008 18:21
Paikkakunta: SeinäJoe

Re: RAW

Viesti Kirjoittaja ViiZei » Ke 24.01.2018 12:06

TM kirjoitti:
Ke 24.01.2018 10:16
- Elias onnistui olemaan ensimmäistä kertaa meikäläisen mielestä ihan kiinnostava.
Tähän vahva sama. Toki se edesauttoi tilannetta, että taisi olla ensimmäinen kerta kun Eliaksen näin.

Helppo allekirjoittaa TM:n viesti. Ihan käsittämätöntä paskaa. Takerin promo oli sieltä ihan syvimmästä tunnelista. Helppo uskoa, että se teatterin väki oli hieman tuohtunut.
Big Show ja Kane

Avatar
TM
Site Admin
Viestit: 290
Liittynyt: Su 16.11.2003 10:06
Paikkakunta: Lahti
Viesti:

Re: RAW

Viesti Kirjoittaja TM » Ke 24.01.2018 13:07

ViiZei kirjoitti:
Ke 24.01.2018 12:06
Helppo uskoa, että se teatterin väki oli hieman tuohtunut.
Tästä jäikin mainitsematta, että ei tosiaan ollut ihan loppuun asti mietitty Manhattan Centerin osallistamista.Livekommentit paikan päältä:
99% of what you watched on TV.... we watched on TV.
Mustafa Ali and Lince Dorado came out in the dark during the commercial before Undertaker. They weren't introduced, they were just two guys. They rolled around for 90 seconds to pump up the crowd.
Undertaker segment.
Bray Wyatt vs Matt Hardy.
Gulak/Nese vs Tozawa/Itami. They again came out in the dark, no entrances. They wrestled for a few minutes. They brawled to the back. After a half hour or so of watching TV they brawled BACK out from the back and finished the match.
The Miz showed up and cut an IC Title promo.
DX segment with the Club.
The Revival lost to Gallows/Anderson in a few minutes and then took everybody's finisher.
Ric Flair came out and gave a speech about how much he loved the Kliq guys. Very frankly told the Club they were lucky to be in the ring. He didn't seem to mean it as an insult or anything he just... meant it.
Miz came back out and ran down the guys in the ring. Seth Rollins showed up to dispute him and name drop Ring of Honor. Miz ate a curbstomp. We went home.
Eli kovilla lippuhinnoilla pari turhaa dark matchia, pari promoa ja paljon tv:n katsomista.
I used to watch wrestling, but then I took an arrow in the knee.

Avatar
ViiZei
Viestit: 1627
Liittynyt: Ti 11.11.2008 18:21
Paikkakunta: SeinäJoe

Re: RAW

Viesti Kirjoittaja ViiZei » Ke 24.01.2018 14:54

TM kirjoitti:
Ke 24.01.2018 13:07
Eli kovilla lippuhinnoilla pari turhaa dark matchia, pari promoa ja paljon tv:n katsomista.
Jep. Sanoinkin eilen tästä enskalle, että tuo vaikutti enemmänkin joillekin yhteistyökumppaneille järjestetyltä sponsoritapahtumalta, kuin joltain maksulliselta eventiltä. Erittäin väsynyttä ja tyylitöntä.
Big Show ja Kane

Avatar
Jabroni Drive
Viestit: 5
Liittynyt: Ma 15.01.2018 02:54

Re: RAW

Viesti Kirjoittaja Jabroni Drive » Ke 24.01.2018 15:23

Itse odotin myös juhlajaksolta jotain spesiaalia. Paljon legendoja paikalla kummassakin paikassa, mutta heidän funktionsa oli lähinnä patsastella. McMahonit ja Austin -segmentti oli alusta asti selvä kuin pläkki, DX ja Undertaker aiheutti lähinnä myötähäpeää. Vanhojen divojen tulo sentään herätti pientä nostalgiafiilistä.

Manhattan Centerin tapahtuma vaikutti yleisön reaktioiden perusteella keskinkertaiselta, mutta ilmeisesti kyseessä oli silkkaa paskaa. Kyllä harmittaisi maksaa itsensä kipeäksi ja saada tuollainen setti vastineeksi. Ei näin.

Ei niin pahaa, ettei jotain hyvääkin. Mizin IC-voitto, Strowman-Lesnar alkulämmöt ja Elias. Siinä ne. Nämä herättivät mielenkiintoa.

Paljon jäi potentiaalia lunastamatta. Sunnuntain Rumblen on viimeisen parin viikon keskinkertaisuuden jälkeen parempi olla hyvä.

Avatar
Ravenwood
Viestit: 2271
Liittynyt: La 09.01.2010 20:11
Paikkakunta: Jyväskylä

Re: RAW

Viesti Kirjoittaja Ravenwood » Ke 24.01.2018 19:13

Itse en oikeasti odottanut tältä juhlajaksolta mitään, joten en kovin pettynytkään ollut. Toisaalta eipä tossa hirveästi mitään hurraamistakaan ollut. Olihan se ihan hauska nähdä Austin jakamassa Stunnereita pitkästä aikaa, mutta ois se nyt voinut sanan tai pari sanoa.

Parasta jaksossa oli Mizin IC-mestaruusvoitto ja Braun Strowman loisti taas pelkästään olemalla oma itsensä. Toivottavasti Strowman veis vyön Rumblessa. Rumble-voittajaa en viitsi edes toivoa, kun Romanin voitto näyttää niin selvältä.

Avatar
ViiZei
Viestit: 1627
Liittynyt: Ti 11.11.2008 18:21
Paikkakunta: SeinäJoe

Re: RAW

Viesti Kirjoittaja ViiZei » To 25.01.2018 02:01

Ravenwood kirjoitti:
Ke 24.01.2018 19:13
Rumble-voittajaa en viitsi edes toivoa, kun Romanin voitto näyttää niin selvältä.
No ei muuta kuin rahaa tekemään. Reignsin voitolle saa 3.50 kerrointa. Shinsuke muuten ainakin nordicbetilla huikea ennakkosuosikki, saa vain 1.50 kerrointa.
Big Show ja Kane

Avatar
What
Viestit: 3059
Liittynyt: To 20.07.2006 13:07
Paikkakunta: Rivers Mouth

Re: RAW

Viesti Kirjoittaja What » Ke 31.01.2018 21:06

Royal Rumblen jälkeinen Raw oli aivan hämmästyttävän matsipainotteinen jakso. Ja kovia matseja. Miz vs. Reigns, Asuka vs. Banks, Cena vs. Balor. Näistä erityisesti jäi mieleen naisten kohtaaminen Sashan itsemurhasyöksyineen. Lisäksi näytti tosiaan siltä, että Phillyn yleisö olisi päässyt John Cenan ihon alle, mikä oli outoa - onhan Cena saanut tottua vielä kovempiinkiin buuauksiin. Voitaisiko tällä pohjustaa jotain juonikuviota, vai käyttäytyikö Cena vaan "epäammattimaisesti"?

Raw oli myös saanut uudet lavasteet ja uutta graafista ilmettä. Tykkäsin. Sen sijaan Booker T:n vaihtuminen Coachiin selostajana oli selkeä heikennys huonompaan suuntaan.

Enpähän muista milloin viimeksi olisi nähty näin matsipainoitteinen Raw. Ja tosiaan Raw, joka klassisesti on ollut se tarinavetoisempi viikottaisohjelma. Mutta ei valittamista, taso oli kova.

7/10

Avatar
Jabroni Drive
Viestit: 5
Liittynyt: Ma 15.01.2018 02:54

Re: RAW

Viesti Kirjoittaja Jabroni Drive » La 03.02.2018 14:35

Matsipainotteisuus nousi esiin myös omassa mielessä. Kuten myös Seth Rollinsin poissaolo koko jaksosta. Ja uuder grafiikat, joissa käytetään tekstejä hyväksi. Somen kannalta tärkeä aspekti.

Balor tappeli tosissaan paikasta Elimination Chamberiin. Cena sinne lopulta, odotetusti, meni. Olisin halunnut Balorin nähdä siellä, mutta Royal Rumble sekä tämä jakso antavat osviittaa siitä, että Balorin aika koittaisi vielä.

Kolme paikkaa kuudesta jaettu. Ensi viikolla Reigns nappaa yhden, mutta entäs kaksi muuta?

Avatar
What
Viestit: 3059
Liittynyt: To 20.07.2006 13:07
Paikkakunta: Rivers Mouth

Re: RAW

Viesti Kirjoittaja What » Ti 06.02.2018 20:24

Alkuun täytyy kehua Seth Rollinsia. Hän on nyt yllättävänkin pitkään ollut sivummalla isoimmista kuvioista, mutta on onnistunut silti pitämään itsensä relevanttina ja työmoraali tuntuu olevan tapissa koko ajan. Siinä mielessä hänestä tulee mieleen muuan Chris Jericho, joka on osoittanut, että vähästäkin pystyy taikomaan paljon. Esimerkiksi Rollinsin painattama t-paita "Iowa's own" oli juuri täydellinen esimerkki siitä, kuinka pienillä teoilla pystyy pitämään katsojan mielenkiintoa yllä.

Elimination Chamberia pohjustettiin muuten hyvin, mutta tuossa Cenan, Eliasin ja Strowmanin kutospaikan karsinnassa ei ollut mitään järkeä. Millä perusteella juuri tämä kolmikko pääsi ottelemaan edun tuovasta kutospaikasta? Kyllähän tuossa nyt kaiken tolkun mukaan olisi pitänyt olla loputkin kolme osanottajaa mukana. Käsikirjoitettua jne, mutta jokin loogisuuden ja tasapuolisuuden häivähdys ei olisi pahitteeksi.

John Cena otti jälleen selätyksen vastaan. Tämähän alkaa olla jo tutuksi käyvä näky ihan viikottaisohjelmissakin. Tästä kun kelaa vuoden takaisinpäin, niin eipä Cena muuta ole tehnyt kuin hävinnyt nuoremmilleen. Tämähän on erinomainen kehityskulku, joskin nyt tuntui siltä, että Cena kaatui jopa liian heppoisesti. Hassua.

Alexa Blissiltä muuten aika kova promo, kun tuo Lesnarin laiska tahti mestaruuspuolustuksiensa kanssa tuntuu pienoinen tabu olevan. Paljonhan siitä toki puhutaan "kulissien takana", mutta varsinaisissa tv-lähetyksissä todella harvoin. Ja huomasihan tuon asian tabu-luonteen kuuntelemalla yleisön reaktiota.

Tämäkin viikko oli melkoisen matsipainotteinen, tosin ei ihan yhtä lailla kuin edellisviikolla. Tokkopa tuo olisi ollut mahdollistakaan. Reigns vs. Wyatt ja Asuka vs. Bayley olivat tämän Raw'n hyvät matsit, muut sitten asteen verran heikompia. Kokonaisuutena jakso oli varmaa tekemistä. Tuskinpa tästä enää vuorokauden kuluttua paljoa muistaa, mutta ei tämä huonokaan ollut.

6/10

Avatar
What
Viestit: 3059
Liittynyt: To 20.07.2006 13:07
Paikkakunta: Rivers Mouth

Re: RAW

Viesti Kirjoittaja What » La 17.02.2018 20:37

Kirjoittelen tosiaan tuonne showpainiblogiini ainakin WrestleManiaan saakka tällaista viikkokatsausta ja julkaisen ne myös täällä, koska kyllähän täällä ainakin periaatteen tasolla voi isomman lukijakunnan tavoittaa.

********************
John Cena VS. The Miz
Sasha Banks VS. Bayley
Roman Reigns VS. Sheamus
Rollins VS. Crews VS. Balor VS. Hardy VS. Wyatt


Kaikki Royal Rumblen jälkeen nähdyt Raw-jaksot ovat olleen erittäin matsipainotteisia, ja niin oli tämäkin. Pääottelua katsoessa tuli mieleen, että Raw’lla on kyllä sittenkin suhteellisen laaja rosteri. Nimittäin näistä viidestä periaatteessa kuka tahansa olisi ”ansainnut” paikkansa Elimination Chamberissa. Sikäli nämä viimeiset kolme viikkoa ovat olleet hämmentävääkin aikaa, kun Raw on perinteisesti ollut nimenomaan se juonikuvioihin keskittyvä ohjelma. Mutta hyvällä tavalla hämmentävää.


Olihan tässä tietysti sitä E:täkin, ja siinä onnistuivat varmasti parhaiten Matt Hardy ”Deletion Chamber” promollaan ja Braun Strowman örmykörmyhahmoaan mainiosti rikkoneella musikaaliperformanssillaan. Tämä oli mitä mainioin juttu, koska se paljasti Strowmanista esiintyjänä sellaisen ulottuvuuden, jota en tiennyt olevan olemassakaan. Erinomaista.

Lisäksi selvisi, että Ivory nimitetään tämän vuosikerran mukana Hall Of Fameen ja Ronda Rousey tulee esiintymään Elimination Chamberissa, ja liittymään Raw’n rosteriin.

Päällimmäisenä jaksosta jäi mieleen tasokkaat ottelut, ja että Elimination Chamberia pohjustettiin varsin hyvin. Painivuoden tärkeimmät viikot ovat kohta käsillä, ja kaikki tarvittavat palapelin osaset ovat levitettynä lattialla. Nyt tarvitaan vaan taitoa koota ne yhteen.

Viikon 7 paras esiintyjä – Seth Rollins

7/10

Vastaa Viestiin