Impact pois Zonelta? Daniels pois ROHista, Homicide myös?

Kaikkea yleistä showpainiin liittyvää. Yritetään kuitenkin pysyä asiallisessa keskustelussa.

Valvojat: Moderaattorit, Ylläpito

Vastaa Viestiin
Avatar
Saimou
Moderaattori
Viestit: 1459
Liittynyt: Ke 10.11.2004 22:51
Paikkakunta: Vasa

Impact pois Zonelta? Daniels pois ROHista, Homicide myös?

Viesti Kirjoittaja Saimou » Ma 27.06.2011 21:13

Pohjois-Carolinassa järjestetyt Impact-nauhoitukset aiemmin tänä vuonna olivat menestys, ja nyt pitkään jatkuneet on-off-keskustelut shown viemisestä useammin tien päälle alkavat kantaa hedelmää, ainakin mikäli Hoganin twitteriä on uskominen:
Hoganin twitter kirjoitti:"Getting ready for 2days of IMPACT tapings in Oorlando,can't wait till August and we start going on the road every other taping."
Hoganin mukaan uusi nauhoitusrytmi, jossa joka toiset Impact-nauhoitukset järjestettäisiin jossain muualla kuin Orlandossa, alkaisi jo elokuussa.

--

PWInsider raportoi, että Christopher Danielsin ROH-sopimus päättyi eiliseen "Best in the World"-PPV:hen. Myös Homicide saattaa kadota ROHista ainakin toistaiseksi, sillä hänellä on eilen ensimmäisen PPV:nsä lähettäneen Urban Wrestling Federationin kanssa sopimus, joka kieltää esiintymisen toisten promootioiden tv-ohjelmissa tai PPV:issä. Myös Jay Lethalin ROH-paluu saattaa jäädä lyhyeksi, sillä hänellä on sopimus pian aloittavan All Wheels Wrestlingin kanssa. Ymmärrettävästi myös ROH pyrkii nyt tekemään sopimuksen kaikkien rosterissa olevien painijoiden kanssa.

Lähde: PWInsider

--

Omat kommentit:

Tuo Impactin nauhoitus Zonen ulkopuolella on kyllä tapahtuessaan loistouutinen. Toki firmalle tulee taas kuluja enemmän, mutta ainakin niissä parissa North Carolina Impactissa ero tunnelmassa normijaksoon verrattuna oli kuin yöllä ja päivällä. Toivottavasti tämä lisäinvestointi näkyisi myös ratingeissa... Sinänsä muuten ihmeellistä, että juuri Impact lähtee tien päälle, eivätkä PPV:t. Onko tv-ohjelma tälläkin kertaa Bischoffin mielestä maksu-tv:tä tärkeämpi?

Danielsin lähtö ROHista on sääli, sillä mies oli ainakin Best in the Worldissa liekeissä, ja Impactissa ei niinkään. Toki ottelu AJ Stylesia vastaan on lupaava, mutta pahoin pelkään, että jää yhden PPV:n jutuksi, korkeintaan kahden mikäli se 3-waykin toteutetaan sitten seuraavassa PPV:ssä. Homicidella ja Lethalilla ei nyt minulle ole niin väliä, mutta hieman ihmeellistä, että ROH on antanut kyseisten talenttien solmia joidenkin untuvikkopromootioiden kanssa omiaan paremmat sopparit. UWF ei konseptina vakuuta (gangsta painia ja gangsta räppiä samassa showssa), eikä All Wheelskään jaksa kiinnostaa. Loppukuriositeettina mainittakoon, että tuota All Wheelsiä aletaan nauhoittaa juurikin em. Impact Zonella.

Avatar
SkullCrushingFinale
Viestit: 1527
Liittynyt: Ma 02.08.2010 15:04
Paikkakunta: Turku

Re: Impact pois Zonelta? Daniels pois ROHista, Homicide myös

Viesti Kirjoittaja SkullCrushingFinale » Ma 27.06.2011 21:20

Zonelta lähtö olisi mahtavaa! Nautin pirskatisti NC-Impactista ja olisi ihan siistiä painia muualla. Kannattaa tosin ottaa huomioon, että tuota Hulksterin "Every other day"-heittoa käytetään myös "silloin tällöin"-tarkoituksessa.

Panu5
Viestit: 1059
Liittynyt: Ke 12.10.2005 14:56
Viesti:

Re: Impact pois Zonelta? Daniels pois ROHista, Homicide myös

Viesti Kirjoittaja Panu5 » Pe 01.07.2011 12:11

Luulisin kyllä, että tuolla tarkoitetaan nimenomaan joka toista. Tuskin Hogan olisi noin innoissaan siitä, että pääsee nauhoittamaan silloin tällöin.

Avatar
Saimou
Moderaattori
Viestit: 1459
Liittynyt: Ke 10.11.2004 22:51
Paikkakunta: Vasa

Re: Impact pois Zonelta? Daniels pois ROHista, Homicide myös

Viesti Kirjoittaja Saimou » Su 10.07.2011 22:38

Ainakin yhdet Impact-nauhoitukset on nyt tulossa:
PWInsider kirjoitti:The TNA event at the Von Braun Center in Huntsville, Alabama on August 25th, 2011 will be an Impact Wrestling TV taping. Bell time is 7 PM. Tickets go on sale July 15th, 2011 at 10 AM. The first ever TNA event was held in Huntsville nine years ago.
Hoganin nerous se vain jaksaa aina yllättää. Samaan aikaan kun TNA poistaa Impactin nauhoituksista tuloksia "dirt sheeteille" lähettäviä henkilöitä, kertoo Hogan haastattelussa mihin suuntaan heidän suurin juonikuvio tulee menemään. Way to go, again. Videon voi katsoa YouTubesta.

Vastaa Viestiin