Muut urheilulajit

Ai vapaapaini ei juuri nyt nappaa? No puhutaan sitten vaikkapa tv-ohjelmista tai termodynamiikasta.
Vastaa Viestiin
Avatar
What
Viestit: 3066
Liittynyt: To 20.07.2006 13:07
Paikkakunta: Rivers Mouth

Muut urheilulajit

Viesti Kirjoittaja What » La 01.09.2012 09:00

Vanhalla foorumilla oli näille pienemmille urheilulajeille oma yleisaiheensa, joten tehdäänpä tännekin.

Superpesiksen finaalit alkavat tänään. Vastakkain ovat viime vuoden tapaan Sotkamo ja Vimpeli, jotka ovat helposti tämänhetkisen pääsarjan parhaimmat ja legendaarisimmat joukkueet. Viimevuotinen finaalisarjahan oli tasaisin miesmuistiin, ja vierasvoittosävytteinen sarja päättyi lopulta Jymyn 3-2 voittoon ja kultauinnit suoritettiin Sapsojärvessä.

Lajin seuraaminen on tällä(kin) kaudella ollut pitkälti urheiluruudun varassa, koska sarjahan on tosiaan epätasainen ja oli alusta asti melko selvää, että nämä kaksi jättiläistä sen mestaruuden ratkovat tänäkin vuonna. Mutta onhan se itsestäänselvä asia, kun on Sotkamon naapurissa suuren osan elämästään asunut, että pesäpalloihmisiä edelleen ollaan ja finaalipelit kyllä sytyttävät.

Tänään kello 16 homma sitten pyöräytetään käyntiin. Enkä yhtään ihmettelisi vaikka edessä olisi taas 5:n matsin sarja.

Kiinnostaako ketään?

DeadManWalking
WrestlingAlertin johtava jääkiekkoanalyytikko
Viestit: 8620
Liittynyt: Ke 13.07.2005 13:51
Paikkakunta: Kuopio + Oulu/Manchester

Re: Muut urheilulajit

Viesti Kirjoittaja DeadManWalking » Ti 04.12.2012 22:43

Salibandyn (sählyn) MM-kisoissa on pelailtu pari päivää, ja aika älyttömiä lukemia lyöty taas taululle. Suomi on voittanut molemmat pelinsä ja maaliero on 26-2, mutta naapuri Ruotsi on tykittänyt vieläkin kovempaa. Kaksi peliä ja maaliero 47-5. Viimeisin peli Unkaria vastaan vaatimattomasti 33-2.

Oikeasti, onko tässä nyt jotain järkeä? Tänä vuonna kisoissa pelaa 16 maata (en tiedä paljon aiemmin), ja kyllähän tuo vaikuttaa olevan hitusen liikaa. Varmaan Unkarissakin kiinnostus lajia kohtaan kasvaa ihan perhanasti, kun maajoukkue päästää sellaiset 40 maalia omiin kahdessa pelissä.

Tasoerot ovat suunnilleen samanlaiset kuin naisten jääkiekossa. Molemmissa lajeissa on ne kaksi kovaa (lätkässä USA/Kanada, salibandyssa Suomi/Ruotsi) maata, jotka vievät pelit järjestään ja muut ovat pelkkiä statisteja. Sinänsä salibandyn MM-kisoissa on oikea linjaus sen suhteen, että MM-kisat pelataan vain kahden vuoden välein, mutta voisihan noita osallistujamaita vähentää kyllä ihan suosiolla, vaikka sitten kahteentoista tai kymmeneen.
Riveni kirjoitti:Tämä ei tosin auta siihen että joku Naarajärveläinen luulee olevansa Oulusta (Ja Manchesterista). Eihän sieltä olekkaan kuin se 400 kilometriä Ouluun, vaikka tämän pahamaineisen JYPin kotokunnille on alle 100 kilometriä. 8)
Four passes break any defense

DeadManWalking
WrestlingAlertin johtava jääkiekkoanalyytikko
Viestit: 8620
Liittynyt: Ke 13.07.2005 13:51
Paikkakunta: Kuopio + Oulu/Manchester

Re: Muut urheilulajit

Viesti Kirjoittaja DeadManWalking » Su 09.12.2012 17:42

Sählyn MM-finaalissa Suomelta erittäin vakuuttavaa menoa. Toista erää on pelattu reilut 13 minuuttia, ja sählymaajoukkueemme on tällä hetkellä tappiolla 9-0.
Riveni kirjoitti:Tämä ei tosin auta siihen että joku Naarajärveläinen luulee olevansa Oulusta (Ja Manchesterista). Eihän sieltä olekkaan kuin se 400 kilometriä Ouluun, vaikka tämän pahamaineisen JYPin kotokunnille on alle 100 kilometriä. 8)
Four passes break any defense

Marshallsaaret
Viestit: 928
Liittynyt: Ma 17.11.2003 21:32
Paikkakunta: Helsingfors

Re: Muut urheilulajit

Viesti Kirjoittaja Marshallsaaret » Su 09.12.2012 17:57

DeadManWalking kirjoitti:Sählyn MM-finaalissa Suomelta erittäin vakuuttavaa menoa. Toista erää on pelattu reilut 13 minuuttia, ja sählymaajoukkueemme on tällä hetkellä tappiolla 9-0.
Jalka ei liiku, viisikkopeli on hukassa ja Ruotsilta onnistuu aivan kaikki. Tommosta perässäjuoksuahan toi on ollu, ja omissa hyökkäyksissä ehkä kaks kertaa päässyt Suomi laukomaan. Ruotsin veljet on sitten päästetty laukomaan muutaman kymmentä kertaa. Hitaat ja vanhat janarit vaihtoon ja uutta verta tilalle ens kisoihin. Tää matsi v***ttaa aivan törkeesti jo nyt.
永源 遥~!

Avatar
takaovi
Viestit: 2430
Liittynyt: Su 26.08.2007 16:17
Paikkakunta: Pori

Re: Muut urheilulajit

Viesti Kirjoittaja takaovi » Su 09.12.2012 18:05

Kyllä siinä viety kun Valtteri Kallea konsanaan. Ruotsalaisten osumatarkkuus niin hirvittävää tasoa ettei mitään jakoa. Aika taputeltu tapaus kyllä.
No anna kakkua, anna sakkoa, s****na. Hymyile, hymyile oikein. Mä en kestä näitä s****nan mikkihiiriä. KAKS TUOMARIA, KUMPIKIN SANOO, EN NÄHNY!-Harri Ahola
Kuullmma mylsän koulujen opetussuunnitelmaa on muutettua ja seksivalistusvideona näytetään tästälähin HJK-Schalke ottelu

Hautsi_
Viestit: 804
Liittynyt: To 11.05.2006 21:19
Paikkakunta: Helsinki

Re: Muut urheilulajit

Viesti Kirjoittaja Hautsi_ » Pe 10.05.2013 17:56

Ihan kohta alkais tämän vuoden Timanttiliiga. Suurimpana mielenkiinnon kohteena tietysti keihäänheitto. Pitkämäki on taas kovassa iskussa 8)
Ei mikään ihme että,egyptiläinen keihään finaaliin, nehän on heitellyt kiviä yli vuoden Kairon kaduilla #huono #jopamauton

DeadManWalking
WrestlingAlertin johtava jääkiekkoanalyytikko
Viestit: 8620
Liittynyt: Ke 13.07.2005 13:51
Paikkakunta: Kuopio + Oulu/Manchester

Re: Muut urheilulajit

Viesti Kirjoittaja DeadManWalking » La 11.05.2013 00:23

Hautsi_ kirjoitti:Ihan kohta alkais tämän vuoden Timanttiliiga. Suurimpana mielenkiinnon kohteena tietysti keihäänheitto. Pitkämäki on taas kovassa iskussa 8)
Suurin mielenkiinto oli kylläkin siinä, että Jari Porttila oli valloittanut selostuskopin.

Pitkämäeltä ihan kohtalainen tulos kauden ensimmäiseen kilpailuun, eli reilut 82 metriä. Toivotaan että MM-kisojen lähestyessä alkaisi se 90 metriäkin olemaan lähellä, eikä niin että parhaat heitot nähdään vasta ihan kauden lopussa ja muissa kisoissa.
Riveni kirjoitti:Tämä ei tosin auta siihen että joku Naarajärveläinen luulee olevansa Oulusta (Ja Manchesterista). Eihän sieltä olekkaan kuin se 400 kilometriä Ouluun, vaikka tämän pahamaineisen JYPin kotokunnille on alle 100 kilometriä. 8)
Four passes break any defense

vendicta
Viestit: 1245
Liittynyt: La 17.10.2009 08:28

Re: Muut urheilulajit

Viesti Kirjoittaja vendicta » Ma 03.06.2013 21:56

Superpesis pyörähti taas pari viikkoa sitten alkuun. Omat veikkaukset ihan siltä pohjalta, että olen käynyt katsomassa vain kaksi Patun kotipeliä.

Sotkamo on kauden ehdoton ykkössuosikki, ja onkin myös todistanut viimeisillekkin epäilijöille, että kyllä tänä vuonna taistellaan kirkkaista mitaleista. Paketti ei ole yhtään heikentynyt viimevuodesta, kiitos Sotkamossa sijaitsevan pesäpallolukion, josta Jymy saa parhaat itselleen. Runkosarjan sijoitus 1.

Vimpeli on myös tapansa mukaan mukana kärkikahinoissa. Joukkue ei ole hirveästi ainakaan huonontunut, joten eivätköhän ole mukana mitalien taistossa. Ehkä (TAAS) Sotkamo - Vimpeli finaali. Runkosarjassa ViVe sijoittuu toiseksi.

Joensuun Maila sensijaan lähti isolla rahalla rakentamaan porukkaa, jolla oltaisiin varmasti mukana mitalipeleissä. Sarjan suurimmalla, 400 000€ budjetilla hankittiin mm. yksi sarjan parhaista lyöjäjokereista, Juha Niemi. Niemi onkin osoittanut tärkeyttään lyömällä lähes kaikki JoMan juoksuista. Joensuu lähtee taistelemaan mitaleista, johon joukkueella on jonkinlaiset mahdollisuudet. Sijoitus 3.

Edelliskauden kolmonen Pattijoen urheilijat taas menetti yhden tärkeimmistä pelaajista, lyöjokeri J-P Vainionpään. Vainionpäätä korvaamaan saatii Matti Korhonen ja Marko Pelkonen, joista jälkimmäinen on vasta osoittanut lyöntivoimaansa. PattU onkin taistelemassa sijoista 3-6 tulevalla kaudella. Sijoitus: Neljäs runkosarjassa, mutta ottaa pronssia.

Hyvinkään tahko onnistui hankinnoissaan täydellisesti, ja joukkue vahvistui todella paljon. Ulkopeli sai tärkeitä henkilöitä (Carlson, Kokkonen), joten hyvinkään mahdollisuudet ovat mielestäni korkealla. Myös Topi Koistista tullaan kauden mittaan muistamaan varmasti, joka myös antaa voimaa koko joukkueelle. Sijoitus juuri ja juuri mitaleiden ulkopuolella. 5.

Koskenkorvan urheilijat aloittivat myös uudistukset hankkimalla uuden lyöjokerin Niemen tilalle. Kossun paketti onkin mielestäni hiukan parempi verrattuna viimevuoteen. Pisteitä joukkue on kerännyt kohtalaiseen tahtiin. Kossu on linjannut tavoitteekseen mitalin, mutta siihen en ihan itse usko. Koskenkorvan heikkouksiin voidaan luetella lukkari Juha Puhtimäki, jolla alkaa olemaan lautaskammon merkkejä. Sijoitus 6, olettaen, että Puhtimäki pitää jotenkin edes tasonsa, tai joukkue hankkii uuden lukkarin.

Seinäjoki ja Nurmon jymy yhdistivät voimansa, jonka seurauksena syntyi Seinäjoen JymyJussit. Joukkue sai huomattavan paljon tulivoimaa, joka tulennee auttamaan joukkuetta paljon sisäpelin osalta. Myös ulkopeliin hommattiin rahalla porukkaa, esimerkiksi Markku Hylkilä tulee esittämään isoa roolia polttolinjassa. Joukkueella todella hyvä mahdollisuus taistella mitaleista, mutta runkosarjassa se jää seitsemänneksi.

Kankaanpään Maila jatkaa useamman vuoden projektiaan, jossa rahalla ostetaan joukkueeseen pelimiehiä. Valitettavasti KaMa menetti tärkeitä miehiä (Suorauha, Isoketo, Hylkilä), joten joukkue on hieman pulassa. Joukkueen alkukausi on myös ollut todella huono, mutta allekirjoittanut uskoo, ettei joukkue jää sarjan viimeiseksi. Sijoitus 8.

Kiteen Pallo ei ole kärsinyt suurempia tappioita, ainoastaan Kokkosen siirtyminen Tahkoon heikentää tilannetta. Kiteen kannalta olisi erityisen tärkeää, että tärkeimmät pelaajat Matti Latvala ja Sami Partanen pysyisivät koko kesän pelikunnossa, koska ainoastaan silloin sillä on mahdollisuudet vähän parempaan. Pahoin kuitenkin pelkään, että "nuori" joukkue ja loukkaantumisherkät pelaajat ovat liikaa. Sijoitus 9.

Jyväskylän Kirin joukkue on hieman kärsimässä, sillä joukkueen tärkein pelaaja Määttälä hajotti akillesjänteensä heti ensimmäisissä peleissä ollen sivussa koko kauden. Joukkueen esitystä katsoessa tuli mieleen, että sarjataso on ykköspesiksen luokkaa. Ei mainittavaa menestystä luvassa. Sija runkosarjan lopulla 10.

Alajärven ankkurit yrittävät pyristellä sarjassa hieman heikommalla materialla. Joukkueessa ei ole oikein huippumiehiä, vaan kaikki ovat ns. "keskikastia." Joukkueen kaudesta tulee todella vaikea, ja se joutuukin luultavasti taistelemaan karsintasarjan välttämisen kanssa. Sijoitus 11.

Kouvolan pallonlyöjien tilanne taas ei ole kovin valoisa. Joukkue on kärsinyt isoja loukkaantumisia ja menetyksiä kauden alla. Kouvolan kotitus on myös lähes kokonaan yhden miehen, Sami Joukaisen varassa. Joukaisella alkaa ikä pikkuhiljaa painamaan joka lisää aina loukkaantumisriskiä. Kouvolalla tulee olemaan hyvin vaikea kesä edessä, sillä ulkokenttä ei ole sillä mallilla, jolla sen pitäisi olla. Sijoitus 12.

Krizski
Viestit: 1226
Liittynyt: Ma 24.10.2011 18:58
Paikkakunta: Koskenkorva/Savonlinna

Re: Muut urheilulajit

Viesti Kirjoittaja Krizski » Ti 04.06.2013 12:15

Meikä olikin viimeisessä Pattijoen kotiottelussa sunnuntaina tuomarina. Kakkospesällä laikkaa heiluttelin ;)
The Krizski Twitterissä
The Krizski Youtubessa
The Krizskin pelistriimejä Twitchissä

Diaryni:
WWE by Krizski viewtopic.php?f=5&t=7422

Uuden WWE PPV-veikkauksen ylituomari!
Vuoden 2013 kehittynein!!

vendicta
Viestit: 1245
Liittynyt: La 17.10.2009 08:28

Re: Muut urheilulajit

Viesti Kirjoittaja vendicta » Ti 04.06.2013 21:26

Krizski kirjoitti:Meikä olikin viimeisessä Pattijoen kotiottelussa sunnuntaina tuomarina. Kakkospesällä laikkaa heiluttelin ;)
Katos katos! :D Nimes missasin, mutta joo kaikki tuomarit tais olla Ilmajoen suunnalta. Kolmospuolella istuin ja en ainakaan muista, että olisit suuria virheitä tehnyt. Päätuomari Laitio on muutenkin niin hyvä tuomari, ettei tarvi pahemmin valittaa silloin, kun hän tuomaroi...

EDIT: Tuli tänään käytyä kattoon naisten suomisarjaa, PattU - Oulunsalo. Juoksujuhlathan siitä tuli kotijoukkueelle, eka jakso 7-3, toinen 13-1. Eka naisten peli sitten varmaan 2000, jolloin voittivat SM-kultaa.

Eniten ihmetytti se, että niinkin "ruipeloilla" naisilla oli toooodella kova heittokäsi. En varmaan pärjäis niille. Lyönnit ja kiinniotot taas oli sitten niin ja näin. Huomenna miesten suomensarjaa samalle kentälle... :)

Krizski
Viestit: 1226
Liittynyt: Ma 24.10.2011 18:58
Paikkakunta: Koskenkorva/Savonlinna

Re: Muut urheilulajit

Viesti Kirjoittaja Krizski » Ti 04.06.2013 21:37

vendicta kirjoitti:
Krizski kirjoitti:Meikä olikin viimeisessä Pattijoen kotiottelussa sunnuntaina tuomarina. Kakkospesällä laikkaa heiluttelin ;)
Katos katos! :D Nimes missasin, mutta joo kaikki tuomarit tais olla Ilmajoen suunnalta. Kolmospuolella istuin ja en ainakaan muista, että olisit suuria virheitä tehnyt. Päätuomari Laitio on muutenkin niin hyvä tuomari, ettei tarvi pahemmin valittaa silloin, kun hän tuomaroi... :)
Se oli aika helpon oloinen peli :) Kakkoselle ei tainnut edes tulla yhtäkään tiukkaa pesäkilpaa ja muutenkin koko ryhmä onnistui hyvin. Ensi viikolla tulen taas Pattijoelle kakkoselle, jos ei mitään kummallista käy.. Muistaakseni torstaina.
Nyt on ollut kuumaa parissa ottelussa kierroksilla. Sunnuntaina oli Koskenkorvalla ja Kouvolassa, tänään Hyvinkäällä on ollut kuuma supervuoro.
The Krizski Twitterissä
The Krizski Youtubessa
The Krizskin pelistriimejä Twitchissä

Diaryni:
WWE by Krizski viewtopic.php?f=5&t=7422

Uuden WWE PPV-veikkauksen ylituomari!
Vuoden 2013 kehittynein!!

vendicta
Viestit: 1245
Liittynyt: La 17.10.2009 08:28

Re: Muut urheilulajit

Viesti Kirjoittaja vendicta » Ti 04.06.2013 21:44

Krizski kirjoitti:Se oli aika helpon oloinen peli :) Kakkoselle ei tainnut edes tulla yhtäkään tiukkaa pesäkilpaa ja muutenkin koko ryhmä onnistui hyvin. Ensi viikolla tulen taas Pattijoelle kakkoselle, jos ei mitään kummallista käy.. Muistaakseni torstaina.
Nyt on ollut kuumaa parissa ottelussa kierroksilla. Sunnuntaina oli Koskenkorvalla ja Kouvolassa, tänään Hyvinkäällä on ollut kuuma supervuoro.
Heh, pitää tulla tarkkaileen myös sillon sun suoritusta ;) Oli tosiaan aika helppoa toimintaa, jos vertaa esim. tämän päivän naisten otteluun, jossa tuomarit oli mitä oli. Kakkostuomari ei edes katsonut pesälle kun tuomioi tilannetta, syöttötuomarin mielestä syöttö oli väärä matalana, vaikkei siinä katsomosta katsottuna ihan oikeasti ollut mitään vikaa. Syöttötuomari ei muutenkaan katsonut laittomia kovin tarkasti. :lol:

Krizski
Viestit: 1226
Liittynyt: Ma 24.10.2011 18:58
Paikkakunta: Koskenkorva/Savonlinna

Re: Muut urheilulajit

Viesti Kirjoittaja Krizski » Ti 04.06.2013 21:54

vendicta kirjoitti:
Krizski kirjoitti:Se oli aika helpon oloinen peli :) Kakkoselle ei tainnut edes tulla yhtäkään tiukkaa pesäkilpaa ja muutenkin koko ryhmä onnistui hyvin. Ensi viikolla tulen taas Pattijoelle kakkoselle, jos ei mitään kummallista käy.. Muistaakseni torstaina.
Nyt on ollut kuumaa parissa ottelussa kierroksilla. Sunnuntaina oli Koskenkorvalla ja Kouvolassa, tänään Hyvinkäällä on ollut kuuma supervuoro.
Heh, pitää tulla tarkkaileen myös sillon sun suoritusta ;) Oli tosiaan aika helppoa toimintaa, jos vertaa esim. tämän päivän naisten otteluun, jossa tuomarit oli mitä oli. Kakkostuomari ei edes katsonut pesälle kun tuomioi tilannetta, syöttötuomarin mielestä syöttö oli väärä matalana, vaikkei siinä katsomosta katsottuna ihan oikeasti ollut mitään vikaa. Syöttötuomari ei muutenkaan katsonut laittomia kovin tarkasti. :lol:
Näissä alempien sarjojen peleissä voi olla taso hyvinkin vaihtelevaa. Niin pelillisesti kuin tuomaritoiminnallisesti. Se varmaan on joka lajissa, kun mennään junnupeleihin tai alempien sarjojen peleihin.
Tuu vaan tarkkailemaan ;) Se on mukavaa, kun on tunnelmaa :D
The Krizski Twitterissä
The Krizski Youtubessa
The Krizskin pelistriimejä Twitchissä

Diaryni:
WWE by Krizski viewtopic.php?f=5&t=7422

Uuden WWE PPV-veikkauksen ylituomari!
Vuoden 2013 kehittynein!!

Avatar
takaovi
Viestit: 2430
Liittynyt: Su 26.08.2007 16:17
Paikkakunta: Pori

Re: Muut urheilulajit

Viesti Kirjoittaja takaovi » Ke 05.06.2013 20:46

Krizski kirjoitti:Näissä alempien sarjojen peleissä voi olla taso hyvinkin vaihtelevaa. Niin pelillisesti kuin tuomaritoiminnallisesti. Se varmaan on joka lajissa, kun mennään junnupeleihin tai alempien sarjojen peleihin.
Voin tän kyllä vahvistaa nimimerkillä vitosdivarissa fudista höntsäilemässä käyvä. Vain yksi tuomari, joka yleensä jolkottelee keskikentällä ja viheltää jos kiinnostaa. Paitsiot ovat hyvinkin harvinainen tapahtuma. Paras oli varmaan yhdessä pelissä, kun puoliajalla tuomari sai vähän palautetta vihellyksistään ja totes vaan "jaa sori hei emmää nähny sitä yhtää" :D .

Mutta eihän noi mutadivarit niin vakavaa hommaa olekaan. Ihan vaan pelaamisen ilosta niitä tahkotaan. Ihan naurettavaa alkaa tuomareista sen enempää tollasissa itkemään.
No anna kakkua, anna sakkoa, s****na. Hymyile, hymyile oikein. Mä en kestä näitä s****nan mikkihiiriä. KAKS TUOMARIA, KUMPIKIN SANOO, EN NÄHNY!-Harri Ahola
Kuullmma mylsän koulujen opetussuunnitelmaa on muutettua ja seksivalistusvideona näytetään tästälähin HJK-Schalke ottelu

vendicta
Viestit: 1245
Liittynyt: La 17.10.2009 08:28

Re: Muut urheilulajit

Viesti Kirjoittaja vendicta » To 13.06.2013 20:42

Kyllähän tänään oli kohtuullisen helppo työ Pattijoella. Pari läpäriä ekalla jaksolla ja selkäranka katkes. Tokalla katkes yhden jälkeen. Toka jakso oli kylläkin tiukka aina Kemilän läpilyöntiin saakka. Olis voinut mennä molemminpäin, nyt Tahkon surkea takakenttä ratkas pelin.

Hyvin sä Kristian vahdit kakkospesää, yhdesti meinasin huutaa sulle kun oli kärpänen lähellä, mutta ei tainnut olla pesävahti pesässä :(

Krizski
Viestit: 1226
Liittynyt: Ma 24.10.2011 18:58
Paikkakunta: Koskenkorva/Savonlinna

Re: Muut urheilulajit

Viesti Kirjoittaja Krizski » Pe 14.06.2013 09:52

vendicta kirjoitti:Kyllähän tänään oli kohtuullisen helppo työ Pattijoella. Pari läpäriä ekalla jaksolla ja selkäranka katkes. Tokalla katkes yhden jälkeen. Toka jakso oli kylläkin tiukka aina Kemilän läpilyöntiin saakka. Olis voinut mennä molemminpäin, nyt Tahkon surkea takakenttä ratkas pelin.

Hyvin sä Kristian vahdit kakkospesää, yhdesti meinasin huutaa sulle kun oli kärpänen lähellä, mutta ei tainnut olla pesävahti pesässä :(
Täytyy sanoa, että kauden helpoimmalla pääsi eilen illalla. Kakkosella ei ollut tiukkaa, pari kärpästä Tahkon pelaajista, joista jälkimmäinen kohtuu tiukka. Toisella jaksolla oli joku tiukka tulossa, mutta joo pesävahti ei ollut pesässä.
Läpilyönteihin ratkesi peli.. Odotin kiihkeämpää peliä, kun kuitenkin samoista pinnoista joukkueet taistelevat siinä Sotkamon ja Vimpelin jälkeen.
Kiitos kehuista, lämmittää mieltä! :)
The Krizski Twitterissä
The Krizski Youtubessa
The Krizskin pelistriimejä Twitchissä

Diaryni:
WWE by Krizski viewtopic.php?f=5&t=7422

Uuden WWE PPV-veikkauksen ylituomari!
Vuoden 2013 kehittynein!!

vendicta
Viestit: 1245
Liittynyt: La 17.10.2009 08:28

Re: Muut urheilulajit

Viesti Kirjoittaja vendicta » Pe 14.06.2013 10:12

Krizski kirjoitti:Läpilyönteihin ratkesi peli.. Odotin kiihkeämpää peliä, kun kuitenkin samoista pinnoista joukkueet taistelevat siinä Sotkamon ja Vimpelin jälkeen.
Valitettavasti Pattijoen peleistä ei ole ns. kiihkeys paistanut läpi sitten vuoden 2008 finaalien jälkeen. Aina oli Oulua vastaan pelatessa havaittavissa oli pelaajissa ja yleisössä, että sytytti paljon paremmin peliin mukaan kannustaen. Toivottavasti Oulu nousisi ja pääsisit sinne tuomaroimaan. ;)
Kiitos kehuista, lämmittää mieltä! :)
:) Pakko tähän myös lisätä, että ei mulla olis varaa valittaakaan, sillä olen jo sen kymmenisen vuotta istunut ykköspesän kohdalla ;) Ei sillä Laition tuomaristo on AINA hyvä. Jatkahan samaan malliin Pattijoella tuomaroimista ;)

DeadManWalking
WrestlingAlertin johtava jääkiekkoanalyytikko
Viestit: 8620
Liittynyt: Ke 13.07.2005 13:51
Paikkakunta: Kuopio + Oulu/Manchester

Re: Muut urheilulajit

Viesti Kirjoittaja DeadManWalking » To 04.07.2013 21:18

Kim Collins teki äsken oman henk. koht. ennätyksensä ja samalla luonnollisesti St. Kitts & Neviksen ennätyksen Lausannen Timanttiliigan kisassa. Mies juoksi 9,97 ja tämä on sadasosan parempi kuin vanha ennätys. Kohtalaisen kova teko 37-vuotiaalta sälliltä, etenkin kun vanha ennätys taisi olla lähes 10 vuotta vanha.

Onkohan Collins kaikkien aikojen vanhin 10 sekunnin alittaja satasella?
Riveni kirjoitti:Tämä ei tosin auta siihen että joku Naarajärveläinen luulee olevansa Oulusta (Ja Manchesterista). Eihän sieltä olekkaan kuin se 400 kilometriä Ouluun, vaikka tämän pahamaineisen JYPin kotokunnille on alle 100 kilometriä. 8)
Four passes break any defense

Juge
Viestit: 739
Liittynyt: Su 11.05.2008 18:36
Paikkakunta: Suomusjärvi

Re: Muut urheilulajit

Viesti Kirjoittaja Juge » Pe 05.07.2013 14:48

DeadManWalking kirjoitti:Kim Collins teki äsken oman henk. koht. ennätyksensä ja samalla luonnollisesti St. Kitts & Neviksen ennätyksen Lausannen Timanttiliigan kisassa. Mies juoksi 9,97 ja tämä on sadasosan parempi kuin vanha ennätys. Kohtalaisen kova teko 37-vuotiaalta sälliltä, etenkin kun vanha ennätys taisi olla lähes 10 vuotta vanha.

Onkohan Collins kaikkien aikojen vanhin 10 sekunnin alittaja satasella?
On se hurja ukko edelleen. Hurja suoritus. Antoi muuten lähdössä muille tasoitusta semmoiset 4-7 sadasosaa juoksijasta riippuen.

Ja Collins on kaikkien aikojen vanhin 10 sekunnin alittaja. Ja käsittääkseni hän jakaa nyt yli 35-vuotiaiden (aka veteraanisarja) 100m:n maailmanennätyksen yhdessä Linford Christien kanssa. Tosin Christie juoksi sen n. 35,5-vuotiaana, mutta kuitenkin. Heidän jälkeensä vanhimpia 10 sekunnin alittajia ovat Frank Fredericks (9.94 , 34½-vuotiaana), Darvis Patton (9.96 , 34½-vuotiaana) ja John Drummond (9.97, 34-vuotiaana).
“There’s a thin line between being a hero and being a memory.”

Merovingi
Viestit: 2898
Liittynyt: Ma 06.03.2006 18:31
Paikkakunta: Rovaniemi

Re: Muut urheilulajit

Viesti Kirjoittaja Merovingi » Su 14.07.2013 17:55

Tyson Gay jäi kiinni dopingista.

Yllättyneet:
hevosen k**pä

DeadManWalking
WrestlingAlertin johtava jääkiekkoanalyytikko
Viestit: 8620
Liittynyt: Ke 13.07.2005 13:51
Paikkakunta: Kuopio + Oulu/Manchester

Re: Muut urheilulajit

Viesti Kirjoittaja DeadManWalking » Su 14.07.2013 19:08

Merovingi kirjoitti:Tyson Gay jäi kiinni dopingista.

Yllättyneet:
Myös viisi jamaikalaista on antanut positiivisen doping-näytteen, ja näistä kolme on juoksijoita ja heistä kaksi on olympiavoittajia. Tämä tieto on tullut jamaikalaiselta sanomalehdeltä, vielä mitään tarkempaa tietoa ei ole.

Yllättyneet:

Juha Mieto
Riveni kirjoitti:Tämä ei tosin auta siihen että joku Naarajärveläinen luulee olevansa Oulusta (Ja Manchesterista). Eihän sieltä olekkaan kuin se 400 kilometriä Ouluun, vaikka tämän pahamaineisen JYPin kotokunnille on alle 100 kilometriä. 8)
Four passes break any defense

Juge
Viestit: 739
Liittynyt: Su 11.05.2008 18:36
Paikkakunta: Suomusjärvi

Re: Muut urheilulajit

Viesti Kirjoittaja Juge » Su 14.07.2013 19:23

DeadManWalking kirjoitti:
Merovingi kirjoitti:Tyson Gay jäi kiinni dopingista.

Yllättyneet:
Myös viisi jamaikalaista on antanut positiivisen doping-näytteen, ja näistä kolme on juoksijoita ja heistä kaksi on olympiavoittajia. Tämä tieto on tullut jamaikalaiselta sanomalehdeltä, vielä mitään tarkempaa tietoa ei ole.

Yllättyneet:

Juha Mieto
Yksi jamaikalaisista kärähtäneistä on hyvin luultavasti Veronica Cambell-Brown. On ollut poissa kilpailuista jo jonkin aikaa..

Niin ja helppo se on jälkikäteen huudella "joojoo kyl mä tiesin et se douppaa". V*ttu mistäs sitä tietää vaikka kaikki douppaisivat. Aivan v*tun joka ainoa. Minä en sellaisia urheilijoista ajattele, enkä halua ajatella, ennen kuin käry käy.
“There’s a thin line between being a hero and being a memory.”

Merovingi
Viestit: 2898
Liittynyt: Ma 06.03.2006 18:31
Paikkakunta: Rovaniemi

Re: Muut urheilulajit

Viesti Kirjoittaja Merovingi » Su 14.07.2013 20:32

DeadManWalking kirjoitti:Myös viisi jamaikalaista on antanut positiivisen doping-näytteen, ja näistä kolme on juoksijoita ja heistä kaksi on olympiavoittajia. Tämä tieto on tullut jamaikalaiselta sanomalehdeltä, vielä mitään tarkempaa tietoa ei ole.
Ovat tainneet saada sen testauksen kuntoon myös Jamaikassa, sillä Rivenihän osasi Olympialaisten aikaan kertoa ettei Jamaikassa harjoituskaudella tehdä testejä ollenkaan.
Yksi jamaikalaisista kärähtäneistä on hyvin luultavasti Veronica Cambell-Brown. On ollut poissa kilpailuista jo jonkin aikaa..

Niin ja helppo se on jälkikäteen huudella "joojoo kyl mä tiesin et se douppaa". V*ttu mistäs sitä tietää vaikka kaikki douppaisivat. Aivan v*tun joka ainoa. Minä en sellaisia urheilijoista ajattele, enkä halua ajatella, ennen kuin käry käy.
Campbell-Brown voi olla yksi heistä, mutta miksi laskea hänet joukkoon, koska hänen kärynsä on jo julkista tietoa? Tuo paljastui jo viikkoja aikaisemmin.

No älä sitten ajattele, mutta se tekee sinusta pöljän. Kaikki ne siellä huipulla douppaa - halusit sitä uskoa tai et.
hevosen k**pä

DeadManWalking
WrestlingAlertin johtava jääkiekkoanalyytikko
Viestit: 8620
Liittynyt: Ke 13.07.2005 13:51
Paikkakunta: Kuopio + Oulu/Manchester

Re: Muut urheilulajit

Viesti Kirjoittaja DeadManWalking » Su 14.07.2013 20:43

Juge kirjoitti:Niin ja helppo se on jälkikäteen huudella "joojoo kyl mä tiesin et se douppaa". V*ttu mistäs sitä tietää vaikka kaikki douppaisivat. Aivan v*tun joka ainoa. Minä en sellaisia urheilijoista ajattele, enkä halua ajatella, ennen kuin käry käy.
No ainakaan jamaikalaisten kohdalla tämän tajuaminen ei nyt varsinaisesti mitään rakettitiedettä vaadi, kun ottaa huomioon miten paljon jamaikalaisia yleisurheilijoita on kärynnyt tässä menneinä vuosina. Ei toki mitään ihan kovimpia kärkinimiä (paitsi Campbell-Brown muutama viikko sitten), mutta näitä ihan terävän kärjen takana olevia kavereita kylläkin. Heitä on kärynnyt vuosien aikana, joten ei se mikään ihme ole että vähitellen saattaa alkaa tippumaan myös näitä kovempia nimiä.
Riveni kirjoitti:Tämä ei tosin auta siihen että joku Naarajärveläinen luulee olevansa Oulusta (Ja Manchesterista). Eihän sieltä olekkaan kuin se 400 kilometriä Ouluun, vaikka tämän pahamaineisen JYPin kotokunnille on alle 100 kilometriä. 8)
Four passes break any defense

DeadManWalking
WrestlingAlertin johtava jääkiekkoanalyytikko
Viestit: 8620
Liittynyt: Ke 13.07.2005 13:51
Paikkakunta: Kuopio + Oulu/Manchester

Re: Muut urheilulajit

Viesti Kirjoittaja DeadManWalking » Su 14.07.2013 20:52

Asafa Powell kärysi

Sellaista. Twitterissä liikkuu myös huhuja, että jamaikalaisista Nesta Carter ja Sherone Simpson olisivat myös kärynneet. Mutta juu, eihän ne käytä ja puhtauteen pitää uskoa.
Riveni kirjoitti:Tämä ei tosin auta siihen että joku Naarajärveläinen luulee olevansa Oulusta (Ja Manchesterista). Eihän sieltä olekkaan kuin se 400 kilometriä Ouluun, vaikka tämän pahamaineisen JYPin kotokunnille on alle 100 kilometriä. 8)
Four passes break any defense

Vastaa Viestiin