RAW

Jos seuraat painitapahtumia reaaliajassa, tämä on oikea paikka sinulle. Mutta älä sitten pillastu jos joku möläyttää seuraavan PPV:n mestaruusottelun voittajan nimen varoittamatta. Täällä se on sallittua.

Valvojat: Moderaattorit, Ylläpito

Vastaa Viestiin
Avatar
Kratos
Viestit: 588
Liittynyt: Pe 08.07.2005 14:33
Paikkakunta: Muonio

Re: RAW

Viesti Kirjoittaja Kratos » Ke 18.11.2015 15:53

Tuo lopun naisten segmentti tuntui kyllä jotenkin vaivaannuttavalta. Ihan kuin Charlotte olisi unohtanut välillä täysin mitä hänen kuuluu sanoa ja yritti vain keksiä päästään jotain. Aika rankasti henkilökohtaisuuksien puolelle kuitenkin päästiin lopussa ja naisten väliseen matsiin lähdetään melkoisen tulisista asetelmista.
If <s>God</s> Vince has a masterplan, that only he understands?
Trisu kirjoitti:Kratos on kyllä ihana badass. :heart: =P~

Avatar
MR.Off Topic
Viestit: 3971
Liittynyt: Ke 22.08.2007 17:34
Paikkakunta: GODLAND

Re: RAW

Viesti Kirjoittaja MR.Off Topic » Ke 18.11.2015 15:59

En nyt lainaile Bookertia sen kummemmin, mutta muutamia kommentteja. Turnauksessa tosiaan nähtiin ihan nätti bookkausta siltä osalta, että Cesaro ja Kalisto pääsivät isompiin rooleihin. Harmittelen kuitenkin, että tuon suurempiin riskeihin WWE ei lähtenyt. Miettikää, mitä se olisi tehnyt Kaliston uralle, jos mies olisi vielä ottanut yllätysvoiton Del Riosta tässä Raa'assa? Siitä oltaisiin voitu sujuvasti liukua kuvioon kaksikon välillä SS:n jälkeen, niin ja oltaisiin saatu US-tittelistä ottelu SS:ään, kun Del Rio ei olisi ollut turneessa kiinni. Niin paljon rohkeutta WWE:n bookkauksesta ei kuitenkaan löydy ja Kaliston tähti sammui aika nopeasti.

No tuo olisi ollut jo aika epätavallista bookkausta WWE:ltä, mutta olisiko kannattanut edes Neville bookata voittoon Owensista? Tällöin oltaisiin saatu tulevaisuuteen kuvio miesten välille IC-tittelistä ja taas kerran oltaisiin saatu IC-mestaruusmatsi SS:ään. Toisaalta Owensia taidetaan tarvita jonkinlaisena HHH:n suojattina PPV:ssä ehkäpä. Harmitti kuitenkin ettei turnauksessa nähty isompia ja merkittävämpiä yllätyksiä.

Cesaro on täyttä kultaa tällä hetkellä ja mies sai vähintäänkin tasavertaista poppia Reignsin kanssa. Itseasiassa ottelun loppupuolella Reignsin ottaessa hallinnan tämä sai booauksia, kun taas Cesarolle popattiin. Toisaalta Reignsillä taitaa olla aika isot kannattajajoukot siinä samassa suunnassa kuin myös John Cenalla. Cesaro on kuitenkin tällä hetkellä ylivertainen painija kehässä ja tulipa ottelun aikana mieleen, että Cesaro pitäisi pistää dominoimaan alakorttia. Napata jompikumpi midcard-vöistä, puolustaa sitä tiheään ja voittaa matseja dominaivasti. Tuotaisiin esille, että Cesaro on löytänyt nyt sen jonkin, mikä häneltä on puuttunut ja nyt mies on niin dominoiva atleetti kuin ollaan oletettu hänen voivan olla. Cesaro nimittäin pystyy dominoimaan viihdyttävästi ja pitämään vastustajia pilkkanaan kaiken maailman top rope kärrynpyörien yms avulla. "Dominance creates following". Katsokaa Brock Lesnaria tai Ronda Royseuta (joka kyllä nyt hävisi ja hups seuraajatkin vähenivät). Sitten, kun Cesaro on aikansa dominoinut alakorttia niin uusi Reigns versus Cesaro!

Kaikki turnausmatsit oli hienoja, naisten segmentti liian cheesy omaan makuuni, muu aika turhaa. Mistäs PPV:hen revitään SurSer -matsi? Sitä tässä miettinyt ja ihmetellyt. No ne taikoo jonkin randomin, pohjustetaan preshowssa! :lol:
GOD OF ALERT Heeelp meee

Tajunnan Rakennelmia

Avatar
Dedu
Viestit: 798
Liittynyt: Ke 10.12.2008 18:54

Re: RAW

Viesti Kirjoittaja Dedu » To 19.11.2015 01:04

Oli kyllä kova jakso. Reignsin voitto tuntuu tällä hetkellä jotenkin ilmiselvältä, mutta toisaalta voisiko tässä kyteä draaman ainekset? Voisiko olla niin, että finaaliin valikoituvat Reigns ja Ambrose, joista lopulta toinen kääntyy? Jos näin käy niin se on todennäköisesti Ambrose, koska Reigns tuntuu nyt (ikävä kyllä) olevan se kaveri jonka WWE valikoi näihin Make-A-Wish-juttuihin päämieheksi ja koko firman kasvoiksi ja ultimaattiseksi hyvikseksi. Reignsin kääntyminen viime viikolla olisi ollut todella kiinnostava ja kova ratkaisu.

Brothers of Destruction vs Wyatt Family (kind of) on jotenkin tyhmähkö itse ottelun rakenteen kannalta. Kyllähän tähän olisi ollut kiva saada 4 vs 4. Nyt tämä tuntuu hiukan teennäiseltä. Oltaisiin voitu saada jonkinlainen Ministy of Darkness, tai sitten rakentaa esimerkiksi Ascensionista tarpeeksi hyvissä ajoin varteenotettava duo Kanen ja 'Takerin rinnalle.

Survivor Seriesiä odotellessa.
Myhvatte kirjoitti:pitäisi kai olla iloinen että Cena ei pistänyt sekä Lesnaria että Rollinsia taputtamaan, pukenut molempia mekkoihin ja pannut p*****seen, samalla vitsaillen Summerslamin beatdownista.

Avatar
MR.Off Topic
Viestit: 3971
Liittynyt: Ke 22.08.2007 17:34
Paikkakunta: GODLAND

Re: RAW

Viesti Kirjoittaja MR.Off Topic » La 28.11.2015 17:08

Katsellut jo aiemmin viikolla, kun muutama TV-show oli viikon tauolla. Joten muistikuvat hatarat. Hajanaisia kommentteja:

- Tämä jakso olisi pitänyt aloittaa Roman Reignsin tunnarilla ja alleviivata hänen traagista tarinaansa niin, että mies olisi raivoissaan pyytänyt rematchiaan. Authorityä ei olisi tarvinut näkyä ollenkaan ja Sheamus olisi näyttäytynyt enemmän itsenäiseltä, mutta Rusevin ja Barrettin tukemalta mestarilta. European Connection on hyvä juttu.

Sen sijaan jakso aloitettiin niin kuin miljoona jaksoa aikaisemmin PPV:n jälkeen, kun authority on "voittanut". Triple H kertaa edelliset pari viikkoa ja Steph lisää jotain paskaa väliin. Kellään ei kiinnosta. Ainoa järkevä asia, mikä tästä tuli oli HHH:n ja Reignsin faceoff, joka toivottavasti johtaa 'Mania matsiin. Tämä olisi tosin voitu hoitaa jotenkin toisinkin.

- Muuta ei oikeastaan ole jäänyt mieleen jaksosta. Aika turha jakso vissiin?
GOD OF ALERT Heeelp meee

Tajunnan Rakennelmia

Avatar
bookert
Viestit: 626
Liittynyt: Ke 19.11.2003 19:21
Paikkakunta: Helsinki

Re: RAW

Viesti Kirjoittaja bookert » Ke 09.12.2015 14:58

Siinä missä Survivor Series oli kehno, firman päämestaruustilanne epäonnistunut siitä lähtien ja starpower alhaisella tasolla niin varsinkin tämä Go-Home-Raw sai itseni melko koviin täpinöihin. En edelleenkään näe Sheamusin mestaruutta hyvänä ratkaisuna millään muotoa, mutta se vahinko on jo tapahtunut eikö niin? Siihen nähden tuohonkin mieheen on saatu ihmeen paljon väriä viime viikkoina. Myös hänen ympärilleen kyhätty Stable oli varsin piristävä idea, mikä pääsi varsinkin tässä viimeisimmässä jaksossa oikeuksiinsa. Rakastin tuota alkusegmenttiä. Rhyno oli laimeahko yllätys, mutta kaippa hänen päärosterivisiitistä hetken iloa on. Tajuttoman kiimainen 8-man Elimination Tables-matsi ainakin kiinnostaa TLC:ssä.

Tuon alun megaottelun jälkeen ei oikeastaan mitään täysin turhaa jaksosta löytynytkään vaan kaikkea TLC:hen liittyvää vietiin jollain tapaa eteenpäin. MizTV oli harvinaisen hyvä, Ziggler vs. Owens huikea matsi, joka kärsi aneemisesta yleisöstä vaihteeksi, mutta eipä tuon kannata antaa häiritä.

En tiedä olinko niin väsyneessä hypetilassa, mutta mielestäni tuo loppusegmentti oli vallan mainio olosuhteet huomioiden. Sheamus oli hauskahko ja Roman normaalia luonnollisempi ja veikeämpi. Tuossa käytiin samalla hyvin läpi Romanin tarinaa ja luotiin orgaanisen oloista dialogia ja heattia taistelijoiden välille. Tätä venytettiin harvinaisen pitkäksi mikä teki tästä huomattavasti aidomman oloisen kuin ne perus-promot, jossa heitetään ne olennaisimmat käsikirjoitetut lainit ja sitten vähän brawlataan. Siitä voi olla montaa mieltä onko ylipäätänsä viisasta tehdä Romanista tuollaista vitsinheittäjää ja promoharrastelijaa, mutta kun hänestä selvästi on uusi Cena leivottu niin itse koen promotaidot ja feudin myyntiskilssit melko olennaisena osana hahmoa. Tämä, ellei ole Brock Lesnar.
Big Things Poppin, Little Things Stoppin

Avatar
Wanhus
Viestit: 506
Liittynyt: To 02.11.2006 19:47

Re: RAW

Viesti Kirjoittaja Wanhus » Ke 09.12.2015 15:43

Itse tykkäsin viime viikon episodista, mutta tämä viikko ei sillä tavalla säväyttänyt. Tuntuu kuin siellä vaihtuisi viikottain käsikirjoittajatiimi, kun näitä jotenkin irrallaan tunnutaan bookkailevan. Esimerkkinä nyt esimerkiksi Paige, joka tekee turnin joka viikko.

ECW-nostalgiapärinöissä vellominen vuonna 2015 tuntuu typerältä, kun sillä päristeltiin tuossa menneellä vuosikymmenellä jo niin paljon ja TNA:ssa on samalla porukalla mehusteltu. Wyattit tietty tuoreena vastustajana, mutta heidän uskottavuus on aika pohjalukemissa. Braun Strowmanista tykkään ja mies vaikuttaa kovalta muurilta, joka ei vain kaadu, mutta muuten perheen uskottavuus on vain koko ajan kärsinyt. Viimeisimpinä tämä Undertaker-Kane sekoilu, jossa papat teurastivat Wyattit. Odotan sitä jo joskus keskusteltua skenaariota, että Wyatt alkaisi hajoilemaan ja Bray Wyattin auktoriteetti kyseenalaistettaisiin. Luke Harperista tykkään eniten tuosta porukasta ja miehelle tekisi varmaan hyvää leipoa perheen isää turpaan.

Vihaan Sheamusta edelleen. League of Nationsia jaksaa katsella noiden muiden jäsenten ansiosta, Rusevista olen oppinut tykkäämään paljon. Barrettiakin sietää nykyään katsoa, kun miehellä on jonkinlainen rooli tuossa tehtävässä eikä vain haahuile edes takas ala- ja yläkorttia. ADR ilmeisesti löi poikki nyt Zebin kanssa. Aika äkkiä meni se kuvio sitten, mutta toivottavasti tämä tietää jotain hyvää ADR:lle, kun miehestä tykkäsin tästä jaksosta jotenkin erityisesti.

Harmittaa tuo Roman Reigns. Tahtoisin kannustaa miestä ja olla sen puolella, mutta nämä segmentit tekevät siitä vain niin vaikeaa ja kiusallista. Olisivat leiponeet miehestä Survivor Seriesissä miehestä superheelin Triple H:n siiven alle ja tuoneet jonkun superfacen kaatamaan Reignsin myöhemmin. Brock Lesnar, Daniel Bryan, Sami Zayn, Dolph Ziggler (nykyisellään varsin tylsää katsottavaa), Dean Ambrose, Eugene...
"If you combined Paul Heyman and Big E, you would have one full haircut"

Avatar
-Invincible-
Viestit: 276
Liittynyt: La 02.01.2010 21:45

Re: RAW

Viesti Kirjoittaja -Invincible- » Ke 09.12.2015 22:08

Jaksosta jäi päällimmäisenä mieleen täysin sysipaska loppusegmentti. Tuolle oltiin vielä varattu aikaa vartti ja oli niin kauheaa ja lapsellista sontaa että alkoi oksettaa.
"I call that a medium segment. It's not rare and it's certainly not well done."
- Cesaro

WrestlingAlertin Formulatietäjä vuosimallia 2013!

Panu5
Viestit: 1059
Liittynyt: Ke 12.10.2005 14:56
Viesti:

Re: RAW

Viesti Kirjoittaja Panu5 » Ke 16.12.2015 00:10

Nyt sitten päätettiin WWE:ssä painaa paniikkinappulaa ja lyötiin Roman Reigns mestariksi sekä samaan pakettiin kuului Vince McMahonin paluu. Aivan loistava jakso kaikin puolin. Miksei aiemmat jaksot olleet yhtä timanttisia, vaikka firmalla oli selvästi paketti hallussa, kuten tämä jakso osoitti. Ratingsitkin taas nousivat varsin mukavasti tämän johdosta, Sheamuksen mestaruuskausi oli täysi farssi.

Avatar
bookert
Viestit: 626
Liittynyt: Ke 19.11.2003 19:21
Paikkakunta: Helsinki

Re: RAW

Viesti Kirjoittaja bookert » Ke 16.12.2015 13:14

Panu5 kirjoitti:Nyt sitten päätettiin WWE:ssä painaa paniikkinappulaa ja lyötiin Roman Reigns mestariksi sekä samaan pakettiin kuului Vince McMahonin paluu. Aivan loistava jakso kaikin puolin. Miksei aiemmat jaksot olleet yhtä timanttisia, vaikka firmalla oli selvästi paketti hallussa, kuten tämä jakso osoitti. Ratingsitkin taas nousivat varsin mukavasti tämän johdosta, Sheamuksen mestaruuskausi oli täysi farssi.
Sheamuksen mestariksi lyöminen oli tosiaan täysi farssi, kaikista eniten ajatustasolla, ei niinkään kauden toteutuksen suhteen. Sheamus oli vain jo hahmonakin niin kulahtanut etten enää vuonna 2016 nähnyt häntä päämestarimateriaalina. Tähän kun vielä lisätään se että miestä bookattiin niin heikoksi ettei häntä edes näkynyt TV:ssä saati PPV:eissä viime kuukausina paljoa ellei ollut häviämässä jossain turhassa matsissa. Ymmärrän MITÄ WWE haki takaa laittamalla Sheamuksen mestariksi, mutta en ymmärrä MITEN WWE oli niin kujalla vallitsevasta mielipiteestä Sheamuksen hahmon merkittävyydestä. Hänen hahmo ei ole ollut pitkään aikaan merkittävä, ihmisiä ei kiinnosta ja kun ihmisiä ei kiinnosta, katsojaluvut laskevat sensijaan että ihmiset olisivat vain ärsyyntyneitä ja hurraisivat näinollen enemmän tarinan "underdog"sankarille, Roman Reignsille.

TLC:ssä tähän tilanteeseen tuli kuitenkin massiivinen muutos kun saimme uuden Romanin, miehen jonka haluamme nähdä mestarina. Miehen jonka haluamme nähdä murskaavan turhan Sheamuksen ja ilkeän Tripla Hoon. Tämä RAW näytti, että ratkaisu oli hyvä, erittäin hyvä. TLC:ssä yleisö ei ollut vielä sataprosenttisesti Romanin puolella, mutta TLC:n päätteeksi oli. Näinollen oli varsin nerokasta toteuttaa mestaruudenvaihdos nyt heti kun Roman on kuumimmillaan ja nauttii yleisön tuesta ja mestari-Sheamus ei kerkeä enempää pudottaa katsojalukuja.

Kirkkaasti vuoden parhaita jaksoja, ehkä jopa paras.
Big Things Poppin, Little Things Stoppin

Avatar
Kratos
Viestit: 588
Liittynyt: Pe 08.07.2005 14:33
Paikkakunta: Muonio

Re: RAW

Viesti Kirjoittaja Kratos » Ke 16.12.2015 22:27

Pitkästä aikaa nähtiin merkittävä mestaruusvaihdos Raw'ssa, siitä todella iso plussa. Vincen paikalla olo Romanin voitto toivat tälle jaksolle hyvän sävyn. Toivottavasti Reings jatkaa tällä aggressiivisella hahmolla pidempään ja pistää armotta pataan jokaista joka asettuu tämän tielle.
If <s>God</s> Vince has a masterplan, that only he understands?
Trisu kirjoitti:Kratos on kyllä ihana badass. :heart: =P~

Avatar
unssi
Viestit: 196
Liittynyt: Ma 09.02.2004 03:32
Paikkakunta: Jyväskylä

Re: RAW

Viesti Kirjoittaja unssi » To 17.12.2015 00:23

Njoo, kiva oli nähdä Vinceä pitkästä aikaa, mutta eipä tuo silti muuta sitä asetelmaa että WWE sai yleisön välittämään Reignsistä vain tuomalla yhtiön kaikkien aikojen suurimman heelin kehiin. Eiköhän Vince/Authority-segmentin loputtua suuri yleisö taas muista että Reigns on pohjimmiltaan vain karismaton kakkanaama jota nyt halutaan puskea kurkuista alas koska hän on ruumiinrakenteeltaan ja tyyliltään Vincen/HHH:n ihailema hoss ja vieläpä The Rockin serkku.
Unssi once slapped Bruce Banner.He was too scared to get mad.

Avatar
Ace86
Viestit: 272
Liittynyt: Pe 25.04.2008 23:32

Re: RAW

Viesti Kirjoittaja Ace86 » Ti 22.12.2015 18:51

unssi kirjoitti:Njoo, kiva oli nähdä Vinceä pitkästä aikaa, mutta eipä tuo silti muuta sitä asetelmaa että WWE sai yleisön välittämään Reignsistä vain tuomalla yhtiön kaikkien aikojen suurimman heelin kehiin. Eiköhän Vince/Authority-segmentin loputtua suuri yleisö taas muista että Reigns on pohjimmiltaan vain karismaton kakkanaama jota nyt halutaan puskea kurkuista alas koska hän on ruumiinrakenteeltaan ja tyyliltään Vincen/HHH:n ihailema hoss ja vieläpä The Rockin serkku.

No olisitko mieluummin kattonu karismatonta, hajutonta ja mautonta Kelttisoturia joille ei olisi Reignsin lisäksi löydetty yhtään uskottavampaa haastajaa päämestaruudesta? Mieluummin Rockin serkku kuin Sheamus.. Tosin löytyykö Reignsille yhtään Main Event- tason painijaa taistelemaan päävyöstä? Jos Big Showta, Kanea ym. ei lasketa? Nähtäväksi jää..

Avatar
ViiZei
Viestit: 1630
Liittynyt: Ti 11.11.2008 18:21
Paikkakunta: SeinäJoe

Re: RAW

Viesti Kirjoittaja ViiZei » Ke 23.12.2015 16:22

Jotain kaksi Rawia+SurSerin olen katsonut Summerslamin jälkeen. Eilen katsoin uusimman. Tältä mutulta sanoisin, että kunhan tuo Sheamus on saatu haudattua päämestaruuskuvioista (miksei myös muistakin), niin Ambrose kääntyy ja haastaa Romanin Rumblessa.

Jakso oli aika tasapaksu ja Roman ärsytti typerillä ilmeillään. Promottelu Stephanien kanssa aiheutti myötähäpeää, lähinnä Stephin takia. Reigns tuntui olevan iloinen, että yleisö ei halunnut hänen lähtevän.

Palkintojen saajat ihan ok, Rollins yllätti positiivisesti. Huomionarvoista, että jotain 30% voittajista oli itse paikalla. Hauska se Truthin promo mistä pokasi itselleen pystin.
Big Show ja Kane

Make wrestlingalert rage again

Avatar
MR.Off Topic
Viestit: 3971
Liittynyt: Ke 22.08.2007 17:34
Paikkakunta: GODLAND

Re: RAW

Viesti Kirjoittaja MR.Off Topic » Ke 23.12.2015 16:42

ViiZei kirjoitti: Jakso oli aika tasapaksu ja Roman ärsytti typerillä ilmeillään. Promottelu Stephanien kanssa aiheutti myötähäpeää, lähinnä Stephin takia. Reigns tuntui olevan iloinen, että yleisö ei halunnut hänen lähtevän.
Joo välillä herran virneet ei oikein toimi. Ei luo oikeanlaista "Cenamaista" kuvaa miehestä vaan melkoisen vittuilijan kuvaa oikeastaan. Muuten tykkäsin alkupromottelusta, paitsi että se vietiin lopussa naurettavuuksiin. Lisäksi Stephin rangaistukset oli aika surkeita. Camoon.
Palkintojen saajat ihan ok, Rollins yllätti positiivisesti. Huomionarvoista, että jotain 30% voittajista oli itse paikalla. Hauska se Truthin promo mistä pokasi itselleen pystin.
Tuo nauratti itseänikin ettei juuri kukaan ollut paikalla ottamassa vastaan pystiä. Rollins hyvä ja Santinon paluu ja Truthin palkinnon saanut promo naurattivat. Truth muutenkin on aliarvostettu nykyään, toimisi erinomaisesti puoli humoristisena veteraanina, joka voisi välillä vetää vähän vakavamman naaman ylleen kuten teki Mizin kanssa joskus pari vuotta sitten. Cenan paluu ensi viikolla on jotenkin random. Miksei vasta Rumblessa?

--

Itse en ihan ymmärrä tuota Sheamuksen heittausta. Mielestäni miehen ympärille rakennettu League of Nations on ihan nätti viritelmä ja Sheamus jopa promottaa aika hyvin. Miehelle vain annetaan turhan paljon täysin samaa materiaalia. LoN:ltä toivoisin enemmän ja että heistä tehtäisiin oikeasti vaarallinen nelikko. Feudin teasailu Wyatt Familyä vastaan oli makoisa, sillä se kääntäisi Brayn perheineen naamoiksi. Siinä olisi muuten uusi oikea tie Wyatt Familylle, sellainen puoli feissi linja, joka toimii hieman heelisti silti, mutta painii niin heelejä, että feissejä vastaan. Niin ja heidän pitäisi oikeasti voittaa matseja.

Reigns on tähän väliin ihan viihdyttävä mestari. Toivottavasti vyö saadaan kuitenkin Romanilta pois ennen 'Maniaa jollekkin muulle, mutta en kyllä tiedä kenelle. Ambroselle? Anyway Reigns/Hunter matsi Wrästlemaniaan, joka ei ole vyöstä ja vyöstä sitten joku toinen matsi. Saa nyt nähdä ketkä tekevät paluita Rumblessa, se määrää paljon. Täytyy sanoa, että onneksi Wrestlemania season alkaa, koska WWE:llä on vähän niukassa talentti nyt ja tämä spesiaali aika vuodesta tuo varmaan mukanaan harvinaisempiakin vieraita.

All in all itse olen tykkäillyt WWE:n tuotteesta viimeaikoina.
GOD OF ALERT Heeelp meee

Tajunnan Rakennelmia

Avatar
Kratos
Viestit: 588
Liittynyt: Pe 08.07.2005 14:33
Paikkakunta: Muonio

Re: RAW

Viesti Kirjoittaja Kratos » Ke 30.12.2015 12:53

Oli kyllä niin vaivaannuttava tuo alkusegmentti ja oikeastaan koko päämestaruuskuvio. Mitähän siellä on taas käsikirjoittajien pikku kopissa mietitty kun tätä on kirjoitettu?
If <s>God</s> Vince has a masterplan, that only he understands?
Trisu kirjoitti:Kratos on kyllä ihana badass. :heart: =P~

Avatar
What
Viestit: 3066
Liittynyt: To 20.07.2006 13:07
Paikkakunta: Rivers Mouth

Re: RAW

Viesti Kirjoittaja What » Ti 21.11.2017 19:19

Survivor Seriesin jälkeinen Raw katsottu. Muutama huomio

- Kaikki haluaa ottaa matsia HHH:n kanssa
- Paigen paluu uusien apuriensa kanssa toi kyllä kertaheitolla säpinää elähtäneeseen naisten divariin. Toivotaan nyt, että nainen on saanut aktinsa kasaan.... jotain huumesekoilujahan hänellä taisi olla
- The Miz on viimeisen päälle klassinen esimerkki pelkuriheelistä, mutta nyt pääottelussa ajoittain laittoi ihan tasaväkisesti kampoihin isolle koiralle. Ehkäpä nyt olikin aika vaihtaa IC-mestaria, mutta onko Reigns sitten oikea mies siihen? Ainakin hänen US-mestaruuskautensa oli varsin unohdettava tapaus, enkä tiedä miten tämä käy yksiin Shield-kuvioiden kanssa. Mutta katsotaan nyt. Lesnarin ollessa Universal mestarina nousee IC-mestaruuden painoarvo ikään kuin automaattisesti.

Matt Hardyn "kohtalo" hieman surettaa. Gimmick on viety, velipoika on lasaretissa, kaikk on mänt! Mitä on jäljellä? Pelkkä tyhjä kuori.

Hyvin tavanomainen jakso, joka ei erottunut hyvyydellään tai huonoudellaan.

Avatar
What
Viestit: 3066
Liittynyt: To 20.07.2006 13:07
Paikkakunta: Rivers Mouth

Re: RAW

Viesti Kirjoittaja What » Ti 28.11.2017 21:05

Cesaro VS. Rollins ja Elias VS. Reigns pitkiä ja sinällään hyviä matseja, mutta eipä ne jaksa sen enempää sytyttää. Mielenkiintoisin juttu oli Matt Hardyn sekoamisella kiusoittelu, joka on sittemmin jatkunut somen puolella. Kokonaisuutena kyllä heikompaa keskikastia tämä jakso, arvosanaksi jotain 3 tai 4 / 10

PS: Olen muuten aina miettinyt, kuinka se terästuolin sivustan syökseminen kaulaan tehdään murskaamatta kurkkutorvea? :shock:

Avatar
ViiZei
Viestit: 1630
Liittynyt: Ti 11.11.2008 18:21
Paikkakunta: SeinäJoe

Re: RAW

Viesti Kirjoittaja ViiZei » Ti 28.11.2017 21:40

What kirjoitti:PS: Olen muuten aina miettinyt, kuinka se terästuolin sivustan syökseminen kaulaan tehdään murskaamatta kurkkutorvea? :shock:
No siis nehän ei lyö oikeesti niin siten se tehdään.
Big Show ja Kane

Make wrestlingalert rage again

Avatar
What
Viestit: 3066
Liittynyt: To 20.07.2006 13:07
Paikkakunta: Rivers Mouth

Re: RAW

Viesti Kirjoittaja What » Ti 05.12.2017 18:48

Tykkäsin jälleen Raw'sta. Hyviä jaksoja ollut tässä loppuvuodesta, ehkä ne on vihdoin viimein oppineet ja sopeutuneet kolmen tunnin formaattiin?

Mieleenpainuvinta ilman muuta Woken Matt Hardyn :compress: :shaking: sekoilut. Ah, että tätä onkin odotettu! Bray Wyatt on aivan loistava feudipari hajonneelle Hartikaisen Matille. Naisten divarin puolella tapahtuu myös pitkästä aikaa positiivisia juttuja. Paige oli aivan loistava heel siinä segmentissä Alicia Foxin kanssa. Täydellistä kaksinaamaisuutta ja tekopyhyyttä.

Ja olihan tuossa jälleen parikin pitkää ja hyvää matsia. Jordan vs. Reigns ja The Bar vs. Shield. Eikä se Paigen ja Sashan ottelu huono sekään ollut. Tykkään jopa Kanen ja Strowmanin sarjakuvamaisesta monsterirymistelystä.

Arvosanaksi tälle heittäisin jopa niinkin hyvän kuin 8/10

Avatar
Jomppa
Viestit: 253
Liittynyt: Ma 10.09.2007 12:27
Paikkakunta: Tampere

Re: RAW

Viesti Kirjoittaja Jomppa » Ke 06.12.2017 15:13

Minä uskon että tämä Woken Matt Hardy vs. Bray Wyatt tulee olemaan vuoden feudi, josta Matt poistuu voittajana, mutta tämä samalla nostaa Wyattin osakkeita.

Avatar
Wanhus
Viestit: 506
Liittynyt: To 02.11.2006 19:47

Re: RAW

Viesti Kirjoittaja Wanhus » To 07.12.2017 09:49

Minusta sitten Bray Wyatt on huonoin mahdollinen feudipari Mattille. Uskon, että tämäkin kuvio tulee noudattamaan perinteistä Bray Wyatt -feudin kaavaa.

Ensin puhutaan omituisia ja lupaillaan että jotain tulee oikeasti tapahtumaan
-> tulee tylsä ottelu
-> taas puhutaan omituisia ja lupaillaan, että jotain tulisi vielä tapahtumaan
-> tulee tylsä ottelu mahdollisella stipulaatiolla
-> toista

Potentiaalia tässä feudissa on, mutta niin se on tuntunut monen Wyattin feudin kohdalla. Oma fantasiabookkaukseni olisi, että TNA:sta tuttu Lake of Reincarnation tulisi takaisin ja Bray Wyatt joutuisi sinne. Hän muuttuisi Husky Harrisiksi - mukavaksi seurapiirimieheksi. Jonkin aikaan Husky Harris tekisi ystäviä, kunnes jossain kohtaa käyttäytyy välillä omituisesti - Bray Wyattin lailla. Jekyll-Hyde -henkinen kuvio voisi toimi sen hahmon kohdalla mainiosti.
"If you combined Paul Heyman and Big E, you would have one full haircut"

Avatar
What
Viestit: 3066
Liittynyt: To 20.07.2006 13:07
Paikkakunta: Rivers Mouth

Re: RAW

Viesti Kirjoittaja What » Ti 12.12.2017 18:16

Mietin tässä semmoista asiaa kuin työ ja sen arvostaminen. Esimerkiksi tässä jaksossa Cesaro vs. Reigns, Sheamus vs. Rollins ja keskisarjalaiset tekivät kirjaimellisesti hiki hatussa töitä, ja tarjosivat laadukkaat painimatsit. Mutta eipä noita kukaan viikon päästä muista. Se, mikä muistetaan on naurukilpailu kahden kahelin välillä. Tämän ei ole tarkoitus olla mikään itkuvirsi siitä, kuinka työn raskaan raatajia ei arvosteta, vaan tämmöinen sosiologinen havainto, kuinka maailmaa jäsennetään.

Noiden laadukkaiden matsien lisäksi jakso ei tarjonnut juuri mitään.

4/10

Avatar
What
Viestit: 3066
Liittynyt: To 20.07.2006 13:07
Paikkakunta: Rivers Mouth

Re: RAW

Viesti Kirjoittaja What » Ti 19.12.2017 20:45

Ihan kohtalainen jakso. Päällimmäisenä mielessä tietysti naisten Rumblen julistaminen ja Matt Hardyn tiukka shakkipeli kultakalan kanssa. Revivalin paluu loukkaantumisten jälkeen oli mukava juttu ja indyhomoille varmaan jotenkin muistettava hetki tämä Balorin & Itamin (Prince Devittin & KENTA:n) tägääminen Raw'ssa. Itamilla kyllä riittänyt vastoinkäymisiä ja ura ollut pienoisessa syöksykierteessä loukkaantumisten vuoksi. Toisaalta tuohan hän uskottavuutta kruiseripuolelle, josta nyt näköjään kotinsa löytää. Niin, ja Brock Lesnarin esiintymisistä voisi kyllä edes yrittää ottaa hieman enemmän irti. :|

Ei siis mikään erityisen hieno jakso, mutta mielestäni nyt vihdoin ollaan opittu bookkaamaan Raw'ta kolmen tunnin ohjelmana. Monta vuottahan tuon asian hoksaamiseen menikin.

5/10

Avatar
What
Viestit: 3066
Liittynyt: To 20.07.2006 13:07
Paikkakunta: Rivers Mouth

Re: RAW

Viesti Kirjoittaja What » Ti 09.01.2018 20:44

Yksinkertainen on kaunista. Oikeastaan viime loppukesästä alkaen Finn Balor & Hyvät Veljet olivat bookkauksellisesti tuuliajolla, mutta nyt suunta on selkeästi löytynyt. Nyt vaan uskallusta painaa kunnolla kaasua. Itse asiassa Balor olisi oikein mainio Royal Rumblen voittaja. Hirveänä heelinä, tietty.

Päämestaruusfeudi on kuin sarjakuvaa, ja sellaisena ihan toimivaa. Toivottavasti Strowman onnistuu Rumblessa mestaruuden voittamaan.

Mizin paluu oli ihan kivasti toteutettu ilman suurempia krumeluureja. Toisaalta eipä hän nyt niin kauaa poissa edes ollut, että krumeluurit olisivat edes kyseeseen tulleet. Matt Hardyn osalta on kyllä positiivista, että hän on herännyt. Kyllähän tätä nyt ennemmin katsoo kuin sitä kulahtanutta nostalgia-aktia. Mutta viimeistään nyt alkaa olla selvää, että WWE pitää Hardyn sekoiluineen aika pienenä sivuhahmona, eikä Impactissa tapahtunutta koko ohjelman kaappaamista ole luvassa. Ymmärrettävää sinällään.

Aika paljon oli tällä viikolla myös sellaista täytetauhkaa, johon ei jaksanut yhtään keskittyä. Noh, tammikuun loppu 25v partyineen ja mahtavine rymistelyineen on vauhdilla tulossa, joten tämä nyt oli vähän sellainen väliviikko.

5/10

Avatar
What
Viestit: 3066
Liittynyt: To 20.07.2006 13:07
Paikkakunta: Rivers Mouth

Re: RAW

Viesti Kirjoittaja What » Ti 16.01.2018 20:02

Spoiler: näytä
Kuva
Kuva, kuvalähde: thesun.co.uk

Olipas yllättävän hyvä jakso. Oletin, että tämä nyt on sellaista jäiden polttelua odotellessa ensi viikon juhlajaksoa, mutta tämä tarjosi hetkiä. Ja nimenomaan HETKET on niitä, mitkä tässä viihdemuodossa ratkaisee.

* Strowmanin "potkut" ja Colen mykytys olivat jotain aivan odottamatonta. Tuota nyt voi katsoa monesta eri näkökulmasta, eikä se mistään niistä ole millään muotoa järkevä :D Ehkäpä juuri tuon älyttömyytensä vuoksi se oli jännää teeveetä.
* Return of the Curb Stomp :shock: Ja siihen päälle luikeroheelimäinen pakeneminen kehästä kuin pahimpina Authority-aikoina. Mielenkiintoinen tilanne. Samoin korvasta korvaan hymyilevä Finn Balor on moniulotteinen ja kiintoisa hahmo juuri tällä hetkellä.
* Paigen terveydentilaa ei addressoitu millään tapaa, vaikka nainen paikalla oli. Päättelisin tästä, että varmuutta tilanteen vakavuudesta ei vielä ole.

7/10

Vastaa Viestiin