Melkein sukua julkkikselle

Ai vapaapaini ei juuri nyt nappaa? No puhutaan sitten vaikkapa tv-ohjelmista tai termodynamiikasta.
Vastaa Viestiin
Natumania
Viestit: 146
Liittynyt: Ke 18.02.2004 21:36
Paikkakunta: JKL

Melkein sukua julkkikselle

Viesti Kirjoittaja Natumania » Ma 11.10.2004 01:34

Oletko "melkein sukua julkkikselle?" Oletko ollut joskus hämmästyttävän lähellä julkkista, tai tuntevatko kaukaiset sukulaisesi tai tuttusi ilmielävän julkimon? Leuhota ihmeessä tässä threadissa, mikäli aihetta moiseen omasta mielestäsi löydät.
Leuhkiminen alkakoon:

Olen istunut laulaja Kirkan takana lentokoneessa. Tämä tapahtui neljä vuotta sitten, olin perheeni kanssa paluumatkalla lomalta Turkista.

Laulaja Matti-Esko on entisen opettajani tuttavan mökkinaapuri.
Voiko tämän lähemmäs julkkista enää edes päästä?

Äitini sai laulaja Pelle Miljoonalta pusun poskelle. Tämä tapahtui joskus 80-luvulla, ja tapahtumapaikka oli tietysti kyseisen bändin/laulajan keikka Oulussa.

Siinäpä huikeat tarinani, koettakaa pistää paremmaksi. (jonka luulen olevan kuitenkin miltei mahdotonta noiden juttujen jälkeen.. )
Editoin sitten tähän lisää vastaavia tilanteita, kun muistuu mieleen.

Wankie
Viestit: 1078
Liittynyt: Ti 18.11.2003 09:06
Paikkakunta: Pahvilaatikko
Viesti:

Viesti Kirjoittaja Wankie » Ma 11.10.2004 02:01

 • Isän siskon mies oli Bum-tsi-Bum -ohjelmassa mukana. Ei siis yleisön seassa vaan oikeen laulamassa, muistaakseeni Esa Niemisen tiimissä.
 • Äidin siskon mies oli Drag Racing -kuski. Ajoi siis "Top Fuel" -luokan autoja Alastarolla ja kyllä, pääsi myös muutaman kerran tulosruudun uhriksi.
 • Sauli Niinistö tykkää rullaluistella taloni ohi kesäisin.
 • TV2:sen meteorologi, Terhi Nikkanen on minulle sukua äidin puolelta.
 • Kansasedustaja, Jouko Laxell oli työnantajani viikon ajan.
 • Roosa Kemppainen söi hampuraisen kanssani samassa pöydässä.
Lisää sitten myöhemmin, kunhan tulee mieleen. Hmph. :scratch:
Viimeksi muokannut Wankie, Ma 18.07.2005 15:37. Yhteensä muokattu 1 kertaa.

Tirkka
Viestit: 1336
Liittynyt: To 24.06.2004 20:02
Paikkakunta: Uleåborg

Viesti Kirjoittaja Tirkka » Ma 11.10.2004 02:01

Tunnen ex-tenavatähden, sittemmin tangoprinssin, Timo Turusen (onko hän julkkis?) henkilökohtaisesti, oltuani samassa koulussa hänen kanssaan, hän tosin oli hyvin leuhka menestyksestään, ja siksi emme olleet todellakaan itään hyviä ystäviä. :D Sivuhuomautuksena voidaan sanoa, että olisin luultavasti menestynyt siinä tenavatähti-kisassa ihan yhtä hyvin kuin hän, jos en pelkäisi esiintymistä niin hemmetisti.
Sitten on näitä juttuja joissa olen lähes törmännyt julkkiksiin junassa, laivalla jne. Junassa olen melkein sananmukaisesti törmännyt Simo Frangeniin, hän tuli minua vastaan ovella ja annoin hänelle tietä. Laivalla törmäsin viimeksi Samuli Edelmanniin ja moikkasin häntä (hän moikkasi muuten takaisinkin). Mitäs muita... Pelle Miljoonan olen nähnyt junassa, ja muita vastaavia.
No, ainakin nämä tapaukset, pientä whinetystä mukana mutta ei se mitään :D
EDIT: Aah... Wankien jutusta tuli mieleeni: Kansanedustaja Lauri Kähkönen (Lieksasta, Pohjois-Karjalasta) oli lukiossani rehtorina vuoden ajan, ennenkuin tuli vaaleissa valituksi eduskuntaan. Oli muuten oikein mukava mies, juttelin hänen kanssaan useita kertoja henk.koht. Lisäksi "tunsin" jotenkuten toisen entisen, nyttemmin jo kuolleen, kansanedustajan Kerttu Törnqvistin (myöskin entiseltä kotipaikkakunnaltani, Lieksasta).
EDIT2:
Roosa Kemppainen
Kuka hän on? Joku salkkareiden näyttelijä?
All your message are belong to me.

I dont always win... but when I do, it's PPV-veikkaus (2005, 2015).

Vilkku
Viestit: 80
Liittynyt: Ti 18.11.2003 07:28
Paikkakunta: Kemiö
Viesti:

Viesti Kirjoittaja Vilkku » Ma 11.10.2004 06:36

Dodi...

Edu Kettunen on ollut monta kertaa meillä, asuu naapurikunnassa. Sukua hän ei kuitenkaan ole.

Myös se kalju Idols-tuomari on ollut meillä pari kertaa, moikkasin huoltoasemalla. 8)

Ja tunnen myös kaikkien suosikkilaulajan Christian Forssin, olen ollut mm. samoilla juhlilla, myös ennen sitä kuin hän tuli kuuluisaksi.

LISÄYS #1: Liikuskelen samalla foorumilla, ja olen myös IRC:in välityksellä keskustellut, kuin Aki Vainio! 8) 8)
Viimeksi muokannut Vilkku, Ma 11.10.2004 18:18. Yhteensä muokattu 2 kertaa.

Kameli
Viestit: 481
Liittynyt: La 03.04.2004 08:29
Paikkakunta: Tuusula

Viesti Kirjoittaja Kameli » Ma 11.10.2004 06:57

- Näin Tuomas Enbusken kun olimme kaverini kanssa menossa Live&Loadediin. Moikkasimme häntä ja Enbuske moikkasi takaisin.

- Jos Kyösti Kallio eläisi, hän olisi sukua meille. (Minä ja Max Waltman). Ai niin, ja vanhempani näkevät julkkiksia lähes päivittäin kun ovat töissä Hesassa.

TM
Site Admin
Viestit: 314
Liittynyt: Su 16.11.2003 10:06
Paikkakunta: Lahti
Viesti:

Viesti Kirjoittaja TM » Ma 11.10.2004 12:05

Tämähän on loistava aihe :D. Mietitäänpäs...

J.J. Lehdon äidillä on kesämökki entisen kotipaikkani rantasaunaa vastapäätä, lahden toisella puolella.

Istuimme tyttöystäväni kanssa Kouvolan Taikapäivillä Taikuri Luttisen vieressä + monen muun tunnetun taikurin vieressä / edessä / takana.

Vielä Taikuri Luttisesta, lähes törmäsin häneen joskus Tykkimäessä. Hän väisti.

Ja lisää taikureita, olen jutellut Markku Purhon kanssa puhelimessa. Ja useiden muiden kuuluisten taikureiden (mm. Iiro Seppäsen) käyttämällä keskustelupalstalla netissä.

Tapasin Tommy Dreamerin ja nykyisin edesmenneen Crashin Lontoossa ja vaihdoin muutaman sanan heidän kanssaan.

Tunnen Subtv:ltä vaikutusvaltaisen henkilön ;)

Isäni on julkkis, moninkertainen metsästysammunnan Suomenmestari. Nimi on ollut jopa teksti-tv:n sivulla 202.

Äitini on jutellut useiden kansanedustajien kanssa ja tuntee edustaja Kimmo Tiilikaisen. Minäkin olen käynyt hänen kotonaan. Äitini on tavannut Riitta Uosukaisen monta kertaa.

Ukkini on ollut saunassa jonkun suomalaisen ministerin kanssa.

Kaverini on suoraa sukua J.V. Snellmanille.

Kaverini (ei sama kuin edellä) oli yläasteen aikana ikäistensä parhaita keihäänheittäjiä. Ja häntä valmensi Aki Parviaisen silloinen valmentaja Leo Pusa.

Jos näette jossain yleisellä paikalla keltaisen postilaatikon (siis sellainen mihin lähetettävät kirjeet laitetaan), kaverini (taas eri kaveri) on todennäköisesti laittanut sen siihen.

Olin baarissa, ja Salkkareitten Miia (Venla Saartamo) ja veljensä Joonas tanssivat vieressäni.

EDIT:

Lisäys #1: Useita tietotekniikka-alan kirjoja kirjoittanut Jukka Selin on opettajani. Myös muita kuuluisia alan ammattilaisia opettajistosta löytyy.

Lisäys #2: Äidin serkun miehen veli pelasi ainakin joskus Saksassa jääkiekkoa. Ja on tainnut jossain päin Yhdysvaltojakin pelata. (...kauankohan näitä jaksaa oikein hakemalla hakea :D)

Siinä nyt ne, mitä pitkähkön pohdiskelun jälkeen tulee mieleen \:D/
Viimeksi muokannut TM, Ma 11.10.2004 13:59. Yhteensä muokattu 1 kertaa.
I used to watch wrestling, but then I took an arrow in the knee.

Trisu
Queen of the World
Viestit: 344
Liittynyt: Su 16.11.2003 23:20
Paikkakunta: Helsinki
Viesti:

Viesti Kirjoittaja Trisu » Ma 11.10.2004 12:20

- Olin Eija Vilppaan tyttären kanssa samalla kielikurssilla ja lentokentällä Vilpas ja hänen näyttelijä-isänsä (nimeä en nyt muista) tulivat tyttöä vastaan.

- Teemu Selänteen vaimon isä asuu oman isäni kanssa samalla paikkakunnalla, ja on täten enemmän tai vähemmän isäni kaveri ja hän onkin saunonut Teemun ja tämän vaimon isän kanssa. Teemu ja vaimonsa myös lomailevat tuon vaimon isän mökillä, joka on vastapäätä omaa mökkiämme, ja olen siis uinut samassa järvessä Teemun kanssa, iiiih!

- Isäni ex-tyttöystävän sisko on eräs Kuuluisa Kansanedustaja (jonka siivellä olisimme päässeet Nizzaan heidän huvilalleen, prkl!).

- Isäni on muutenkin oikea julkkis-magneetti, enkä edes muista kaikkia maamme huippunimiä (!) joiden kanssa hän on ollut kontaktissa. Tässä nyt kuitenkin lyhyt listaus: kysynyt Tommi Mäkiseltä ajoneuvoa, kahvitellut Marita Taavitsaisen ja monien muiden julkkisten (ja "julkkisten") kanssa, tanssinut CatCatin toisen pimatsun kanssa (ja tätä ennen vitsaillut hänen paljastavasta paidastaan..) jne. jne.

- En nyt edelleenkään tiedä, saako tämä minut arveluttavaan valoon, mutta hei: ainakin saan brassailla. Minä ja kaverini vietimme suurimman osan eräästä laivaristeilystä erään jääkiekon SM-liigan joukkueen pelaajien kanssa (jääkiekkoa en seuraa, joten henkilöiden jonkinlaisesta julkkis-statuksesta tulin tietoiseksi vasta risteilyn jälkeen). Yksityiskohtaisemmin en sitten haluakaan kertoa 8-[

- Ystäväni taas vietti laivaristeilynsä Käsityöläiset -bändin seurassa, ja jos joku ei tiennyt, niin itse Mica "XL5-Popstars2" Ikonen oli kyseisen bändin keulakuva.

- Entinen kaverini hengasi joskus Yölintu -yhtyeen kanssa, ja yhtyeen eräs varatuista henkilöistä (en nyt nimeä lähtisi paljastamaan muille kuin Seiskalle) teki jos jonkinlaisia ehdotuksia kaverilleni, joka tuolloin oli 15! Duh.

- Kävin baarissa jututtamassa vuoden 2003 maailman vahvinta miestä (Mariusz Pudzianowski) ja kokeilemassa miehen hauista, ja tanssinkin kyseisen seurueen kanssa... toisaalta, kyseinen seurue oli siinä kunnossa, että tanssi kenen tahansa kanssa... No mutta kuitenkin.

- Kaverini oli Idolsissa (ja olenkin varmasti ainut...), pärjäsi vielä melko hyvin.

- Olen käynyt keskustelun Anssi Kelan kanssa. Tai no, olin hakemassa nimmaria kaverilleni ja vaihdoimme siinä sitten muutaman sanan.

- Porno-Igor avasi minulle ja kaverilleni junan oven, kun sitä emme itse onnistuneet auki saamaan (paha periköön vanhojen junien ovet).

Bonus: Olen kotoisin paikkakunnalta, jota kaikki julkkikset suosivat lomailuun. Eli minkä se minusta tekee? MELKEIN JULKKIKSEN!

wesnt
Viestit: 117
Liittynyt: Ti 18.11.2003 20:31
Paikkakunta: Turku - hell is other people
Viesti:

Viesti Kirjoittaja wesnt » Ma 11.10.2004 13:42

Ah..!

-
Isäni asekokoelman varastaminen aiheutti Salon poliisissa/Sanomissa valtavan äläkän. Juttu päätyi iltapäivälehtienkin "päälööppiin", koska varkaat piilottivat kyseiset aseet Sauli Niinistön pihalle (isäni asui hänen naapurissaan).

- Törmäsin krapulaiseen Kari Vepsään Salon Motorestilla ja kaverini pyysi hänen nimikirjoituksensa kuittiin. Kari Vepsä on myös käynyt "hevoskuiskaamassa" erään tuttuni hevosta, heikoin tuloksin.

- Hannu Korkeamäki ("se kalju Idols-tuomari") on ollut isäni kanssa samalla luokalla.

- Kaverini on samassa koulussa kuin Idolsin Victoria (joka tosin kuulemma lopetti koulun Idolsin jälkeen), ja on jopa ihan puhunut hänen kanssaan..

- Maailman ärsyttävin kansanedustaja Laxell mökkeilee hiukan turhan lähellä meidän mökkiämme (Laxellin mökki esitellään muistaakseni tämän viikon Seiskassakin tjsp).

- NRJ:n aamutiimin Kristiinan kotipaikka on n. sadan metrin päässä äitini kodista, olen muistaakseni nähnyt hänet (siis Kristiinan) joskus Siilinjärvellä, samoin kuin Kimmo Timosen.

- Kaverini asuu samassa talossa kuin Olli Jokisen vanhemmat.

- Käyn samaa koulua kuin esim. Spede Pasanen, Martti Ahtisaari, Paavo Lipponen, Lasse Lehtinen ja Johanna Rusanen, he ovat kaikki käyneet myös vierailulla täällä (esim. viime vuonna Rusanen lauloi erään opettajan eläköitymisjuhlassa).

- Isto Hiltunen on yrittänyt pokata äitini, samoin kuin eräs Michael Jacksonin taustatanssijoista..

- Olen ollut samaan aikaan (samalla) kuntosalilla kuin se Salatuissa Elämissä Inkaa näyttelevä tyttö..

- Edu Kettunen osti kaverini talon.

- Olen käynyt aika erikoisen keskustelun Halavatun Pappojen kanssa, ilmeisesti joku heistä on äitini vanha tuttu

Taidan lopettaa tähän, alkaa mennä hiukan säälittäväksi..

Genghis Khan
Viestit: 663
Liittynyt: To 01.04.2004 19:16
Paikkakunta: Pori

Viesti Kirjoittaja Genghis Khan » Ma 11.10.2004 13:43

- Darude(onko hän julkkis?) on siskon miehen armeijakaveri.

- Näin Madeleinen Tukholmassa runsaan 10 metrin päästä, kun hän lähti kuninkaanlinnasta Jeepillään.

- Olli Lindholmin(Yön laulaja) äiti asuu vajaan 100 metrin päässä minusta.

- Yksi Dingon jäsenistä on aikoinaan hakattu lähiössä jossa asun.

- Vajaa kymmenen vuotta sitten Vellu Ketola tuli moikkaamaan minua ja kaveriani, kun pelasimme pihalätkää.

- Vaihdoin muutaman sanan Lauri Ihalaisen ja tämän vaimon kanssa viime kesänä Jazzeilla kaljajonossa.

- Kaverini veli pelasi viime kaudella Ässissä, kakkosmaalivahtina.

- Veljeni käveli Phil Collinsia vastaan muutama kesä sitten Porin keskustassa.

- Eräs toinen kaverini on muutaman Yölinnun jäsenen serkku.
Looking California, feeling Minnesota.

forMANKIND
Viestit: 118
Liittynyt: Ke 19.11.2003 13:35
Paikkakunta: Pahvilaatikko

Viesti Kirjoittaja forMANKIND » Ma 11.10.2004 13:59

Ystäväni taas vietti laivaristeilynsä Käsityöläiset -bändin seurassa, ja jos joku ei tiennyt, niin itse Mica "XL5-Popstars2" Ikonen oli kyseisen bändin keulakuva.
Minä taas olin joskus kaverin luona yötä ja samaan aikaan myös XL-5:n Mica c:llä oli yökylässä.
Beat that!

Daemon
Viestit: 4
Liittynyt: Su 08.02.2004 11:01

Viesti Kirjoittaja Daemon » Ma 11.10.2004 14:38

Serkkuni miehen veljet ovat Tuomo ja Jarkko Ruutu.Aikas läheistä :P

Hyppynen
Viestit: 296
Liittynyt: Ti 18.11.2003 20:40
Paikkakunta: 00530

Viesti Kirjoittaja Hyppynen » Ma 11.10.2004 14:46

 • Kiistelin Pelle miljoonan kanssa paikasta uimastadionin saunassa
 • Kättelin lentokoneessa Jimmy Carteria
 • Olin parinkymmenen sentin päässä David Copperfieldin rintakarvoista, ja melkein tulin valituksi lavalle
 • Kaverini, joka oli TETissä Pizza Hutissa, tarjoili ainakin Frederikille ja GÜNTHERILLE~!!!
 • Äitini oli Njassan eka tyttöystävä
 • Buusteri kävi keväällä meidän koulussa, ja pari luokkakaveria oli niiden haastateltavana ja tapasi myös 69 Eyesin jäseniä
 • Joku äijä samasta bändistä osti jotain Alepasta, jossa olin työharjoittelussa pari viikkoa sitten
 • Mm. Suvi-Anne Siimes kävi kouluani
 • Olin samassa lentokoneessa Marco Bjurströmin kanssa
 • Isäni on hesarin tähtireportteri =P
Edit: Äitini oli Huomenta suomessa jossain 90-luvulla
Viimeksi muokannut Hyppynen, Ma 11.10.2004 15:36. Yhteensä muokattu 1 kertaa.

Mostal0
Viestit: 182
Liittynyt: La 13.03.2004 13:46
Paikkakunta: Valkeala

Viesti Kirjoittaja Mostal0 » Ma 11.10.2004 14:47

Interesting... Vähän aikaa sitten IRC:issä oli vaparin kanavalla tästä aihe.

Kansanedustaja ja YLE:n ENTINEN hallituksen puheenjohtaja Markku Laukkanen asuu melkein naapurissamme ja entinen opettajani ala-asteella on hänen vaimonsa.

Liverpoolin huippupakki Sami Hyypiä on kaverini äidin serkun lapsen naapuri. Läheistä, right.

Valkealan, eli kotipaikkakuntani (Kouvolan läheisyydessä) kunnanjohtaja Jyrki Harjula asuu aidan takana.

Myllykosken MYPA:n, jalkapallojoukkueen huippupakki Tuomas Aho on isäni serkku.

Eipä JUURI NYT tule muita mieleen, mutta kyllä niitä kohta ilmestyy.
<3

Ares
Viestit: 577
Liittynyt: Ke 24.12.2003 00:07
Paikkakunta: Vaasa
Viesti:

Viesti Kirjoittaja Ares » Ma 11.10.2004 14:52

Iskin Esko Ahoa ovella kasvoihin.

Käyn töissä sillä aikaa kun te paistattelette minun selvässä julkkisstatuksessani ja lisään sitten myöhemmin tänne jotain... (mm. K-18 osaston).
CopyLeft 2005 Ares
http://kiirastuli.com

Noblesse oblige

The Blasterpiece
Viestit: 544
Liittynyt: Ti 29.06.2004 12:04

Viesti Kirjoittaja The Blasterpiece » Ma 11.10.2004 15:25

Teillä on muuten aika hyviä, mutta minulla ei niinkään.

- Isäni oli Puolitoista vuotta sitten Giljotiini ohjelmassa ja melkein voitti. Oli nimittäin toinen.

- Isäni oli muistaakseni tänä vuonna Maailmanympäri ohjelmassa samaa aikaa Petri Munckin kanssa.

- Tiellämme asuu KTP:n korisjoukkueen Myllyllä (No ok, ei julkkis).

- Olen ollut puhumassa Pasi Rautiaisen futiskoulusta radiossa.

- Pasi Rautiainen on opettanut minua futiksessa.

- Setäni on pelannut Suomen maajoukkueessa futista. Myös isänikin on melkein.

- Tiia Piili kävi koulussamme puhumassa jostakin Zest jutusta.

SimoPV
Viestit: 1
Liittynyt: Ma 17.11.2003 22:05
Paikkakunta: Helsinki

Viesti Kirjoittaja SimoPV » Ma 11.10.2004 16:23

- Mummini siskon mies Olli Liesinen oli Suomen Joutsenella sota-aikana, käväisi Natsi-Saksan "vapaaehtoisjoukoissa", ja laihtui Neuvostoliiton keskitysleirillä.
- Tony Halme käsittelyn syyttäjä valtionsyyttäjä Ari-Pekka Koivisto suunnisti samassa viestijoukkueessa isäni kanssa.
- Mikko Kuustosen sisko oli matikan opettajani.
- Olen usein lähes kävellyt Kokoomuksen Ben Zyskowiczin yli, kun hän on ilmestynyt kulman takaa täysin tyhjästä.
- Ai niin joo, asun Kontulassa, joka on aikamoinen julkkis eri lehtien sivuilla.

Tirkka
Viestit: 1336
Liittynyt: To 24.06.2004 20:02
Paikkakunta: Uleåborg

Viesti Kirjoittaja Tirkka » Ma 11.10.2004 16:25

Tjaah... tuli yön jälkeen lisää mieleeni, pari kappaletta:
-ex-kämppikseni serkku pelasi jääkiekkoa SM-liigassa, tosin siirtyi ilmeisesti Venäjälle täksi kaudeksi tms.
-juttelin netissä useita kertoja MTV3:n chat-juontajan Ritan kanssa, hän jopa lähetti minulle terveisiä tv:ssä muutamaan otteeseen. ;) (hän oli muuten oikeastikin tosi mukavan tuntuinen ihminen).
-Olen myöskin tavannut henk.koht. Subtv:n chatin kaikki entiset juontajat ja valvojat laivalla parisen vuotta sitten.
Ja ei, en chattaile sinänsä tv-chateissa, olenpahan vain sattunut lähettämään muutaman viestin sinne joskus.(sormilla laskettavan määrän siis).
All your message are belong to me.

I dont always win... but when I do, it's PPV-veikkaus (2005, 2015).

Kumiorava
Viestit: 484
Liittynyt: La 08.05.2004 14:03
Paikkakunta: Kokkola
Viesti:

Viesti Kirjoittaja Kumiorava » Ma 11.10.2004 17:05

Vilkku kirjoitti:Dodi...

Edu Kettunen on ollut monta kertaa meillä, asuu naapurikunnassa. Sukua hän ei kuitenkaan ole.
OMG OMG OMG!!!!!! Isäni on muusikko ja Edu on tuottanut hänen levynsä. Eli Edu on muutaman kerran käynyt meillä ja minä heillä, taitaa olla ainoa julkkis, jonka kunnolla tunnen.

- Äitini on haastatellut Timo Rautiaista Ilta-Sanomiin, olen myös itse jutellut hänen kanssa.
- Näin Henkka Hyppösen Live & Loadedissa.
- Näin Mika Salon kerran vuosia sitten jossain ravintolassa.
- Samaten kävi Jari Litmasen kanssa.
- Olen seissyt kirjailija Arto Paasilinnan kanssa samassa hississä.
- Mummoni on tarjoillut drinkkejä Mannerheimille.
- Tommi Läntinen asui kaverini naapurissa.
- Olen ollut samassa päiväkodissa, kuin Tommi Läntisen poika.
- Paavo Lipponen kävi meidän koulussa ja olen jutellut hänen kanssaan.
- Serkkuni on törmännyt Tommi Mäkiseen.
- Näin Anssi Kelan Seinäjoen Vauhtiajoissa.
- Darn... Unohdin aivan, että äitini on jutellut itse tasavallan presidentti Tarja Halosen kanssa,

Pistäkää paremmaksi, tavikset... 8)
Viimeksi muokannut Kumiorava, Ti 12.10.2004 17:16. Yhteensä muokattu 1 kertaa.
http://www.istuntosali.net

BLOGI / DeviantArt / Last.fm / Mikseri

the car is on fire
and there's no driver at the wheel


Dandee
Viestit: 4
Liittynyt: Su 10.10.2004 22:55

Viesti Kirjoittaja Dandee » Ma 11.10.2004 17:07

Olen istunut samassa bussissa Jussi Hallin kanssa(olin koko matkan tällälailla " :shock: "). Meinasin pyytää nimmaria, mutta en kyennyt..
Foorumin suurin nolife -mark \,,/

nixu-
Viestit: 210
Liittynyt: Ti 25.11.2003 19:37
Paikkakunta: Turku

Viesti Kirjoittaja nixu- » Ma 11.10.2004 20:03

 • - Juhani Tamminen oli samassa TuTo:n matsissa kuin minä, eikä istunut edes kaukana. Näköetäisyyden päässä.

  - Kesällä kun olin Helsingissä, ohini käveli Tony Halme. (Muuten hemmetin iso tyyppi)
And that's the bottom line, 'cause Stone Cold said so!
R.I.P. Eddie Guererro 1967-2005

BluntRolla
Viestit: 5
Liittynyt: Su 13.06.2004 21:02
Paikkakunta: Oulu

Viesti Kirjoittaja BluntRolla » Ma 11.10.2004 21:42

Jees jees...

Jääkiekkolija Janne Niinimaalla on mökki juuri meiän mökin vieressä.

Näyttelijät Jukka-,j a Mikko Rasila on mun äidille serkkuja eli niiden lapset on mun pikkuserkkuja.

Olen ollut avustajana IIro Seppäsen taikashowssa joskus vuonna nakki&pottu.


Ja sitten niitä kaikkia musiikkikeikkoja yms. en zaksa kirjottaa nyt.

EDIT: Hahaaa, muistin pari:

Suomen maajoukkuepelaaja(jalkapallossa) Mika Nurmela on asunut seinänaapuritalossamme.

Kyseisen Nurmelan äiti on töissä lähikaupassamme.

Isäni on pelannu jalkapalloa VEikkausliigassa ja ykkösdivisioonassa.

Isäni on myös pelannut samassa joukkueessa mm. Antti Niemen(Suomen jalkapallomaajoukkueen maalivahti) Mika Nurmelan(kato ylemmäs) ja Joonas Kolkan kanssa.
Viimeksi muokannut BluntRolla, To 14.10.2004 22:04. Yhteensä muokattu 1 kertaa.

popozo
Viestit: 8
Liittynyt: La 19.06.2004 11:34
Paikkakunta: Vantaa

Viesti Kirjoittaja popozo » Ma 11.10.2004 22:06

-Jarkko tai Tuomo(en muista kumpi, koska en katso lätkää)Ruutu kävi ala-asteella meidän luokassa ja saimme haastatella häntä.

-Isäni veli on kuuluisa taiteilija Henri Wuorila-Stenberg.

-Näin tänään sen Jacksonin ja jonkun muun Popstar laulajan siinä Forum:in Arnolds:in vieressä.

-Tänään näin myös Pelle Miljoonan.

-Äitini puhui sen L&L:dissa olleen kamera miehen kanssa kun hän kolautti sillä kameralla äitiäni päähän.

-Tietenkin näin Benoit:in ja Stacy:n siellä nimmari tilaisuudessa ja myös muut Raw:in tähdet L&L:ssä.

-Ja Baltic Brawl:issa kosketin AJ Styles:in kättä ja joidenkin muiden siellä olleiden.

Justice
Viestit: 17
Liittynyt: Pe 20.02.2004 11:54
Paikkakunta: Viidakko
Viesti:

Viesti Kirjoittaja Justice » Ma 11.10.2004 22:47

Aika hyvä aihe.

- Äitini on Seitsenkertaisen Enduro- maailmanmestari Kari Tiaisen serkku.

- Olen ollut samassa lentokoneessa mäkihyppääjä Toni Niemisen kanssa, ja pyysin häneltä nimikirjoituksen.

- Näin jääkiekkoilija Olli Jokisen lentokentällä. (wow)

- Sauli Niinistö on parhaan kaverini isän serkku. Sauli muuten asuu samassa kaupungissa kuin minä, ja on käynyt samaa koulua kuin minä.

- Apulannan solisti Toni Wirtanen on käynyt tulevaa kouluani Salossa.

- Serkkuni on levyttävä "artisti" USA:ssa.

- Sitten olen nähnyt jalkapallopelaajat Jari Litmasen, Sami Hyypiän sekä Joonas Kolkan jossain jalkapallokoulussa. Sekä tietysti maajoukkueessa pelaamassa.

- Ja tietysti WWE:n porukkaa viimevuotisessa Passport To Pain tapahtumassa.

Repikää siitä. Uskomattomia juttuja kertakaikkiaan. :?
"I can't jump high, so I jump from high places" -Mick Foley

Foorumin suurin Metallica- mark

Entinen Bradshaw

Lutkus
Törkimys
Viestit: 47
Liittynyt: Su 16.11.2003 18:31

Viesti Kirjoittaja Lutkus » Ti 12.10.2004 00:15

...
Viimeksi muokannut Lutkus, Ke 13.10.2004 15:04. Yhteensä muokattu 1 kertaa.

Avatar
Diablo
Viestit: 4
Liittynyt: Su 02.05.2004 16:25
Paikkakunta: Tampere

Viesti Kirjoittaja Diablo » Ti 12.10.2004 10:28

Olen jutellut Stacyn kanssa, Krissen oon nähnyt pari kertaa ja Viivi Avellania olen auttanut makuuhuoneen lampun vaihdossa :)

Vastaa Viestiin