Salaliittoteoriat, henkirikokset ja muut mysteerit

Ai vapaapaini ei juuri nyt nappaa? No puhutaan sitten vaikkapa tv-ohjelmista tai termodynamiikasta.
Vastaa Viestiin
DeadManWalking
WrestlingAlertin johtava jääkiekkoanalyytikko
Viestit: 8620
Liittynyt: Ke 13.07.2005 13:51
Paikkakunta: Kuopio + Oulu/Manchester

Salaliittoteoriat, henkirikokset ja muut mysteerit

Viesti Kirjoittaja DeadManWalking » La 05.11.2011 22:57

WTC, JFK, Dianan kuolema, Estonian uppoaminen ja niin edelleen. Mikä näitä kaikkia yhdistää? Lukematon määrä erilaisia salaliittoteorioita. Jokaisella kunnollisella nettifoorumilla tulee olla topic, missä käsitellään salaliittoteorioita. Mikäs sen hauskempaa, kuin spekuloida erilaisilla salaliitoilla joilla saadaan kyseenalaistettua virallinen totuus. On toki täysin totta, että moni salaliittoteorioista on todella typeriä ja naurettavia, mutta tästäkin huolimatta ne elävät erittäin vahvana ja monet todella uskovat niihin ennemmin kuin luottaisivat ”Viralliseen totuuteen”.

Itseäni on viime aikoina kiehtonut Kennedyjen poliittisen perheen toiminta USA:ssa, sekä luonnollisesti myös presidentti John F. Kennedyn salamurha Teksasin Dallasissa 22. marraskuuta 1963. JFK:n salamurhaan liittyy aivan tolkuton määrä erilaisia salaliittoteorioita sekä lukematon määrä henkilöitä ja tahoja jotka olisivat murhan takana. On esitetty, että murhaan liittyisivät tavalla tai toisella Yhdysvaltain mafia, CIA, FBI, KGB, Kuuba ja niin edelleen. Yksi kaukaa haetuimpia teorioita on, että JFK olisi itse taustaväkensä kanssa suunnitellut asian; noin vuoden kuluttua oli vuorossa jälleen USA:n presidentinvaalit, ja murhayritys ja siitä selviäminen olisi tuonut sympatiaääniä. Jokin menikin sitten vikaan, ja presidentti Kennedy sai surmansa onnettomuuden takia.

Ampujaksi, tai ampujiksi kuten jotkut epäilevät, on myös nostettu erilaisia henkilöitä, kaiken kaikkiaan vaihtoehtoja on ilmeisesti 82 kappaletta. On spekuloitu, että ampumisesta olisivat olleet vastuussa JFK:n autoa kuljettanut William Greer, Franklin Folley (Frank Sinatran entinen rumpali, huhujen mukaan Kennedyillä oli kytköksiä Sinatraan, jolla taas puolestaan oli kytköksiä mafiaan), Yhdysvaltojen silloinen varapresidentti Lyndon B. Johnson on myös yksi nimi, kuten myös lukuisa määrä muita poliittisia henkilöitä sekä Yhdysvalloissa että muualla maailmassa. Virallisen totuuden mukaan ampuja oli Lee Harvey Oswald, joka toimi yksin. Laukauksia ammuttiin kolme, joista ensimmäinen meni Kennedyn niskan läpi ja osui myös autossa istuneen John Connallyn selän oikealle puolelle, toinen laukaus kokonaan ohi ja kolmas, se kuolettava, presidentti Kennedyä päähän.

Tuo aiemmin mainittu ”Virallinen totuus” on niin sanotun Warrenin komission tekemä tutkimus ja selvitys presidentti John F. Kennedyn salamurhasta, joka aloitettiin 29. marraskuuta 1963, ja tutkimukset kestivät kymmenen kuukautta. Komissio siis totesi, että ampujana ollut Lee Harvey Oswald toimi yksin. Oswald toki oli itse kiistänyt osallistumisensa koko murhaan heti tapahtuman jälkeen, eikä itse Oswaldia päästy koskaan edes kuulustelemaan; Jack Ruby –niminen yökerhon omistaja nimittäin tappoi hänet kaksi päivää JFK:n murhan jälkeen.

Virallisen totuuden julkaisu taisi ilmeisesti jonkin verran v***ttaa jotakin henkilöä jossain, tässä tapauksessa Yhdysvaltain edustajainhuonetta, joka valitsi niin sanotun House Select Committee on Assassinations -ryhmän tutkimaan asiaa. HSCA tutki vuosina 1976-1979 JFK:n salamurhaa (sekä samaan aikaan myös Martin Luther Kingin murhaa). HSCA:n loppuraportti totesi, että Kennedyn murhan takana on salaliitto, ja ampujia on luultavasti ollut kaksi. Perusteluina kahden ampujan systeemille ovat olleet esimerkiksi se, että Oswald olisi tarinoiden mukaan ollut liian huono ampuja osuakseen Kennedyyn ja myös tätä ns. taikaluoti –teoriaa on pidetty syynä, ettei Oswald ole voinut toimia yksin. Taikaluotiteoriassa nimenomaan kyseenalaistetaan tuo yllä mainittu ensimmäinen laukaus, joka ei voi mitenkään osua ensin Kennedyä kaulaan, ja sitten autossa myös istunutta John Connallya selän oikealle puolelle.

Jo yksistään tämä taikaluoti –teoria on saanut monet ihmiset vakuuttuneiksi siitä, ettei Oswald ole ollut murhan takana, tai ei ole toiminut ainakaan yksinään. Taustalla on siis luultavasti mafia, kuubalaiset tai KGB… Vai onko sittenkään?

Salaliittoteorioita on kumottu myös uskomaton määrä, ja itse asiassa nämä jotkut kumoamiset saavat ne salaliitot kuulostamaan niin typeriltä, että on täysin käsittämätöntä ajatella joskus uskoneensa niitä.

-Taikaluoti, joka siis läpäisee ensin JFK:n kaulan, ja osuu sitten autossa ollutta Connallya selän oikealle puolelle. Ei voi pitää paikkaansa, koska JFK ja Connally istuivat peräkkäin. Paitsi, että tämäkin väite on kumottu todella tehokkaasti. Connally todellisuudessa istui Kennedystä jonkin verran vasemmalle, ja luoti on tullut sellaisesta kulmasta, että sen osuminen JFK:n kaulaan ja sen jälkeen Connallya selkään.

-Lee Harvey Oswald oli huono ampuja, eikä voinut saada kolmea osumaa nopeaan tahtiin liikkuvaan maaliin. Noh, tämäkin väite on kumottu, ja itse asiassa se on kumottu jopa täysin selkeästi; Oswald oli merijalkaväen ampumistesteissä KESKIMÄÄRÄISTÄ PAREMPI ampuja, ja lisäksi erityisen hyvä tilanteissa, joissa pitää osua liikkuvaan maaliin nopeasti. Kahdeksassa sekunnissa kolme laukausta, joista VAIN YKSI osui siihen todennäköisimpään maaliin, eli Kennedyn päähän. Lisäksi kaksi merijalkaväen johtajaa todisti jo Warrenin komission tutkimuksille, ettei osuminen Kennedyyn olisi ollut Oswaldille mitenkään vaikea asia.

Sitten se murhan taustalla ollut salaliittoteorioiden kannattajien taho? Suosituin ehdokas on luultavasti Yhdysvaltojen mafia, tarkemmin sanottuna Chicagossa järjestäytynyttä rikollisuutta pyörittänyt osasto. Tämän teorian taustalla on sellainen asia, että presidentti John F. Kennedyn veli, Yhdysvaltojen entinen oikeusministeri ja itsekin murhattu presidenttiehdokas Robert F. Kennedy kävi 1950- ja 60-luvulla taistelua mafiaa vastaan, ja myös toimitti paljon järjestäytyneen rikollisuuden jäseniä linnaan. Lisäksi Kennedyillä oli väitöksien mukaan yhteyksiä mafiaan, jos ei suoraan niin ainakin Frank Sinatran kautta. Mafia siis järjesti Kennedyn murhan…

Luonnollisesti, tämäkin väite on kumottu. Yhdysvalloissa mafia ei ole koskaan murhannut edes paikallispoliitikkoja, ja se on viimeiseen asti vältellyt jopa yhteydenottoja poliisien kanssa. Nytkö siis tehtäisiin suuri muutos, ja aloitettaisiin ei-niin pienestä asiasta eli Yhdysvaltain presidentistä? Aivan varmasti. Lisäksi on väläytelty KGB:n tai kuubalaisten osallisuutta asiaan, mutta miksi sitten nämä tahot olisivat jättäneet murhasta kiinniotetun Lee Harvey Oswaldin viranomaisten käsiin? Tällekin on esitetty vastaväitteenä se, että aiemmin mainitusti Jack Ruby tappoi Oswaldin kaksi päivää myöhemmin. Vaiennettiin todistaja, mutta… annettiin uusi tilalle? Ei onnistu.

Mitä sitten itse ajattelen tästä JFK:n murhasta? Itse ajattelin ja uskoin pitkään, että taustalla oli salaliitto, ja useampi ampuja. Nyt kun olen myöhemmin tutustunut erilaisiin artikkeleihin ja juttuihin asian tiimoilta (joita muuten netistä löytyy aivan vitusti), niin olen kuitenkin tainnut loppujen lopuksi päätyä seuraavaan lopputulokseen; Lee Harvey Oswald oli yksinäinen hullu, joka toimi yksin ja tappoi Kennedyn myös yksin. Niin tylsältä kuin se sitten kuulostaakin.

On mahdollista, että olen väärässä, ja taustalla onkin salaliitto, mutta kun loppujen lopuksi iso osa salaliitoista on ollut luokkaa ”Marsilaiset tappoivat Kennedyn”, niin jotenkin tuo salaliittoteorioiden kumoaminen kuulostaa paljon järkevämmältä. Luultavasti tapaus ei ratkea koskaan lopullisesti, tai ainakaan sillä tavalla että tulos tyydyttää kaikkia.

Ai niin, kaikki Kennedyn murhaa koskevat tutkimukset julkaistaan vuonna 2029. Vielä olisi jonkin aikaa odotettava, mutta koko ajan se päivä lähestyy.

Tällainen pieni ja kevyt aloitus näille mielenkiintoisille aiheille, joista osa on siis täyttä bullshittiä, mutta osa varmasti ihan vakavaakin pohdintaa. Ja ennen kaikkea, itselleni tärkeintä näiden asioiden tutkimisessa on se, että tapahtumat ovat itsessään pirun mielenkiintoisia, ja onhan näillä asioilla oikeasti hauska keskustella ja spekuloida.

Nyt sitten omia näkemyksiä ja omia salaliittoteorioita mistä tahansa aiheesta vaan kehiin.
Viimeksi muokannut DeadManWalking, Ke 24.07.2013 10:44. Yhteensä muokattu 2 kertaa.
Riveni kirjoitti:Tämä ei tosin auta siihen että joku Naarajärveläinen luulee olevansa Oulusta (Ja Manchesterista). Eihän sieltä olekkaan kuin se 400 kilometriä Ouluun, vaikka tämän pahamaineisen JYPin kotokunnille on alle 100 kilometriä. 8)
Four passes break any defense

Hyrkanos
Viestit: 913
Liittynyt: To 15.07.2004 18:36
Paikkakunta: Asikkala

Re: Salaliittoteoriat

Viesti Kirjoittaja Hyrkanos » La 05.11.2011 23:35

Yksi parhaita moderneja salaliitoterioita on Obaman syntyperän salaaminen. Se perustellaan niin uskomattoman hyvällä kehäpäätelmällä. Obaman julkaistu syntymätodistus on väärä, koska se näyttää tämän syntymäpaikaksi Havaijin. Epäilykset voitaisi hälventää jos Obama julkaisisi oikean syntymätodistuksensa (jonka oikeus siis tulee esille sillä että se on tehty Keniassa). Iha ymmärrettävä salaliittoteoria sinänsä, sillä pitäähän moinen epäpätevä tyyppi saada pois maan johdosta keinolla millä hyvänsä. Epäpätevyys näkyy jo värikartalla.

Yhdysvaltojahan hallitaan muutenkin salaliitoilla. Kaikki päätökset jotka ovat eduksi vähävaraisille ovat kommunistien juonittelua, ja ne jotka on eduksi varakkaille ovat juutalaisten juonittelua.

EDIT: Muuten ihan päteviäkin salaliittoteorioita on olemassa. Esimerkiksi sellainen jo vähän vanhemman puoleinen että Viiltäjä Jack oli useita eri tekijöitä.
Palannut kuolleista 2015

DeadManWalking
WrestlingAlertin johtava jääkiekkoanalyytikko
Viestit: 8620
Liittynyt: Ke 13.07.2005 13:51
Paikkakunta: Kuopio + Oulu/Manchester

Re: Salaliittoteoriat

Viesti Kirjoittaja DeadManWalking » Su 06.11.2011 00:00

Hyrkanos kirjoitti:Muuten ihan päteviäkin salaliittoteorioita on olemassa. Esimerkiksi sellainen jo vähän vanhemman puoleinen että Viiltäjä Jack oli useita eri tekijöitä.
Tämähän on itse asiassa varsin todennäköistäkin. Noita Viiltäjä-Jackin murhiksi väitettyjä tapauksia ei kuitenkaan olla pystytty kaikkia yhdistämään toisiinsa. Uhreja oli kaikkiaan yksitoista kappaletta, joista ainoastaan viisi voidaan pistää varmuudella samalle henkilölle.

Sinänsä koko Viiltäjä-Jack (DiBiase? :shock: ) on legendana saanut suuremmat "ansiot" kuin mitä yksi ihminen on siis saanut aikaan.
Riveni kirjoitti:Tämä ei tosin auta siihen että joku Naarajärveläinen luulee olevansa Oulusta (Ja Manchesterista). Eihän sieltä olekkaan kuin se 400 kilometriä Ouluun, vaikka tämän pahamaineisen JYPin kotokunnille on alle 100 kilometriä. 8)
Four passes break any defense

Jack DiBiase
Moderaattori
Viestit: 3817
Liittynyt: Su 18.04.2004 14:52

Re: Salaliittoteoriat

Viesti Kirjoittaja Jack DiBiase » Su 06.11.2011 03:25

DeadManWalking kirjoitti:
Hyrkanos kirjoitti:Muuten ihan päteviäkin salaliittoteorioita on olemassa. Esimerkiksi sellainen jo vähän vanhemman puoleinen että Viiltäjä Jack oli useita eri tekijöitä.
Tämähän on itse asiassa varsin todennäköistäkin. Noita Viiltäjä-Jackin murhiksi väitettyjä tapauksia ei kuitenkaan olla pystytty kaikkia yhdistämään toisiinsa. Uhreja oli kaikkiaan yksitoista kappaletta, joista ainoastaan viisi voidaan pistää varmuudella samalle henkilölle.

Sinänsä koko Viiltäjä-Jack (DiBiase? :shock: ) on legendana saanut suuremmat "ansiot" kuin mitä yksi ihminen on siis saanut aikaan.
Eikös täällä ollut ihan käyttäjä nimeltä JacktheRipper, siinä vaiheessa kun minä heiluin vielä Teddynä.
WE BACK YA'LL?!

Reno Hex
Viestit: 399
Liittynyt: Ma 05.07.2010 23:17

Re: Salaliittoteoriat

Viesti Kirjoittaja Reno Hex » Su 06.11.2011 09:33

Jack DiBiase kirjoitti:
DeadManWalking kirjoitti:
Hyrkanos kirjoitti:Muuten ihan päteviäkin salaliittoteorioita on olemassa. Esimerkiksi sellainen jo vähän vanhemman puoleinen että Viiltäjä Jack oli useita eri tekijöitä.
Tämähän on itse asiassa varsin todennäköistäkin. Noita Viiltäjä-Jackin murhiksi väitettyjä tapauksia ei kuitenkaan olla pystytty kaikkia yhdistämään toisiinsa. Uhreja oli kaikkiaan yksitoista kappaletta, joista ainoastaan viisi voidaan pistää varmuudella samalle henkilölle.

Sinänsä koko Viiltäjä-Jack (DiBiase? :shock: ) on legendana saanut suuremmat "ansiot" kuin mitä yksi ihminen on siis saanut aikaan.
Eikös täällä ollut ihan käyttäjä nimeltä JacktheRipper, siinä vaiheessa kun minä heiluin vielä Teddynä.
Ja sitten JacktheRipper katoaa, ja DiBiase vaihtaa nimensä Jackiksi. :shock:
Pikachu kirjoitti:Pika Pika.

Static
Viestit: 520
Liittynyt: La 13.12.2008 23:39
Paikkakunta: Järvenpää

Re: Salaliittoteoriat

Viesti Kirjoittaja Static » Su 06.11.2011 10:48

Wikileaks-johtaja Julian Assangea kohtaan esitetyt raiskaussyytteet ovat yksi asia, jonka ympärille on melko helppo lähteä rakentamaan erilaisia teorioita. Assangehan on itsekin väittänyt, että koko jutun takana on salaliitto, jonka tarkoituksena on saada Wikileaksille kyseenalainen maine. Kyllähän tuohon mielipiteeseen on aika helppo yhtyä

Vahvastihan se siltä haiskahtaa, että Yhdysvallat olisi kaiken takana, sillä jossain vaiheessahan Wikileaks oli julkaissut jotain artikkeleita, jotka paljastivat negatiivisia puolia USA:n toiminnasta Afganistanissa. Tuostahan Yhdysvallat on tietenkin suivaantunut, jonka seurauksena he ovat käskeneet niiden kahden ruotsalaisnaisen (varmaan jotain CIA:n kätyreitä) esittämään perättömiä syytteitä Assangea kohtaan, jotta Julian saataisiin hoideltua pois kuvioista.

Hyrkanos
Viestit: 913
Liittynyt: To 15.07.2004 18:36
Paikkakunta: Asikkala

Re: Salaliittoteoriat

Viesti Kirjoittaja Hyrkanos » Su 06.11.2011 11:46

Reno Hex kirjoitti:Ja sitten JacktheRipper katoaa, ja DiBiase vaihtaa nimensä Jackiksi. :shock:
Millä tarttuvalla nimellä muuten kutsutaan tätä salaliittoteorian vastakohtaa, eli teoriaa yhdestä vaikuttavasta tekijästä monena nähdyn tekijän takana? Usein Samaa sanaa sovelletaan, vaikka se ei voisi väärempi olla.
Wikileaks-johtaja Julian Assangea kohtaan esitetyt raiskaussyytteet ovat yksi asia, jonka ympärille on melko helppo lähteä rakentamaan erilaisia teorioita. Assangehan on itsekin väittänyt, että koko jutun takana on salaliitto, jonka tarkoituksena on saada Wikileaksille kyseenalainen maine. Kyllähän tuohon mielipiteeseen on aika helppo yhtyä
Tosin ei yhtään yllätä että Assange ja hänen kannattajansa ovat salaiittotereetikkoja. Assangen maine meni pilalle syytteen pakoilulla, ei itse syytteestä.
Palannut kuolleista 2015

Avatar
erkko777
Viestit: 569
Liittynyt: Ma 29.05.2006 19:50

Re: Salaliittoteoriat

Viesti Kirjoittaja erkko777 » Su 06.11.2011 16:58

Eikös vallitseva salaliittoteoria mitä jo JFK:n vaimo epäili uusimmassa paljastuksessa tovi sitten= eli JFK:n murha oli ns. inside job jonka CIA väsäsi, ilmeisesti siksi koska JFK oli riitaantunut eliitin kanssa.

Kaikkein eniten salaliittoteorioitahan tosin pyörii WTC tornien ympärillä, kyllähän sekin vähän inside job:lta haiskahtaa.
OpaMpp kirjoitti:Älä kirjoita englanniksi jos et osaa.


Rest in pease, Eddie :mrgreen:
Sitä paitsi, mitä tuo hymiö tuolla perässä tekee? Oliko se niin hauskaa, että Eddie kuoli, vai miksi hymyilyttää?

DeadManWalking
WrestlingAlertin johtava jääkiekkoanalyytikko
Viestit: 8620
Liittynyt: Ke 13.07.2005 13:51
Paikkakunta: Kuopio + Oulu/Manchester

Re: Salaliittoteoriat

Viesti Kirjoittaja DeadManWalking » Su 06.11.2011 17:57

erkko777 kirjoitti:Eikös vallitseva salaliittoteoria mitä jo JFK:n vaimo epäili uusimmassa paljastuksessa tovi sitten= eli JFK:n murha oli ns. inside job jonka CIA väsäsi, ilmeisesti siksi koska JFK oli riitaantunut eliitin kanssa.
Tämänkin väitteen kumoaa se, että jos CIA:lla oli jotain Kennedyä vastaan, niin he olisivat kyllä jopa pystyneet estämään jo miehen valinnan presidentiksi, eikä mitään salamurhaa olisi tarvinnut tehdä.

Se mistä nuo CIA-teoriat JFK:n kuolemaan johtuvat siitä, että CIA hyödynsi mafiayhteyksiä yrittäessään kammeta Fidel Castroa pois Kuuban johdosta. Kennedy taas ei antanut tukea CIA:lle Sikojenlahden maihinnousun aikaan, mikä olisi puolstaan toiminut CIA:n motiivina.

Lisäksi mikä myös osaltaan kumoaa tämän mafia-CIA akselin mielekkyyden ovat seuraavat asiat: Todetulla murhaajalla eli Lee Harvey Oswaldilla ei ollut tutkitusti kytköksiä mafiaan. Oswaldin murhaajalla Jack Rubylla oli, mutta miksi CIA/Mafia haluaisi jättää Rubyn henkiin ja mahdolliseksi todistajaksi? Ruby tunnettiin henkilönä, joka yleensä lauloi kaikki salaisuudet ulos.

On toki paljon helpompi esittää salaliittoteorioita, kuin pyrkiä kumoamaan niitä. Ei sillä, kyllä itseäni joka tapauksessa kiinnostavat nämä seikat ja teoriat mitä tässä JFK:n tapauksessa liikkuu. Osa niistä on toki luokkaa "marsilaiset tappoivat Kennedyn", mutta on joukossa ihan hyviäkin, joskin niitäkin on kumottu hyvin tehokkaasti.
Riveni kirjoitti:Tämä ei tosin auta siihen että joku Naarajärveläinen luulee olevansa Oulusta (Ja Manchesterista). Eihän sieltä olekkaan kuin se 400 kilometriä Ouluun, vaikka tämän pahamaineisen JYPin kotokunnille on alle 100 kilometriä. 8)
Four passes break any defense

Avatar
erkko777
Viestit: 569
Liittynyt: Ma 29.05.2006 19:50

Re: Salaliittoteoriat

Viesti Kirjoittaja erkko777 » Su 06.11.2011 18:26

Tämänkin väitteen kumoaa se, että jos CIA:lla oli jotain Kennedyä vastaan, niin he olisivat kyllä jopa pystyneet estämään jo miehen valinnan presidentiksi, eikä mitään salamurhaa olisi tarvinnut tehdä.
Jooh mutta mitä itse olen selaillut jotain juttuja asiaan liittyen niin alussahan JFK oli leikissä mukana mutta lienekkö sitten omantunnon tuskissa kääntynyt tukijoitaan/eliittiä vastaan, asiaan vaikutti ihan varmasti monet eri tekijät jokatapauksessa uskoisin silti että murhaajat oli ammattimiehiä ja tarkoin suunniteltu ihan kotimaasta käsin, kuka sitten puuhamiehenä toimi jäänee mysteeriksi.
Historioitsija Arthur Schlesinger Jr haastatteli Jackie Kennedya tapahtuman jälkeen. Haastattelut nauhoitettiin, ja niitä säilytettiin Kennedy-kirjaston holvissa Bostonissa. Jackie Kennedy määräsi,että nauhat saa julkaista vasta 50 vuotta hänen kuolemansa jälkeen. Nyt Jackien tytär Caroline Kennedy on antanut luvan julkaista nauhat, vaikka Jackien kuolemasta on kulunut vasta 17 vuotta.

Jackie Kennedy tuntuu uskoneen, että hänen miehensä murhan takana oli silloinen varapresidentti Lyndon B. Johnson ja joukko etelävaltiolaisia liikemiehiä.

ABC-mediayhtiö aikoo tehdä ohjelman nauhojen perusteella. Asiasta kertoi Veterans Today
.
Jackie tuskin tiesi mitään varmaa tietoa mutta eiköhän tuo paljastus jo omalta osaltaan kerro siitä että JFK oli riitaantunut monen eri tahon kanssa.
OpaMpp kirjoitti:Älä kirjoita englanniksi jos et osaa.


Rest in pease, Eddie :mrgreen:
Sitä paitsi, mitä tuo hymiö tuolla perässä tekee? Oliko se niin hauskaa, että Eddie kuoli, vai miksi hymyilyttää?

The Rocker
Viestit: 3324
Liittynyt: Ma 20.08.2007 20:54
Paikkakunta: Parkano

Re: Salaliittoteoriat

Viesti Kirjoittaja The Rocker » Su 06.11.2011 18:38

DeadManWalking kirjoitti:
Hyrkanos kirjoitti:Muuten ihan päteviäkin salaliittoteorioita on olemassa. Esimerkiksi sellainen jo vähän vanhemman puoleinen että Viiltäjä Jack oli useita eri tekijöitä.
Tämähän on itse asiassa varsin todennäköistäkin. Noita Viiltäjä-Jackin murhiksi väitettyjä tapauksia ei kuitenkaan olla pystytty kaikkia yhdistämään toisiinsa. Uhreja oli kaikkiaan yksitoista kappaletta, joista ainoastaan viisi voidaan pistää varmuudella samalle henkilölle.

Sinänsä koko Viiltäjä-Jack (DiBiase? :shock: ) on legendana saanut suuremmat "ansiot" kuin mitä yksi ihminen on siis saanut aikaan.
Tuosta Viiltäjästähän tuli tuossa yöllä melko hyvä elokuva jossa on eräs salaliittoteoria heitetty esille. Ei edes täysin mahdoton ajatus.
"The only time success comes before work is in the dictionary."
"Legal interpretation takes place in a field of pain and death." -Robert Cover
Blogi (Päivitetty 12.05.2015)
Quidquid latine dictum sit, altum videtur.

Riveni
Moderaattori
Viestit: 2582
Liittynyt: La 03.09.2005 09:29
Paikkakunta: Helsinki

Re: Salaliittoteoriat

Viesti Kirjoittaja Riveni » Su 06.11.2011 20:08

The Rocker kirjoitti:
DeadManWalking kirjoitti:
Hyrkanos kirjoitti:Muuten ihan päteviäkin salaliittoteorioita on olemassa. Esimerkiksi sellainen jo vähän vanhemman puoleinen että Viiltäjä Jack oli useita eri tekijöitä.
Tämähän on itse asiassa varsin todennäköistäkin. Noita Viiltäjä-Jackin murhiksi väitettyjä tapauksia ei kuitenkaan olla pystytty kaikkia yhdistämään toisiinsa. Uhreja oli kaikkiaan yksitoista kappaletta, joista ainoastaan viisi voidaan pistää varmuudella samalle henkilölle.

Sinänsä koko Viiltäjä-Jack (DiBiase? :shock: ) on legendana saanut suuremmat "ansiot" kuin mitä yksi ihminen on siis saanut aikaan.
Tuosta Viiltäjästähän tuli tuossa yöllä melko hyvä elokuva jossa on eräs salaliittoteoria heitetty esille. Ei edes täysin mahdoton ajatus.
Jonkun mielestä Hughesin veljesten filmatisointi ehkä kaikkien aikojen parhaasta sarjakuvasta, From Hellistä, on hyvä? No mielipiteensä kullakin. From Hell (sarjakuva) on kuitenkin ehkä paras Viiltäjä-fiktio kautta aikain, niin paljon pohjustustyötä kirjoittaja Alan Moore teki sarjakuvalle. Kaikki todellisen maailman viiltäjä-faktat ja teoriat on sovitettu yhdeksi, toimivaksi kokonaisuudeksi.
kumiorava kirjoitti:Jossain määrin ihailen sitä intoa, että heppu jaksaa kirjoittaa rivikaupalla markkinaliberaalista utopiastaan jollekin painifoorumille.

DeadManWalking
WrestlingAlertin johtava jääkiekkoanalyytikko
Viestit: 8620
Liittynyt: Ke 13.07.2005 13:51
Paikkakunta: Kuopio + Oulu/Manchester

Re: Salaliittoteoriat

Viesti Kirjoittaja DeadManWalking » Su 06.11.2011 20:38

erkko777 kirjoitti:Jooh mutta mitä itse olen selaillut jotain juttuja asiaan liittyen niin alussahan JFK oli leikissä mukana mutta lienekkö sitten omantunnon tuskissa kääntynyt tukijoitaan/eliittiä vastaan
Kennedyjen perheellä on ollut vastustajia jo jostain 1920-luvulta asti, kiitos perheen pään Joseph Kennedyn. Syitä näihin ovat mm. että Jospeph Kennedyä pidettiin liian natsimyönteisenä (ts. totesi ennen toista maailmansotaa että saksalaiset tehkööt mitä haluaa, ja että Yhdysvaltojen ei ole syytä sekaantua asiaan) ja muutenkin. JFK oltaisiin pystytty hoitamaan pois päiviltä jo huomattavasti ennen kuin mies tuli edes valituksi presidentiksi.
murhaajat oli ammattimiehiä ja tarkoin suunniteltu ihan kotimaasta käsin
Murhaaja. Oswald oli kyllä ammattimies ampumisessa, kuten jo avauspostauksesta tulee ilmi. Ja murha on aina suunniteltu.

Ja mitä tulee noihin Jackie Kennedyn sanomisiin Lyndon B. Johnsonista, niin en jättäisi kovin suurta painoarvoa näille asiolle. Jackie jos nyt ei suoraan vihannut, niin ei ainakaan ollut LBJ:n kanssa mikään ylin sydänystävä. Jackien vastauksissa tunne näyttelee aivan liian suurta roolia, varsinkin kun muistaa sen että myös JFK:n veli Robert Kennedy murhattiin, joka ei ollut LBJ:n kanssa väleissä suorastaan ollenkaan.

------------------------------------------
Riveni kirjoitti:Jonkun mielestä Hughesin veljesten filmatisointi ehkä kaikkien aikojen parhaasta sarjakuvasta, From Hellistä, on hyvä?
Jos nyt ei aivan p**ka, niin ei kuitenkaan mikään mestariteos. Nimimerkillä, nukahdin kesken leffan vaikka yritin kovasti pysyä hereillä.
Riveni kirjoitti:Tämä ei tosin auta siihen että joku Naarajärveläinen luulee olevansa Oulusta (Ja Manchesterista). Eihän sieltä olekkaan kuin se 400 kilometriä Ouluun, vaikka tämän pahamaineisen JYPin kotokunnille on alle 100 kilometriä. 8)
Four passes break any defense

Hautsi_
Viestit: 804
Liittynyt: To 11.05.2006 21:19
Paikkakunta: Helsinki

Re: Salaliittoteoriat

Viesti Kirjoittaja Hautsi_ » Su 06.11.2011 20:47

Kaikkihan sen tietää, että Tupakkamies murhasi John F. Kennedyn, ja lavasti Oswaldin syylliseksi.
Ei mikään ihme että,egyptiläinen keihään finaaliin, nehän on heitellyt kiviä yli vuoden Kairon kaduilla #huono #jopamauton

DeadManWalking
WrestlingAlertin johtava jääkiekkoanalyytikko
Viestit: 8620
Liittynyt: Ke 13.07.2005 13:51
Paikkakunta: Kuopio + Oulu/Manchester

Re: Salaliittoteoriat

Viesti Kirjoittaja DeadManWalking » Su 06.11.2011 20:49

Hautsi_ kirjoitti:Kaikkihan sen tietää, että Tupakkamies murhasi John F. Kennedyn, ja lavasti Oswaldin syylliseksi.
Voi v***u. Itse aloin jo uskomaan, että marsilaiset tappoivat Kennedyn.

P.S Topicin taustalle sopisi soimaan X-Filesin tunnari koko ajan. Saisiko jotenkin foorumille ujutettua sellaisen? :-k
Riveni kirjoitti:Tämä ei tosin auta siihen että joku Naarajärveläinen luulee olevansa Oulusta (Ja Manchesterista). Eihän sieltä olekkaan kuin se 400 kilometriä Ouluun, vaikka tämän pahamaineisen JYPin kotokunnille on alle 100 kilometriä. 8)
Four passes break any defense

Riveni
Moderaattori
Viestit: 2582
Liittynyt: La 03.09.2005 09:29
Paikkakunta: Helsinki

Re: Salaliittoteoriat

Viesti Kirjoittaja Riveni » Su 06.11.2011 21:56

Kai te olette kuulleet siitä naurettavasta salaliittoteoriasta että Neuvostoliitto ampui itse mainilan laukaukset? Hah, salaliittopellet uskovat mitä tahansa paskaa, sehän on päivän selvää että Suomi ampui laukaukset, ei Neuvostoliitto koska virallinen totuus sanoo näin ja kaikki todisteet asiasta olivat Neuvostoliiton käsissä.
kumiorava kirjoitti:Jossain määrin ihailen sitä intoa, että heppu jaksaa kirjoittaa rivikaupalla markkinaliberaalista utopiastaan jollekin painifoorumille.

DeadManWalking
WrestlingAlertin johtava jääkiekkoanalyytikko
Viestit: 8620
Liittynyt: Ke 13.07.2005 13:51
Paikkakunta: Kuopio + Oulu/Manchester

Re: Salaliittoteoriat

Viesti Kirjoittaja DeadManWalking » Su 06.11.2011 22:13

Riveni kirjoitti:Kai te olette kuulleet siitä naurettavasta salaliittoteoriasta että Neuvostoliitto ampui itse mainilan laukaukset?
Jep, tästä on puhuttu kouluissa varmaan ala-asteelta asti. Liikkuuhan toki tuostakin vaikka minkälaisia teorioita alkaen siitä että NL itse ampui siihen ettei koko laukauksia ikinä edes ammuttu. Onhan tuo toki näin kotimaisessa mielessä ihan mielenkiintoinen spekuloinnin kohde, mutta toisaalta sekin melko itsestään selvä.
salaliittopellet uskovat mitä tahansa paskaa
Kuten todettu, on paljon helpompi keksiä salaliittoteorioita kuin pyrkiä kumoamaan niitä.

Mitä mieltä Riveni olet muuten tästä JFK:n tapauksesta?
Riveni kirjoitti:Tämä ei tosin auta siihen että joku Naarajärveläinen luulee olevansa Oulusta (Ja Manchesterista). Eihän sieltä olekkaan kuin se 400 kilometriä Ouluun, vaikka tämän pahamaineisen JYPin kotokunnille on alle 100 kilometriä. 8)
Four passes break any defense

Riveni
Moderaattori
Viestit: 2582
Liittynyt: La 03.09.2005 09:29
Paikkakunta: Helsinki

Re: Salaliittoteoriat

Viesti Kirjoittaja Riveni » Ma 07.11.2011 01:01

DeadManWalking kirjoitti:Mitä mieltä Riveni olet muuten tästä JFK:n tapauksesta?
Tärkeintähän tässä on se että Oswald saapui Suomeen Lokakuun 9. päivä 1959, jä hänen väitetään poistuneen Suomesta 31. päivään mennessä, mutta poistuiko sittenkään? Ehkä Oswald jäikin Suomeen, ja kesäkuun 6. päivänä 1960 murhasi kolme nuorta ja vahingoitti yhtä retkeilijää Bodom järven rannalla Espoossa?!

Kaikessa vakavuudessa, Oswald ampui Kennedyn - ehkä yksin, ehkä ei. Kyseessä ei kuitenkaan ollut salaliitto vaan salamurha. Oswaldin neuvostokytkökset ovat kuitenkin varsin epäilyttäviä. Onkin aivan mahdollista, ellei jopa todennäköistä että Oswald neuvostoliittolaisen vaimonsa kanssa olivatkin NL:n vakoojia. Kyseessä saattoi olla KGB:n (ja FSB:n) repertuaariin kuuluva lumeavioliitto. Se tuliko tappokäsky NL:ltä vai toimiko Oswald yksin on sitten ihan toinen kysymys.
kumiorava kirjoitti:Jossain määrin ihailen sitä intoa, että heppu jaksaa kirjoittaa rivikaupalla markkinaliberaalista utopiastaan jollekin painifoorumille.

DeadManWalking
WrestlingAlertin johtava jääkiekkoanalyytikko
Viestit: 8620
Liittynyt: Ke 13.07.2005 13:51
Paikkakunta: Kuopio + Oulu/Manchester

Re: Salaliittoteoriat

Viesti Kirjoittaja DeadManWalking » Ma 07.11.2011 12:03

Riveni kirjoitti:Tärkeintähän tässä on se että Oswald saapui Suomeen Lokakuun 9. päivä 1959, jä hänen väitetään poistuneen Suomesta 31. päivään mennessä, mutta poistuiko sittenkään? Ehkä Oswald jäikin Suomeen, ja kesäkuun 6. päivänä 1960 murhasi kolme nuorta ja vahingoitti yhtä retkeilijää Bodom järven rannalla Espoossa?!
Voi h****tti. Minä luulin että Oswald olisi ollut Tulilahden kaksoismurhan tai "Uunisurman" takana. :shock: Tai sitten marsilaiset... No joo.
Kaikessa vakavuudessa, Oswald ampui Kennedyn - ehkä yksin, ehkä ei.
Eikös tämäkin "mahdollinen toinen ampuja" olla aika hyvin saatu eliminoitua pois kuvioista? Yleisimpinä vaihtoehtoina näissä tapauksissa ollaan pidetty joko sitä että toinen ampuja olisi ollut siellä tunnelin alla (jota kohti JFK:n auto oli kulkenut) tai sitten siellä läheisen kukkulan päällä. Käsittääkseni kuitenkin sieltä kukkulalta olisi ollut jo mahdotonta ampua siitä kulmasta mistä ne laukaukset tulivat ja osuivat, ja tunnelin alla ollut ampuja oltaisiin huomattu. Toki on muistettava, että nämä kaksi vaihtoehtoa ovat olleet pääasiassa näissä Mafia/CIA/yms. spekulaatioissa, eikä niinkään tässä josta nyt on kyse, joten sikäli vertaus ei ole aivan pätevä.
Kyseessä ei kuitenkaan ollut salaliitto vaan salamurha.
Eikös termiä "salamurha" käytetä aina murhasta, joka tehdään poliittisista syistä? Tai ainakin silloin, kun tekijä haluaa pysyä salassa (yllätys yllätys...).
Oswaldin neuvostokytkökset ovat kuitenkin varsin epäilyttäviä. Onkin aivan mahdollista, ellei jopa todennäköistä että Oswald neuvostoliittolaisen vaimonsa kanssa olivatkin NL:n vakoojia.
Oswaldin toiminta oli toki sinänsä vähän erikoista, että hän ensin lähti Jenkeistä NL:ään ja sitten myöhemmin kuitenkin palasi sinne. Tämä ei käsittääkseni ollut mitenkään kovin yleistä tuohon aikaan? Toisaalta Oswaldin päiväkirjoja on tutkittu noilta ajoilta, eikä niissäkään ilmeisesti ollut mitään mainintoja työskentelystä NL:lle. Sellaista kuitenkin löytyi, missä Oswald haukkui paikallisen elämäntyylin ja piti Neuvostoliittoa paskana paikkana asua. Vaikka toki on hyvä muistaa, että NL varmaankin aika tarkkaan ohjasi hänen kirjoittamisiaan, mikäli kyseessä olisi ollut vakooja.
Kyseessä saattoi olla KGB:n (ja FSB:n) repertuaariin kuuluva lumeavioliitto.
Oswaldin vaimohan on muuten edelleen elossa, kysytään siltä. :-k
Se tuliko tappokäsky NL:ltä vai toimiko Oswald yksin on sitten ihan toinen kysymys.
Tämä on ehkäpä se ainoa vaihtoehto, mihin jaksan itse uskoa näiden "yksinäinen hullu" teorioiden lisäksi. Toisaalta, eikös Oswald ollut kommunisti? JFK muistettiin suht kommunismin vastaisesta olemuksestaan, joten tässä olisi yksinäiselle hullulle paikka toteuttaa vakaumustaan melko radikaalilla tavalla. Ja toisekseen, olisko NL antanut Oswaldin jäädä viranomaisten käsiin? Jack Ruby toki murhasi hänet myöhemmin, mutta edelleenkin tilanne kiertää kehää siltä osin, että jälleen olisi uusi todistaja kyseessä. Kaiken lisäksi, Rubylla ei ollut mitään kontakteja Neuvostoliittoon, joten itse pidän tätä Ruby vs. Oswald tapausta enemmänkin sattumana ja Rubyn henkilökohtaisena sekoiluna, sillä olihan Ruby muutenkin vähän epätasapainoinen kaveri ja taisi toimia tuolloin sekavassa tilassa.
Riveni kirjoitti:Tämä ei tosin auta siihen että joku Naarajärveläinen luulee olevansa Oulusta (Ja Manchesterista). Eihän sieltä olekkaan kuin se 400 kilometriä Ouluun, vaikka tämän pahamaineisen JYPin kotokunnille on alle 100 kilometriä. 8)
Four passes break any defense

Reno Hex
Viestit: 399
Liittynyt: Ma 05.07.2010 23:17

Re: Salaliittoteoriat

Viesti Kirjoittaja Reno Hex » Ma 07.11.2011 13:21

Koska täällä nyt on ollut keskustelua Kennedyn murhasta... copypaste.

Amazing similarities between the murders of John F Kennedy and Abraham Lincoln


Both were shot on a Friday while with their wives.
Both were shot in the head from behind.
Lincoln became president in 1860; Kennedy in 1960.
Both lost children while at the White House.
Both successors were named Johnson, both Southerners and both in the Senate.
Andrew Johnson was born in 1808; Lyndon Johnson in 1908.
Both assassins were themselves assassinated, and both before trial.
Both assassins were known unusually by three rather than two names: John Wilkes Booth and Lee Harvey Oswald.
Both assassins were southerners, by birth or sympathy (Oswald was born in New Orleans; Booth indentified himself as a 'southerner' although technically was from Maryland, part of the Union).
Both Presidents' names have seven letters.
Both assassins' names have fifteen letters.
Booth was born in 1838 or 1839 (sources vary) and Oswald in 1939.
Kennedy's secretary was named Lincoln. (It is said also that Lincoln's secretary was named Kennedy, but this seemingly is not true - apparently Lincoln's secretaries were John G Nicolay and John Hay).
Both secretaries advised their boss not to go to the places where they were shot.
Booth killed Lincoln in a theatre and ran away to a warehouse; Oswald shot Kennedy from a warehouse and ran away to a theatre.
Also (ack BG) Lincoln was assassinated at Ford’s Theater, Kennedy was assassinated in a (Ford) Lincoln limousine.
And finally, an amazing fact about Lincoln: a few months before Booth killed Lincoln, Booth's younger brother, Edwin, saved a young man's life when he'd fallen in front of a train at Jersey City. The young man was Robert Lincoln, son of Abraham Lincoln, the President.
Pikachu kirjoitti:Pika Pika.

DeadManWalking
WrestlingAlertin johtava jääkiekkoanalyytikko
Viestit: 8620
Liittynyt: Ke 13.07.2005 13:51
Paikkakunta: Kuopio + Oulu/Manchester

Re: Salaliittoteoriat

Viesti Kirjoittaja DeadManWalking » Ma 07.11.2011 13:27

Tuostahan puuttui se ylivoimaisesti paras kohta:

A week before Lincoln was shot he was in Monroe, Maryland.
A week before Kennedy was shot he was in Marilyn Monroe.

Toki, Marilyn oli ollut kuolleena jo yli vuoden ennen JFK:n murhaa. Tai sitten Kennedy oli aivan s****nan irstas jätkä...
Riveni kirjoitti:Tämä ei tosin auta siihen että joku Naarajärveläinen luulee olevansa Oulusta (Ja Manchesterista). Eihän sieltä olekkaan kuin se 400 kilometriä Ouluun, vaikka tämän pahamaineisen JYPin kotokunnille on alle 100 kilometriä. 8)
Four passes break any defense

Merovingi
Viestit: 2898
Liittynyt: Ma 06.03.2006 18:31
Paikkakunta: Rovaniemi

Re: Salaliittoteoriat

Viesti Kirjoittaja Merovingi » Ma 07.11.2011 16:37

Marilyn Monroen kuolemasta on myös salaliittoteorioita, joiden mukaan Kennedyt murhauttivat Monroen, jotta salasuhde ei tulisi julkisuuteen.

JFK oli muuten täysi sonni ja pani kaikkea mikä liikkuu..

Salaliittoteorioista kiinnostuneille suosittelen Zeitgeistiä. Siinä on mm. NWO-Salaliitosta ja WTC-iskuista asiaa.
hevosen k**pä

Riveni
Moderaattori
Viestit: 2582
Liittynyt: La 03.09.2005 09:29
Paikkakunta: Helsinki

Re: Salaliittoteoriat

Viesti Kirjoittaja Riveni » Ma 07.11.2011 17:10

Merovingi kirjoitti:Salaliittoteorioista kiinnostuneille suosittelen Zeitgeistiä. Siinä on mm. NWO-Salaliitosta ja WTC-iskuista asiaa.
Onko NWO edes mikään salaliitto? Toki riippuu mitä sillä tarkoittaa, mutta konseptina NWO on hyvin pitkälti täyttä totta ja globalisaation luonnollinen tulos. Ihmisillä on tapana ajaa omia intressejään, ja globaalissa ympäristössä nämä taloudellisesti ja poliittisesti menestyvät ihmiset päätyvät vääjäämättä samoihin pöytiin neuvottelemaan ja päättämään asioista. Ei kyseessä silti ole mikään salainen oligarkia vaan "NWO" pyörii täysin laillisesti ja läpinäkyvästi länsimaisen järjestelmän päällä. Toki jos NWO:lla tarkoitetaan jotain hämärää bisnesmiesten liittoa joka myrkyttää ruuat ja ruikkii lentokoneista tappokaasuja niin sitten ollaan aika kaukana todellisuudesta.

WTC-teorioissakin taas syyllistytään siihen salaliittoteorioiden perisyntiin, eli homma viedään liian pitkälle. Ei siellä mitään pommeja ole ollut, ne väitteet on tieteellisesti kumottu aikapäiviä sitten. Sen sijaan on hyvin todennäköistä että joku hallinnossa tiesi iskujen tulevan, mutta ei tehnyt asialle mitään. Eikä olisi ensimmäinen kerta, myös hyökkäys Pearl Harborin oli tiedustelun tiedossa, mutta jostain syystä asialle ei tehty mitään. En pitäisi mahdottomana että sen annettin tapahtua koska Yhdysvalloissa hallinnon täytyi kääntää kansan tahto olla liittymättä toiseen maailmansotaan.
kumiorava kirjoitti:Jossain määrin ihailen sitä intoa, että heppu jaksaa kirjoittaa rivikaupalla markkinaliberaalista utopiastaan jollekin painifoorumille.

DeadManWalking
WrestlingAlertin johtava jääkiekkoanalyytikko
Viestit: 8620
Liittynyt: Ke 13.07.2005 13:51
Paikkakunta: Kuopio + Oulu/Manchester

Re: Salaliittoteoriat

Viesti Kirjoittaja DeadManWalking » Ma 07.11.2011 17:58

Merovingi kirjoitti:Marilyn Monroen kuolemasta on myös salaliittoteorioita, joiden mukaan Kennedyt murhauttivat Monroen, jotta salasuhde ei tulisi julkisuuteen.
Tämäkin on muuten näitä mielenkiintoisia juttuja. Itsehän uskon siihen, että Marilyn tosiaan teki itsemurhan, mutta mikä mahtaa olla asian laita tuon suhteen kanssa JFK:hon? Tästäkin liikkuu niin vahvoja tarinoita, mutta mitään virallista tietoa asiasta ei ole. On toki täysin mahdollista, että JFK:lla ja Marilynillä oli suhde mutta toisaalta sekin on mahdollsita, että kun JFK tiedettiin täydeksi pukiksi, niin joku valopää on laskenut yhteen 1+1 ja tehnyt päätelmät että myös Marilynillä ja Kennedyllä oli suhde. Ja on myös mahdollista, että Marilyn olisi itse sekoillessaan kehittänyt koko suhteen omasta mielikuvituksestaan, vaikka mitään varsinaista suhdetta ei edes olisi ollut.

Se on kuitenkin totaalista paskaa, että Robert Kennedyllä olisi ollut suhde Marilyniin. JFK:lla on voinut ollakin, mutta ei Bobbylla.
JFK oli muuten täysi sonni ja pani kaikkea mikä liikkuu..
Tämä on täysin totta, eikä sitä kukaan varmasti kiistäkään. Tämä toki osaltaan mahdollistaisi tuon suhteen olemassaolon, ja onhan sitä kuitenkin pidetty melkoisena "julkisena salaisuutena".

Btw, ei ole mitenkään erikoista että presidentin virassa toimiva mies on täysi sonni joka panee kaikkea mikä liikkuu. Samanlainen kaveri oli esimerkiksi Urho Kekkonen.
Riveni kirjoitti:Tämä ei tosin auta siihen että joku Naarajärveläinen luulee olevansa Oulusta (Ja Manchesterista). Eihän sieltä olekkaan kuin se 400 kilometriä Ouluun, vaikka tämän pahamaineisen JYPin kotokunnille on alle 100 kilometriä. 8)
Four passes break any defense

Hyrkanos
Viestit: 913
Liittynyt: To 15.07.2004 18:36
Paikkakunta: Asikkala

Re: Salaliittoteoriat

Viesti Kirjoittaja Hyrkanos » Ti 08.11.2011 14:46

Riveni kirjoitti:Onko NWO edes mikään salaliitto? Toki riippuu mitä sillä tarkoittaa, mutta konseptina NWO on hyvin pitkälti täyttä totta ja globalisaation luonnollinen tulos.
NWO salaliitoista puhuessa NWO ei ole salaliitto vaan seuraus tai todiste maailmaa ohjaavien salseurojen toimesta. Sanan käyttöä yhteiskunta- ja talousreformien yhteydessä on pidetty pidetty koodina sille että valta on annettu illuminatille, liskoille tai mille ikinä
WTC-teorioissakin taas syyllistytään siihen salaliittoteorioiden perisyntiin, eli homma viedään liian pitkälle. Ei siellä mitään pommeja ole ollut, ne väitteet on tieteellisesti kumottu aikapäiviä sitten. Sen sijaan on hyvin todennäköistä että joku hallinnossa tiesi iskujen tulevan, mutta ei tehnyt asialle mitään. Eikä olisi ensimmäinen kerta, myös hyökkäys Pearl Harborin oli tiedustelun tiedossa, mutta jostain syystä asialle ei tehty mitään. En pitäisi mahdottomana että sen annettin tapahtua koska Yhdysvalloissa hallinnon täytyi kääntää kansan tahto olla liittymättä toiseen maailmansotaan.
Nehän ovat hyvää spinnimateriaalia. Lisäksi WTC:n iskun on voitu aliarvoida ennusteissa, joka tekisi uhrauksen melko pieneksi. Edes tekijät eivät yrittäneet kuin pikkupahaa. Salaiittoteoriat liian usein keskittyvät vain todistelemaan jotain muuta kuin itse asiaa, kuten WTC:n tapauksessa Yhdysvaltojen hallituksen pahuutta.
Palannut kuolleista 2015

Vastaa Viestiin