TNA haastaa WWE:n oikeuteen

Kaikkea yleistä showpainiin liittyvää. Yritetään kuitenkin pysyä asiallisessa keskustelussa.

Valvojat: Moderaattorit, Ylläpito

Vastaa Viestiin
Avatar
Goblet
Viestit: 709
Liittynyt: To 07.01.2010 15:24

TNA haastaa WWE:n oikeuteen

Viesti Kirjoittaja Goblet » Pe 25.05.2012 02:55

PWInsider kirjoitti:TNA filed a lawsuit yesterday in court in Nashville against WWE and former TNA and WWE office worker Brian Wittenstein for interference with existing contracts, conversion, breach of contract, civil conspiracy, unfair competition, and violation of the Tennessee Uniform Trade Secrets Act. They are also suing Wittenstein for breach of duty of loyalty.
TNA's lawsuit alleges that that Wittenstein, who worked for the company for three years before departing in 2011, provided WWE with inside information on TNA contracts and other matters from his time working in TNA's talent relations and live events departments.

While working for TNA, Wittenstein handled third party bookings for TNA contracts to work independents, scheduling and lots of talent related grunt work. TNA sources at the time of Wittenstein's departure stated he was let go. Wittenstein told PWInsider several months later he had quit.

Wittenstein was hired by WWE earlier this year and worked briefly under Michael Hayes as an assistant before being let go. According to the suit, WWE fired Wittenstein after he presented them with insider TNA information. However, TNA claims that WWE did not approach them with that information until 5/7, several weeks after they let Wittenstein go.

TNA's lawsuit claimed that WWE is now trying to poach contracted talent from TNA, using inside information from TNA contracts to their advantage. Several days later after being contacted by WWE about the Wittenstein issue, Ric Flair (who, as we've reported here, TNA has been having issues with) approached TNA trying to get out of his contract.

TNA is alleging that Flair was trying to get out of his contract in order to go to WWE and that since telling TNA he wanted out of his deal, has not appeared at live events, including the Sacrifice PPV.

In the last week, there have also been rumors that Alex Shelley had turned down a new TNA contract and was looking to go to WWE as well. While those stories have been making the rounds, PWInsider.com has not been able to independently confirm them. Shelley was not specifically mentioned in the lawsuit filing.

An injunction was issued earlier today demanding that WWE and Wittenstein each return whatever confidential material Wittenstein retained from his time working for TNA. They were specifically instructed not to "destroy" any of the material.

I am told a hearing regarding the case is already slated for next month.

We'll have more information as we confirm it.

Note: Flair requesting he wanted out would go against the stories we heard about him being pulled from shows, so if that is indeed the case, we apologize for the error in our Flair story earlier this week.
TNA on siis haastanut WWE:n ja Brian Wittensteinin oikeuteen. Wittenstein, joka oli työskennellyt TNA:ssa kolme vuotta, siirtyi sittemmin WWE:hen ja tarjosi heille tarkkaa tietoa TNA-painijoiden sopimuksista. WWE potki hänet ja nyt TNA haastaa hänet.

TNA väittää myös, että WWE kertoi heille tästä vasta pari viikkoa Wittensteinin WWE-potkujen jälkeen. TNA:n mukaan WWE käyttää nyt saatuja tietoja TNA:n painijoiden nappaamiseen.

Ric Flair yrittää kuulemma nyt päästä TNA-sopimuksesta irti mennäkseen WWE:hen ja Alex Shelley on torjunut TNA:n tarjouksen niin ikään WWE mielessä.

Ensi kuussa ehkä alkaa asian käsittely oikeudessa.
I'm the Game, 'cause I'm that damn good!

Ex-PPV-Veikkausdiktaattori
WrestlingAlertin Vuoden Tulokas 2011

Tämä oli sitten tässä.

Avatar
Merovingi
Viestit: 2897
Liittynyt: Ma 06.03.2006 18:31
Paikkakunta: Rovaniemi

Re: TNA haastaa WWE:n oikeuteen

Viesti Kirjoittaja Merovingi » Pe 25.05.2012 03:43

Yllättävää kyllä, tästä voi olla vain hyötyä TNA:lle, vaikka tappio oikeudessa tulisikin. Heillä on legiitti syy haastaa WWE oikeuteen, mikä tuo varmasti julkisuutta mediassa ja sehän on vain ilmaista mainosta. Kannattaa siis skarpata TNA:lla tuon oikeusjutun aikana ja tarjota vain parasta mahdollista, sillä median ja yleisön katseet ovat heissä päin. Julkisuus on taattu ja Lindan pyrkimykset senaattiin tuovat vain lisää huomiota tälle oikeusjutulle.

Toisaalta on julmaa nähdä, miten TNA yrittää pärjätä WWE:n lakimiesarmeijaa vastaan. Johdossa itseoikeutetusti David Otunga, joka on 20-0 oikeusjutuissa.

DUN DUN DUN...!
hevosen k**pä

Avatar
Coca
Viestit: 907
Liittynyt: La 18.08.2007 09:55
Paikkakunta: Kotka

Re: TNA haastaa WWE:n oikeuteen

Viesti Kirjoittaja Coca » Su 27.05.2012 14:01

Toisaalta on julmaa nähdä, miten TNA yrittää pärjätä WWE:n lakimiesarmeijaa vastaan. Johdossa itseoikeutetusti David Otunga, joka on 20-0 oikeusjutuissa.
=D>

Kaikki WWE:n ja TNA:n vastakkainasettelut ovat olleet kiinnostavaa seurattavaa aina iMPACTien shooteista maanantai-iltojen taistoon. Vaikka se sairaalta kuullostaakin, on minusta aivan mahtavaa että lafkat päätyvät samalle viivalle oikeuden eteen. Viihdettä parhaimmillaan! Tietysti peukalot pystyssä olen pitämässä heikompien puolta. Eikä Merovingin mainitsema mediajulkisuuskaan huonolta kuullosta.
WrestlingAlertin seuraava kehäpsykologi

Avatar
Hellhound
Viestit: 298
Liittynyt: Ti 21.06.2011 20:16

Re: TNA haastaa WWE:n oikeuteen

Viesti Kirjoittaja Hellhound » Su 27.05.2012 14:48

Merovingi kirjoitti:Toisaalta on julmaa nähdä, miten TNA yrittää pärjätä WWE:n lakimiesarmeijaa vastaan. Johdossa itseoikeutetusti David Otunga, joka on 20-0 oikeusjutuissa.
Eiköhän TNA:n lakimiesarmeija tule Panda Energyn puolelta, joka on käsittääkseni isompi yritys kuin WWE, joten luultavasti niillä on vielä kovemmat lakimiehet kuin WWE:llä. Muutenkin tämä vaikuttaa aika selvältä tilanteelta. Ainakin jos TNA:lla on oikeasti todisteita väitteilleen.
Bigger pain, Bigger jar, Bigger pills!!!

♫Sky is blue and all the leaves are green.
My heart's as full as a baked potato.
I think I know precisely what I mean,
When I say it's a shpadoinkle day!♫

Avatar
Merovingi
Viestit: 2897
Liittynyt: Ma 06.03.2006 18:31
Paikkakunta: Rovaniemi

Re: TNA haastaa WWE:n oikeuteen

Viesti Kirjoittaja Merovingi » Su 27.05.2012 21:10

Hellhound kirjoitti:
Merovingi kirjoitti:Toisaalta on julmaa nähdä, miten TNA yrittää pärjätä WWE:n lakimiesarmeijaa vastaan. Johdossa itseoikeutetusti David Otunga, joka on 20-0 oikeusjutuissa.
Eiköhän TNA:n lakimiesarmeija tule Panda Energyn puolelta, joka on käsittääkseni isompi yritys kuin WWE, joten luultavasti niillä on vielä kovemmat lakimiehet kuin WWE:llä. Muutenkin tämä vaikuttaa aika selvältä tilanteelta. Ainakin jos TNA:lla on oikeasti todisteita väitteilleen.
Mielenkiintoinen kysymys. Onko Panda Energy todellakin isompi yritys kuin WWE? Yrityksen arvoa koitin tuossa ottaa selville, mutta hankalaa se on, koska kyseessä on yksityinen yritys eli pörssiarvoa ei löydy. Isoja projekteja ovat kyllä tehneet ja kämäiset kotisivut väittävät Panda Energyn käyttäneet 5 miljardia dollaria yli 9000 megawatin tuotantokapasiteettiin, jonka kohdalla pitää huomioida tuo tapahtuneen 30 vuoden aikana. Ison rahan hommia ovat tehneet, kun sivuja tutkii, mutta mikä on yhtiön varallisuus ja tuotto? Ei mitään tietoa.

Yksinkertaisesti ajateltuna enemmän rahaa, kovemmat lakimiehet, mutta on vielä sellainen tekijä kuin kiinnostus. Kuinka paljon Panda Energyä kiinnostaa pumpata rahaa TNA:lle oikeusjuttua varten? Ovat kuitenkin pumpanneet sitä rahaa jo 10 vuotta yritykselle, joka on kerran tuottanut voittoa, joten kuinka paljon ovat valmiita pumppaamaan rahaa tätä juttua varten.

Laittaisin rahani WWE:n voiton puolesta. Heillä on kokemusta tälläisistä oikeusjutuista paljon enemmän kuin TNA:lla, jonka oikeusjutut ovat rajoittuneet painijoiden sairaskulu ym. korvauksien riitelemiseen esimerkiksi Konnanin ja Daffneyn kanssa. Jenkkifoorumeilla jo tuumailtiin, että TNA on pulassa, sillä WWE:n ns. ykkösasianajaja on kokenut ja taitava kaveri, joka on WWE:n oikeusjuttuja hoitanut ennenkin.

Oikeusjutuissa on myös sellainen hauska kohta, että aina ei voita se, joka on oikeassa. Joskus voittaa se, jolla on enemmän fyrkkaa. Tästähän voi tulla pitkä oikeustaistelu, jossa WWE pumppaa rahaa menemään ja odottaa TNA:n luovuttavan. Tämä on suosittu taktiikka isoilta yrityksiltä yksittäisiä henkilöitä kohtaan, mutta yritysten kohdalla tietysti erilaista. WWE voi yksinkertaisesti tuumata että "fuck this" ja aloittaa monivuotinen ja rahaa kuluttuva oikeusjuttu, johon heillä on varaa - toisin kuin TNA:lla.

WWE ei alustavasti ole tehnyt mitään väärää, sillä tämä Wittenstein on pääsyytetty. Hän on paljastanut sopimustietoja, mutta ei välttämättä WWE:n pyynnöstä vaan ihan omasta halustaan. Minkä WWE sille voi, jos joku näyttää sille salaisia tietoja pyytämättä?

Tietysti on mahdollista, että juttu sovitaan oikeussalin ulkopuolella. WWE:tä ei välttämättä kiinnosta taistella oikeudessa Lindan pyrkiessä senaattiin, mutta Vince McMahonista ei koskaan tiedä.
hevosen k**pä

Avatar
Saimou
Moderaattori
Viestit: 1459
Liittynyt: Ke 10.11.2004 22:51
Paikkakunta: Vasa

Re: TNA haastaa WWE:n oikeuteen

Viesti Kirjoittaja Saimou » Su 27.05.2012 21:16

Merovingi kirjoitti:hauska kohta, että aina ei voita se, joka on oikeassa. Joskus voittaa se, jolla on enemmän fyrkkaa. Tästähän voi tulla pitkä oikeustaistelu, jossa WWE pumppaa rahaa menemään ja odottaa TNA:n luovuttavan.
Millä perusteella TNA edes on oikeassa? Tämä Wittenstein tarjoaa WWE:lle luottamuksellista tietoa TNA:sta -> WWE antaa äijälle fudut ja kertoo TNA:lle, että näin kävi. Minun nähdäkseni tuosta ei saa casea WWE:tä vastaan tekemälläkään. Mikäli WWE alkaa yhtäkkiä napsia useita TNA:n talentteja, voi epäilyksiä tietojen käytöstä esittääkin, mutta näin lähtökohtaisesti tämä oikeusjupakka on hämmentävä.

Avatar
Merovingi
Viestit: 2897
Liittynyt: Ma 06.03.2006 18:31
Paikkakunta: Rovaniemi

Re: TNA haastaa WWE:n oikeuteen

Viesti Kirjoittaja Merovingi » Su 27.05.2012 21:33

Saimou kirjoitti:
Merovingi kirjoitti:hauska kohta, että aina ei voita se, joka on oikeassa. Joskus voittaa se, jolla on enemmän fyrkkaa. Tästähän voi tulla pitkä oikeustaistelu, jossa WWE pumppaa rahaa menemään ja odottaa TNA:n luovuttavan.
Millä perusteella TNA edes on oikeassa? Tämä Wittenstein tarjoaa WWE:lle luottamuksellista tietoa TNA:sta -> WWE antaa äijälle fudut ja kertoo TNA:lle, että näin kävi. Minun nähdäkseni tuosta ei saa casea WWE:tä vastaan tekemälläkään. Mikäli WWE alkaa yhtäkkiä napsia useita TNA:n talentteja, voi epäilyksiä tietojen käytöstä esittääkin, mutta näin lähtökohtaisesti tämä oikeusjupakka on hämmentävä.
Kuten viestin lopussa ilmaisin, en pidä WWE:tä millään tapaa syyllisenä mihinkään. Wittenstein tarjosi luottamuksellista tietoa eikä WWE sitä edes välttämättä pyytänyt, mutta antoivat silti potkut.

Jos WWE ei käyttäisi noita tietoja hyväkseen, he olisivat idiootteja. Vaikeaa saada mielestäni oikeusjuttua siitä, jos yritys palkkaa toisen yrityksen työntekijöitä, joilta loppuu sopimus. Ei ole rikollista, jos yksityishenkilö ja yritys tekevät työsopimuksen omasta tahdostaan.
hevosen k**pä

Avatar
Hellhound
Viestit: 298
Liittynyt: Ti 21.06.2011 20:16

Re: TNA haastaa WWE:n oikeuteen

Viesti Kirjoittaja Hellhound » Su 27.05.2012 22:07

Merovingi kirjoitti:
Saimou kirjoitti:
Merovingi kirjoitti:hauska kohta, että aina ei voita se, joka on oikeassa. Joskus voittaa se, jolla on enemmän fyrkkaa. Tästähän voi tulla pitkä oikeustaistelu, jossa WWE pumppaa rahaa menemään ja odottaa TNA:n luovuttavan.
Millä perusteella TNA edes on oikeassa? Tämä Wittenstein tarjoaa WWE:lle luottamuksellista tietoa TNA:sta -> WWE antaa äijälle fudut ja kertoo TNA:lle, että näin kävi. Minun nähdäkseni tuosta ei saa casea WWE:tä vastaan tekemälläkään. Mikäli WWE alkaa yhtäkkiä napsia useita TNA:n talentteja, voi epäilyksiä tietojen käytöstä esittääkin, mutta näin lähtökohtaisesti tämä oikeusjupakka on hämmentävä.
Kuten viestin lopussa ilmaisin, en pidä WWE:tä millään tapaa syyllisenä mihinkään. Wittenstein tarjosi luottamuksellista tietoa eikä WWE sitä edes välttämättä pyytänyt, mutta antoivat silti potkut.

Jos WWE ei käyttäisi noita tietoja hyväkseen, he olisivat idiootteja. Vaikeaa saada mielestäni oikeusjuttua siitä, jos yritys palkkaa toisen yrityksen työntekijöitä, joilta loppuu sopimus. Ei ole rikollista, jos yksityishenkilö ja yritys tekevät työsopimuksen omasta tahdostaan.
Siis kysehän on siitä että TNA:n liikesalaisuuksia on jaettu eteenpäin, joka on laitonta. WWE on sitten vielä todennäköisesti käyttänyt näitä laittomasti eteenpäin vietyjä liikesalaisuuksia saadakseen yliotteen kilpailijastaan. Toisin sanoen WWE on käyttänyt epärehellisiä keinoja saadakseen kilpailuedun, jonka takia TNA on sitten haastanut WWE:n oikeuteen, koska WWE ei lähettänyt TNA:lle tietoa heti sen jälkeen kun saivat TNA:n liikesalaisuuksia tietoon vaan odotti muutaman viikon.

Luuleeko, joku oikeasti, että TNA:n, joka kuuluu Panda Energyyn haastaisi oikeuteen ilman minkäänlaisia todisteita väitteilleen?

WWE on myös huhujen mukaan palkkaamassa TNA:lta mm. Alex Shelleytä, Matt Morgania ja Ric Flairiä aivan yhtäkkiä sen jälkeen, kun he ovat saaneet TNA:n liikesalaisuuksia tietoon.
Bigger pain, Bigger jar, Bigger pills!!!

♫Sky is blue and all the leaves are green.
My heart's as full as a baked potato.
I think I know precisely what I mean,
When I say it's a shpadoinkle day!♫

Avatar
ToNy-MaN
Viestit: 1755
Liittynyt: Pe 06.01.2006 03:03
Paikkakunta: Jämsänkoski

Re: TNA haastaa WWE:n oikeuteen

Viesti Kirjoittaja ToNy-MaN » Su 27.05.2012 22:09

Joseph Park vs. David Otunga... Book it!
Arguing on the Internet is like competing in the Special Olympics.
Even if you win, you're still retarded.

Avatar
Spunkmeyer
Viestit: 283
Liittynyt: To 16.09.2004 23:55
Paikkakunta: Helsinki

Re: TNA haastaa WWE:n oikeuteen

Viesti Kirjoittaja Spunkmeyer » To 31.05.2012 22:47

TNA haastaa WWE:n... oikeuteen.

Olin oikeasti jo unohtanut että TNA on olemassa.
We'll take you to the killing floor.

Avatar
Jack DiBiase
Moderaattori
Viestit: 3817
Liittynyt: Su 18.04.2004 14:52

Re: TNA haastaa WWE:n oikeuteen

Viesti Kirjoittaja Jack DiBiase » To 31.05.2012 23:56

Spunkmeyer kirjoitti:TNA haastaa WWE:n... oikeuteen.

Olin oikeasti jo unohtanut että TNA on olemassa.
Oletko sinä Vincent Kennedy McMahon?
WE BACK YA'LL?!

Avatar
Spunkmeyer
Viestit: 283
Liittynyt: To 16.09.2004 23:55
Paikkakunta: Helsinki

Re: TNA haastaa WWE:n oikeuteen

Viesti Kirjoittaja Spunkmeyer » Pe 01.06.2012 15:28

Jack DiBiase kirjoitti:
Spunkmeyer kirjoitti:TNA haastaa WWE:n... oikeuteen.

Olin oikeasti jo unohtanut että TNA on olemassa.
Oletko sinä Vincent Kennedy McMahon?
Melkein. Olen vain nuorempi, paremman näköinen jne. 8)
We'll take you to the killing floor.

Avatar
Darien Fawks
Viestit: 3765
Liittynyt: Pe 09.04.2004 15:04
Paikkakunta: Pääkaupunki

Re: TNA haastaa WWE:n oikeuteen

Viesti Kirjoittaja Darien Fawks » Pe 01.06.2012 23:25

Todennäköisesti kyseessä on work.
Uudistunut, entistä parempi Kielisirkus:

http://kielisirkus.blogspot.fi/

Japeet
Viestit: 1514
Liittynyt: Pe 29.12.2006 16:00

Re: TNA haastaa WWE:n oikeuteen

Viesti Kirjoittaja Japeet » La 02.06.2012 10:36

Darien Fawks kirjoitti:Todennäköisesti kyseessä on work.
Hauska juttu.

Avatar
Merovingi
Viestit: 2897
Liittynyt: Ma 06.03.2006 18:31
Paikkakunta: Rovaniemi

Re: TNA haastaa WWE:n oikeuteen

Viesti Kirjoittaja Merovingi » Ke 06.06.2012 00:37

Päivitystä tilanteeseen ja tapahtumiin:
PWInsider kirjoitti:WWE and TNA had a court conference yesterday in regard to the lawsuit TNA has filed against WWE over confidential information former employee Brian Wittenstein allegedly provided to WWE.
As noted on PWInsider.com last week, the conference was requested by WWE, who told the court that the deadlines set by the court for expedited discovery put them into a position where "they will be unable to adequately prepare" themselves for a planned 6/11 hearing. WWE also claimed they would not be able to comply with the Discovery Order "without considerable inconvenience and expense".

At yesterday's hearing, WWE filed an affidavit showing they were compliant with the temporary restraining order the court filed against the company, forcing them to return, unaltered, any materials that had been provided to them by Wittenstein. Over the course of their statement, the timeline of how this lawsuit came to be became clear - with WWE naming who Wittenstein gave the information, when he was let go and when TNA was contacted.

According to WWE's statement, the company fired Wittenstein on 4/27 after they became aware that Wittenstein "had provided" WWE's John Laurinaitis with a CD and a printout of confidential TNA information that Wittenstein had claimed he had from his time working for TNA. After being given the information, Laurinaitis informed WWE's in-house legal team about the matter. WWE noted that Wittenstein was specifically let go due to their concerns that he had "improperly obtained information" from his time employed with TNA and that Laurinaitis did not copy or keep the information.

WWE noted that when Wittenstein was advised he was being let go, WWE took back his company-issued laptop and blackberry. Subsequent searches handled by WWE's IT department showed no evidence that copies of the TNA material were on Wittenstein's computer or blackberry after WWE took possession of the material.

WWE also stated that searches of their email system and in-house servers showed no proof that Wittenstein had emailed the material to anyone else working for WWE. They noted that email boxes of 27 employees working in the talent relations and creative writing departments were searched. WWE claims that they only had the materials Wittenstein had physically handed the company, not additional copies held electronically on their network.

In their lawsuit filing, TNA had claimed that WWE waited several weeks before contacting them. WWE's timeline is a little different. In their filing yesterday, WWE stated that Wittenstein was let go on 4/27, "On or around" 5/3, WWE's General Counsel called TNA's Director of Talent Relations, Bruce Prichard to inform him of the situation. Prichard referred WWE to TNA's General Counsel, Crede Williams. WWE claimed messages were left several times for Crede between 5/4 and 5/7 before he returned their calls. When he did, Williams asked WWE to send the material to him. WWE did so via Express Mail on 5/8, TNA received the material on 5/9. The lawsuit was filed on 5/23.

WWE noted that after the lawsuit was filed, they again conducted a search of all their servers and files and again, none of the TNA material was found. WWE noted that due to the extensive searches they had conducted, TNA has a "lack of basis for believing WWE has any of their material" and that it would not be appropriate for TNA to be able to search the company's Microsoft Exchange Server due to their own concerns for WWE intellectual property landing in the hands of TNA personell.

WWE noted that searches of John Laurinaitis' email server account as well as his laptop turned up no evidence that he was still in possession of the material. They noted that while they could hand over the laptops and blackberries used by Witteinstein and John Laurinaitis, they are password protected and could not be opened by others outside of WWE.

WWE also stated that due to the sheer size of their servers, (they have six working together) it would be physically impossible to transport them to Nashville to be examined.

So where does this all leave the case? The court noted that due to WWE having tours set up before the lawsuit was filed, the planned 6/11 hearing was being continued indefinetly to allow the two sides to work out their scheduling when it comes to the Discovery process of the lawsuit, including WWE's claims that they don't have any of TNA's material. The two sides will have to report to the court as they make headway.

In the case of Wittenstein vs. TNA, there are no changes. It was noted that Wittenstein still has yet to be officially served with the lawsuit, although TNA has been in contact with a lawyer that is representing Wittenstein. The restraining order against him, demanding that Wittenstein return all confidential TNA materials as is and to not alter or destroy them was held up. There will be a new hearing on 7/12 for Wittenstein regarding the restraining order. He has until 6/11 to file opposition or ask for an extension in time.
hevosen k**pä

Avatar
Saimou
Moderaattori
Viestit: 1459
Liittynyt: Ke 10.11.2004 22:51
Paikkakunta: Vasa

Re: TNA haastaa WWE:n oikeuteen

Viesti Kirjoittaja Saimou » Ke 04.07.2012 09:29

WWE näkee ettei oikeudenkäÿnnille ole perusteita, ja täten esittää että syytökset tulisi pudottaa ennen raastupaan ehtimistä:
PWInsider kirjoitti:WWE filed a motion on 6/28 with the Nashville Chancery Court requesting that TNA's lawsuit against them be dismissed.

WWE's argument requesting the dismissal noted:

*TNA's lawsuit did not feature any legitimate proof that WWE had attempted to entice contracted TNA talents, including the named Ric Flair, to come work for them and breach their TNA deals.

*That Flair, who was described as a signed TNA talent in the lawsuit, had actually been terminated by TNA prior to the lawsuit being filed.

*TNA's allegation that WWE had misappropriated their trade secrets falls under the scope of TN's Uniform Trade Acts Secret (TUTSA)and that TNA has "failed to state claims upon which relief must be granted" in their lawsuit. Since TNA's only claim of unfair competition is based on the allegation that WWE received material from Brian Wittenstein to allegedly coerce their wrestlers to come to WWE, it would fai to qualify to go further as a lawsuit under TUTSA.

*The same TUTSA requirements would prevent TNA's conspiracy claim against WWE.

*TNA's claim of conversion, under TUTSA would require that physical property alleged to have been stolen derives its value from the trade secrets it contains. Since the only physical property were spreadsheets and files Brian Wittenstein allegedly took when he left his employment at TNA, the actual property has no value and would be tossed out under TUTSA.

*TUTSA would prevent TNA's claim of torturous interference for WWE allegedly going after Ric Flair as TNA would need to prove an existing business relationship between Flair and TNA, prove that WWE moved forward despite that knowledge and that they intended to get Flair to breach his deal.

WWE requested that all of the allegations against them be dismissed noting, "it is not only appropriate as a matter of law but will simplify matters for discovery and trial."

Vastaa Viestiin