WWE SuperCard

Keskustelua vapaapainiaiheisista peleistä ja videoista.

Valvojat: Moderaattorit, Ylläpito

Vastaa Viestiin
Avatar
Altruisti
Viestit: 1
Liittynyt: Ke 11.02.2015 10:39
Paikkakunta: Kouvola

WWE SuperCard

Viesti Kirjoittaja Altruisti » La 06.01.2018 19:25

Noin puoli vuotta sitten päätin ottaa askeleen kohti aktiivisempaa showpainin seuraamista. Koska en ollut aikoihin pelannut mitään teemaan liittyvää, mutta positiiviset muistot menneisyyden showpainipelien hauskuudesta olivat vahvat, päätin antaa mahdollisuuden tuoreelle tulokkaalle lataamalla sen älypuhelimeeni. Tänä päivänä olen edelleen koukussa päivittäiseen pelaamiseen, eikä tilannetta helpota lainkaan aivan viime aikoina tullut päivitys, jonka ansiosta peliin on tullut sadoittain uusia kortteja.

Mistä tässä minut koukuttaneessa pelissä on sitten kysymys? Ehkä tiivistäen voitaisiin sanoa sen olevan suuri virtuaalinen keräilykorttipeli, joka viikoittaisten kampanjoiden ja omien pakkojen vahvuuteen perustuvan tierin päivittämisen muodossa motivoi pelaajaa asettamaan itselleen tavoitteita. Peli on ilmainen ladata ja pelata, mutta siihen voi halutessaan käyttää rahaa. Rahalla voi saada vahvempia kortteja ja siten nopeuttaa etenemistä, mutta varsinainen menestys täytyy ansaita pelitaidolla lukuisissa erilaisissa pelimoodeissa. Oma suosikkini on ristinollaa muistuttava event-pelimoodi Ring Domination, jossa kaksi pelaajaa taistelee yhdeksänpaikkaisen ruudukon hallinnasta sijoittelemalla siihen taktisesti omia painijoitaan.

Kertokaa ihmeessä kokemuksianne ja kyselkää vapaasti. En tunne vielä toistaiseksi ketään suomalaista, joka olisi pelissä minua korkeammalla tierillä (vaikka varmasti joku on). Tiimipelaaminen on showpainista kiinnostuneiden tuttavien vähäisestä määrästä johtuen jäänyt vielä kokeilematta, joten lähtökohtaisesti suhtaudun positiivisesti mahdollisiin tiiminperustusaikeisiin, jos joku sattuu niistä olemaan kiinnostunut :)

Vastaa Viestiin