RAW Live & Loaded 2004


Tapahtumapaikka: Hartwall Areena, Helsinki
Päivämäärä: Keskiviikko 06.10.2004
Lippujen hinnat: 20,50/31,50/47,50/61,50 euroa


Ottelut:

Intercontinental Championship
Chris Jericho vs. Edge vs. Christian

Single Match
Chuck Palumbo vs. Maven

Tag Team Match (Special Referee: Val Venis)
Trish Stratus & Molly vs. Victoria & Nidia

Single Match
Tyson Tomko vs. Shelton Benjamin

Single Match
Gene Snitsky vs. Kane

Tag Team Match
Hurricane & Rosey vs. William Regal & Eugene

Tag Team Match
La Resistance vs. Tajiri & Rhyno

Single Match
Ric Flair vs. Shawn Michaels

Tag Team Match
Chris Benoit & Randy Orton vs. HHH & Batista


Kuvia:


Kommentteja:

WrestlingAlertin tapahtumaraportti
 
"Annan jutulle ****, sillä mikään ei ole täydellistä! ;)" - Dan
 
"Hyvä tapahtuma todellakin ja näin ensikertalaiselle Live WWE -tapahtumassa olleelle äärimmäisen mielenkiintoinen kokemus." - Darien Fawks
 
"Show oli mahtava ja arvosanaksi annan 9½." - Heavy the Game
 
"Tapahtuma oli täydellinen!" - Oskar Pajunen
 
"Loistava tapahtuma!!"

Vastaa

RAW Live & Loaded, 6.10.2004

Illan jo hämärryttyä ja kellon lyötyä seitsemän olivat Hartwall Areenan käytävät jo täyttyneet kaikenikäisistä ja -kokoisista ihmisistä. Siinä missä vanhemmat aloittelivat painintäyteistä iltaansa ravintoloiden pöydissä juotavaa nauttien, parveilivat hieman nuoremmat painifanit WWE-paitoja ostamassa (hinnat 30e-50e).

Puoli kahdeksan maissa valtaosa areenalle eksyneistä ihmisistä olivat jo löytäneet tiensä omille paikoilleen katsomossa, kuka milläkin puolella kaiken keskelle rakennettua kehää reunustaen. Kalleimmat paikat olivat tehneet hyvin kauppansa ja väkeä oli hieman ylemmissäkin katsomoissa kiitettävästi, mutta päätykatsomo ja piippuhylly kärsivät jo edellisvuosilta tutuksi tulleesta väen vajauksesta.

Shown alkaessa ensimmäinen kehään astuva henkilö oli WWE:n ihastuttava kehäkuuluttaja Lilian Garcia, joka keräsikin mukavasti vihellyksiä ja aploodeja varsinkin miespuolisilta katsojilta. Lilian toivotti kansan tervetulleeksi tapahtumaan ja esitteli ensimmäisen ottelun.

Chris Jericho vs. Christian vs. Edge (IC Championship). Ensimmäisenä kehään saapui Edge, seuraavana Christian ja viimeisenä Jericho. Christian onnistui keräämään yleisöltä heatia pilkatessaan Suomea ja vakuutellessaan illan voittoaan. Ottelu antoi tapahtumalle vauhdikkaan alun, ja saimme nauttia mm. komeasta Superplexistä ja Jerichon Lionsaultista. Ottelu päättyi, kun Christian joutui taipumaan Jerichon muureihin. Nopeatempoinen ottelu, jossa Jericho muisti jivetä aina sopivissa väleissä.

Chuck Palumbo vs. Maven. Chuck saapui kehään Mavenin seuratessa pian perässä. Ottelun alussa oli kuultavissa "boring" -huutoja, joista vastuullisia henkilöitä olisi tehnyt mieli käydä kolauttamassa vaikkapa muutamalla järkäleen kokoisella kameralla varustetulla käsilaukulla. Ottelu ei onnistunut saamaan kovinkaan paljoa kiinnostusta osakseen suurimman osan yleisöstä jo odottaessa suurempia nimiä rinkiin.

Seuraavana kehään saapunut Stacy Keibler sai penkeillään nuokkuneet heräämään ja paikalta edellisen ottelun ajaksi poistuneet palaamaan. Stacy kertoi haluavansa tanssia, mutta paikalle Stacyn keskeyttämään saapunut Coach ilmoitti, ettei kukaan halua nähdä Stacyn tanssivan -tämä kommentti sai yleisöltä odotetusti negatiivisen vastaanoton. Stacyn poistuttua paikalta Coach onnistui keräämään positiivistakin reaktiota yleisöltä julistaessaan myöhemmin illalla nähtävät ottelut.

Trish Stratus & Molly Holly vs. Nidia & Victoria. Tämän ottelun tuomarina toimiva Val Venis saapui rinkiin ensimmäisenä ja strippasi tapansa mukaisesti vyötäisillään roikkuneen pyyhkeen heittäen sen sitten yleisöön. Ottelun painijoista kehään ensimmäisenä saapuivat Molly Holly ja Trish, ja heidän perässään Nidia sekä Victoria. Matsi ei ollut kovin pitkä, mutta positiivista kyllä ensimmäinen oikea ja painillinen naisten ottelu, joka Suomessa on WWE:n toimesta livenä koskaan nähty.

Tyson Tomko vs. Shelton Benjamin. Tyson saapasteli kehään ja nautiskeli hetken aikaa yksin salamavalojen räiskeestä ennen kuin Shelton saapui paikalle. Ottelu oli vauhdikas, mutta osa yleisöstä alkoi kaipailemaan tässä vaiheessa jo puoliaikaa.

Gene Snitsky vs. Kane. Rinkiin ennen Kanea astellut Snitsky sai yleisön joukossa muutaman toteamaan "Kukas toi on? Ai niin se on se joku 'nobody'...". Snitsky tarttui mikkiin ja promosi hetken Lita-tilanteesta, mikä taas sai monet WWE:tä Suomen aikaa seuraavat fanit tippumaan kärryiltä. Kanen saapuminen kehään nostatti laiskimmatkin takamukset penkeistä ylös ja sormet kameroiden laukaisimille. Myös mm. ottelun loppupuolella Kanen Snitskylle tarjoama Chokeslam sai yleisön innostumaan.

Hurricane & Rosey vs. William Regal & Eugene. Hurricane ja Rosey saapuivat kehään innostuneiden huutojen säestämänä, Regalin ja Eugenen seuratessa perässä. Eugene sai yleisöltä riemastuneen vastaanotot ja ansaitusti, sillä hän onnistui viihdyttämään painifaneja läpi koko ottelun. Eugenelta nähtiin tällä kertaa mm. Rock Bottom. Ottelun loputtua Eugene halusi jälleen kaverustua vastustajiinsa, ja kiitti Hurricanea ja Roseyta lämpimin ottein.

Tag Team ottelun jälkeen Coach saapui rinkiin kiusaamaan Eugenea, kutsuen tätä pettymykseksi ja uhaten Regalin erottamisella. Tämän tuloksena hän sai kärsiä Eugenen tarjoileman Stunnerin. Stacy Keibler saapui jälleen kehään lämpimän vastaanoton saattelemana, ja tanssi Eugenen kanssa. Tämä orastava ystävyys päättyi halaukseen, jonka jälkeen Eugene poistui kehästä. Stacyn jäätyä rinkiin yksin alkoi rullalle käärittyjen paitojen lennättäminen yleisöön. Stacyn ritsa-taidot olivat aluksi hieman ruosteessa ja pari ensimmäistä paitaa ei muutamaa metriä kauemmas lentänyt, mutta vauhtiin päästyään Stacy onnistui ilostuttamaan myös kauempana istuvia ilmaisilla muistoilla tapahtumasta. Tämän jälkeen siirryttiin 15 minuutin mittaiselle väliajalle.

La Resistance vs. Rhyno & Tajiri. La Resistance saapui kehään liehuttelemaan lippujaan runsaiden buuausten vauhdittamana. Ottelu alkoi nopeasti Rhynon ja Tajirin syöksyessä paikalle. Satunnaiset "USA" ja "Kanada" huudot sulautuivat nopeasti melkeinpä koko areenan kattavaksi, yhtenäiseksi "SUOMI! SUOMI!" -huudoksi. Rhyno onnistui riemastuttamaan yleisöä Gorensa kanssa.

Shawn Michaels vs. Ric Flair. Flairin paikalle saapuminen nostatti yleisössä kunnioituksen sekaisen innon, ja vanha herra saikin nautiskella salamavalojen räiskeessä "Woooo!" -huutojen raikuessa areenalla. Ikävä kyllä Flair ei vetänyt promoa, mutta rinkiin miehen jälkeen saapunut HBK oli balsamia haavoihin. "Sexy Boy" -tunnari sai monen jalan vipattamaan ja laulun raikumaan kehän ympärillä. Itse ottelun aikana yleisö pääsi näkemään kuuluisien "man boobsien" lisäksi myös Flairin takaliston Shawn Michaelsin vedettyä miehen housut alas. Ilmeisen kiire Flairilla ei ollut housujaan nostaa, sillä sen verran pitkän aikaa miehen takamus vilahteli satunnaisten liikkeiden seasta. Ottelu oli monelle ehdottomasti illan kohokohta, vaikkakin pääottelu oli vielä edessäpäin.

Chris Benoit & Randy Orton vs. HHH & Batista. Ensimmäisenä paikalle saapui Batista, joka sai yleisöltä buuausta poseeratessaan ringissä. Seuraavana kehään saapunut HHH puolestaan sai todella rajun vastaanoton yleisön osoittaessa riemuaan The Gamen näkemisestä. HHH:n sisääntulo olikin eräs shown hienoimpia hetkiä, sillä kukapa ei haluaisi nähdä livenä kuuluisaa veden purskuttamista. Chris Benoit asteli paikalle HHH:n jälkeen, ja pian tämän jäljessä positiivisen reaktion yleisöltä saanut Randy Orton. Itse ottelu ei varmasti ketään erityisesti säväyttänyt, mutta näiden neljän supertähden näkeminen riitti varmasti tyydyttämään yleisön jäljelle jääneen nälän.

Shown loppu oli suurelle osalle yleisöstä hieman yllättävä, sillä viimeinen ottelu lopetti koko tapahtuman. Toisin kuin kahtena viimeisenä kertana, minkäänlaista loppuhuipennusta, jossa koko rosteri saapuisi rinkiin yleisöä kiittämään, ei siis nähty.

Raw Live & Loaded In Helsinki

IC Championship Match (Triple Threat)
Chris Jericho vs. Edge vs. Christian

Yleisö antoi Jericholle valtavat popit ja Christianille buuit. Ennen ottelun alkua Christian suututti yleisön huomauttamalla, että Suomi hävisi World Cupissa Kanadalle! Tempo ottelussa oli hyvä ja yleisö oli hyvin mukana. Painijat olivat hyviä, mutta valitettavasti eivät antaneet kaikkeaan matsille. Matsi viihdytti hyvin ja oli TODELLA hyvä opener. Go WWE!
***½

Chuck Palumbo vs. Maven

Tämä matsi ei todellakaan jaksanut minua säväyttää, ja Palumbo oli todella hidas. Mavenkaan ei ollut kovin hyvä, joten tämä oli vähän tylsää katsottavaa! Yleisö aloittikin "boring" huudot, vaikka se olikin vähän tyhmästi tehty. Ei mitään ihmeellistä.
*

Nidia & Victoria vs. Stratus & Molly Holly

Val Venis oli tässä matsissa tuomarina ja tuli vähän sellainen fiilis, että voi ei! Tämäkään ei ollut mitään ihmeellistä, vaikka kyllähän tämäkin menee. En muista tästä kauheasti, joten se on varmaankin melko huono juttu!

Shelton vs. Tomko

Shelton sai hyvät popit ja oli hyvin mukana ottelussa. Tomko ei ollut mitenkään ihmeellinen, mutta kuitenkin ihan ok. Koomisuutta otteluun antoi se, kun Shelton veti Tomkoa parrasta! Olihan tässä ihan komeita liikkeitä ja Shelton nappasi voiton hienolla juntallaan.
**

Gene Snitsky vs. Kane

Snitskylle buuattiin ja Kane sai valtavat popit! Oli hienoa, että matsi perustui juonikuvioon, sillä näin siihen pääsi paremmin mukaan. Tunnelma oli hieno ja minä karjuin fiilingeissä, että "Snitsky sucks!" Todella viihdyttävää ja vaikka ei ollut painillisesti mitään huippua oli tämä silti kova juttu! Huh, huh mikä matsi!
***

Rosey & Hurricane vs. Eugene & Regal

Kummatkin joukkueet saivat hyvät popit. Aluksi kehässä aloittivat Regal ja Hurricane, ja täytyy sanoa, että Regal se vasta osaa PAINIA! Kun Eugene vaihdettiin kehään oli yleisö aivan myyty! Oli tämä ihan laadukas matsi, eikä mitään luokkaa Palumbo vs. Maven! Kummatkin joukkueet olivat hyvin mukana ottelussa ja olihan tämä ihan hyvä matsi.
**½

Tag Team Championship
La Resistance vs. Rhyno & Tajiri

La Resistancelle buuattiin niin kovaa, että hyvä jos ei halli tärissyt! Juuri kun Sylvan oli aloittanut Kanadan hymnin, tulivat Rhyno ja Tajiri keskeyttämään hänet. Yleisö oli hyvin mukana ja oli hauskaa kuulla U.S.A ja Suomi huudot (olin itse näissä mukana). Matsi oli tosi hyvä, paitsi että olisin halunnut nähdä Tajirilta enemmän high flying-liikkeitä. Lopetus oli hyvin ennalta arvattava, eli La Resistance voitti fuskaamalla.
***

Ric Flair vs. Shawn Michaels

Mikä matsi!!! Miehet ovat kummatkin eläviä legendoja ja ovat sen arvosanan ansainneetkin. HBK sai valtavat popit ja kunnioitusta sai myös Flair. Yleisö oli siis hyvin mukana ja matsi oli mukaansatempaava. Lähes jokaisen Flairin liikkeen jälkeen yleisö huusi "Wooo"! Koomista oli se, kun Michaels veti Flairin housut alas! Flairilta näkyi siis perse koko ajan, olisi hyvä mies nostanut housunsa! Ottelu loppui Michaelsin Sweet Chin Musiciin.
****

Main Event:
Triple H & Batista vs. Benoit & Orton

Tämä oli siis Main Event, eikä yhtään hullumpi sellainen! Katsojat olivat TODELLA hyvin mukana tässä ottelussa. Mielestäni tämä oli ehkäpä illan paras ottelu. Painijoitten kehäkemiat olivat loistavat ja tämä oli todella mahtavaa katsottavaa! Painijat olivat WWE:n parhaita, ja koska Triple H on idolini, sain tästä paljon irti. Illan viihdyttävin matsi äskeisen rinnalla, ei epäilystäkään!!!
****

Kokonaisuudessaan Live & loaded oli mahtava tapahtuma ja minulla ei ole siitä mitään valittamista! Annan jutulle ****, sillä mikään ei ole täydellistä! ;)

Kirjoittanut: Dan

Live & Loaded

Hyvä tapahtuma todellakin ja näin ensikertalaiselle Live WWE -tapahtumassa olleelle äärimmäisen mielenkiintoinen kokemus. Hieman huono maku jäi joistain turhan äänekkäistä ihmisistä tapahtumassa. Eläytyminen oli vallan mainiota ihmisiltä, mutta joukosta löytyi toisenlaisiakin ihmisiä, kuten takanani istuneet suomenruotsalaiset. Christiania kutsuttiin Ristoksi ja jännittävän ja hyvin osuvan lyönnit päätteeksi takaa kuului välillä "Aijai, miksei ne voi hoitaa tota puhumalla? Ei ole kivaa tuollainen tappelu, entä jos tekis noin sulle". Näin ukot puhuivat toisilleen ja vieressä oleva miesten seuralainen naureskeli myöskin mukana. Hurricanea sanoivat Hajuherneeksi.

Rosien otellessa joku äänimurroksinen nuori mies huusi olevinaan ovelasti "Let's go läski!" toistuvasti. Pakostikin tuollaiset tappavat tunnelmaa. Miettikää nyt kun itse odotatte Randy Ortonin RKO'ta Batistalle ja sitten joku alkaa vääntämää Randyn nimeä vaikka Raunoksi ja sanoo "Tee nyt Rauno se sun lopparis!" (noin ei käynyt). Taisivat äänekkäät ukot takanani ihmetellä myös miksi olivat rahansa tuhlanneet tähän, kun olisi pitänyt ostaa jotain vaatteita tai jotain.

Kaikenkaikkiaan tapahtuma oli erittäin hyvä, mutta myöskään La Recistancen aikana "Suomi, Suomi" -huudot eivät minulle oikein auenneet. Tiedän kyllä huutojen idean, mutta olisivat voineet silti huutaa edes Finland.

Mavenin ja Chuck Palumbon otellessa jotkut huusivat "Väsynyttä settiä!" ja selätysten aikana kuului nopeasti "No niin, yks, kaks, kolme, seuraava matsi!" ja myöskin aina yhtä ikävää "Boring, boring, boring..." huutoa kuuli tuon matsin aikana.

Lilian Garcia kuitenkin jaksoi moneen kertaan kehua suomalaista yleisöä, mikä tuntui mielestäni hieman hassulta. Matsit olivat tasokkaita ja tapahtuma oli kaikin puolin WWE:ltä mielestäni oikein hyvä.

Niin, ja täytyy myöskin vielä mainita ikävien suomenruotsalaisten rasittavasta asenteesta: alussa kun Jericho, Edge ja Christian astelivat kehään, niin tietysti ensimmäisessä matsissa ihmiset nousivat seisomaan nähdäkseen nämä kolme mainiota painijaa paremmin. Edessäni nousseet ihmiset saivat minutkin nousemaan ylös (enhän olisi muuten nähnyt), mutta suomenruotsalaiset istuttivat minut alas sanoen "No niin... Ja sit istutaan..." Veljeltäni jäi Christianin luovutus Jerikon muureihin näkemättä juuri tämän asian takia. Kylläpä vain suomenruotsalaisetkin viimeisen matsin entrancejen ajaksi nousivat seisomaan ja ihmettelemään mm. Triple H'ta.

Mielenkiintoista tapahtumassa oli, että toki ihmiset olivat tulleet katsomaan tunnetuimpia painijoita ja niinpä Kanen ja Gene Nitzkyn matsissa Kane sai ehdottomasti yleisön sympatiat ja tuen. Geneä tuskin juuri kukaan tunnistikaan Raw'n ollessa Suomessa hieman USA:a jäljessä. Onneksi Gene kuitenkin itse hieman täsmensi mistä matsissa on kysymys.

Kummastuttaa vain kuinka jotkut ihmiset tulivat katsomaan RAW'ta ilman kummempia tietoja. Matkalla areenalle kuulin ihmisten puhuvan "Onko RVD Raw'ssa vai Smäkissä?" ja "Eikös Angle halvaantunut loppuelämäkseen/pariksi vuodeksi? Tuskin sitä täällä nähdään?"

Itäkeskuksessakin tuli käytyä ja parinkymmenen minuutin jonotuksen jälkeen sainkin lappusen Benoitin ja Keiblerin nimmareilla varustettuna. Kiireisinä he eivät ehtineet sanoa minulle mitään, mutta Keibler taisi ainakin hymyillä, tosin en tiedä kenelle. Tähdet skriivasivat nimmarit muutamassa sekunnissa, enkä tajunnut edes lähteä ennen kuin kameran kanssa heilunut ukko vierestä sanoi "They both already signed over there.."

Kirjoittanut: Darien Fawks

Raw Live & Loaded

Ihan aluksi kameramies kuvasi joka puolelle yleisöä. Kunnon show alkoi, kun kaunis Lilian tuli tervehtimään yleisöä.

Triple Threat IC Championship Match
Edge vs. Christian vs. Y2J

Edge tuli sisään hirveillä hurrauksilla. Christian taas sai erittäin kovat buuaukset ja Y2J tietysti hirveät hurraukset. Christian aloitti ottelun ottamalla mikin ja alkoi puhumaan suunnilleen näin:
-En minä välitä teidän buuauksista, Kanada on paljon parempi maa. Te menitte oikein häviämään World Cupin.
"ASSHOLE" ja "YOU SUCK" huudot alkoivat. Sitten ottelu alkoi kunnolla. Edge ja Y2J käyttivät paljon yhteistyötä, kuten heittämällä yhdessä ja Flair kikkojen tapaan he myös törkkäsivät silmään. Lopulta Christian saatiin kehästä ulos ja niin alkoi Edgen ja Y2J:n tappelu. Ottelu kulki oikeastaan koko ajan niin, että joku makasi kehän ulkopuolella ja kaksi muuta tappelivat kehässä. Lopulta Y2J sai Walls of Jerichon ja Christian luovutti. Matsi oli hyvä aloitukseksi, joten yleisö pääsi vauhtiin hyvin.
Arvosana: 9

Single Match
Chuck Palumbo vs. Maven

Chuck tuli alkuun kehään buuauksilla ja perässä Maven hurrauksilla. Ottelu oli tylsää katseltavaa, mitään ei tapahtunut. Lopulta yleisö rupesi huutamaan "Boring". Lopulta Chuck sai huijaamalla (köysistä pitämällä) voiton.
Arvosana: 5

Välikohtaus tapahtui, kun Stacy Keibler tuli aina yhtä kauniina kehään. Hän kysyi,että "kuka voisi tanssia kanssani". Yleisö nousi pystyyn. Sitten Coach tuli ja sanoi, että "kukaan ei tanssi kanssasi lähde pois". Stacy lähti ja kaikki buuasi Coachille. Sitten Coach kertoi:
-Tänään näette matsit: HBK vs. Natu, Triple H & Batista vs. Benoit & Orton. Muuten Eugene on täällä.
Sitten yleisö kyllä hurrasi.

Single / Special Referee Match
Trish & Molly vs. Nidia & Victoria (SpeRef: Val Venis)

Kehään tuli ensimmäisenä Special Referee Val Venis. Yleisö ei huutanut oikeastaan mitään, vaikka Venis heittikin pyyhkeensä. Seuraavana kehään tulivat molemmat naistagit hurrauksien saatamana. Matsi alkoi aika tavallisena, kunnes Molly oli Veniksen edessä. Tuttuun tapaan siis Venis Strippasi. Matsi oli tavallista "catfightia". Lopulta Molly ja Thrish ottivat voiton.
Arvosana: 7½

Single Match
Tyson Tomko vs Shelton Benjamin

Tyson tuli ekana kehään ja kaikki buuasivat. Sitten Shelton tuli hurrauksien saattamana. Ottelu alkoi oikeastaaan siitä, kun Shelton veti Tomkoa parrasta. Ottelu eteni aika tasaväkisesti. Kyllähän molemmat tekivät ihan hienoja liikkeitä, mutta matsissa ei ollut niin paljon mielenkiintoa. Kuulin kyllä muutaman "Boring" huudon. Lopulta Shelton otti voiton.
Arvosana: 7-

Single Match
Gene Snitsky vs. Kane

Otteluun ensiksi sisään tuli Snitsky. Hän vähän selitti missä mennään ja niin edelleen. Hän siis tappoi Kanen ja Litan vauvan. Lopulta Kane tuli hienojen Flamien kanssa kehään hermostuneena. Molemmat painivat ihan hyvin, mutta Kane pysyi niskanpäällä. Kane teki hienoja asioita, kuten hypyn ja nousi istumaan. Lopulta Kane teki Chokeslamin ja voitti.
Arvosana:9-

Tag Team Match
Hurricane & Rosey vs. William Regal & Eugene

Team Hurricane tuli ensimmäisenä kehään hurrauksilla. Sitten saapuivat hirveilla hurrauksilla kehään Eugene ja Regal (itse buuasin kun en pidä heistä). Ottelu alkoi tylsästi, kun juuri Hurricane ja Regal aloittivat. Ottelu oli ihan kohtalaista kunnes Rosey tuli kehään ja myöhemmin Eugene.Eugene teki mm:Rock bottomin.Hauskaa oli se kun Eugene leikki Cowboyta ja Rosey oli hevonen. Ottelu oli mukavaa katseltavaa. Lopulta Regal ja Eugene voittivat.
Arvosana:8½

Ottelun jälkeen Eugene halusi halata Roseytä ja Hurricanea hyvästä ottelusta. Sitten Eugene meni kiittelemään katsomoa ym., kunnes Coach tuli uhkailemaan Regalin erotuksella. Hänen mielestään yleisön kiittely oli turhaa ja kallis aika muka menisi. Sitten Eugene teki Stunnerin Coachille. Nyt tuli kaunis tyttö Stacy Keibler jälleen kehään. Hän rupesi tanssimaan Eugenen kanssa ja lopulta Eugene ja Stacy halasivat. Sitten Stacy rupesi jättiläisnauhalla ampumaan matkamuistoja katsomoon. 15 minuutin tauko.

Tag Team Match
La Resistance vs. Rhyno & Tajiri

Aluksi Resistance tuli lippua heiluttaen ja buuausten saattelemana kehään (itse en buuannut). Sitten he rupesivat laulamaan Kanadan kansallishymniä, kunnes Tajiri ja Rhyno syöksyivät paikalle. Ottelu alkoi ihan mukavasti. Sitten Tajiri pääsi vauhtiin ja teki jalkasaksia sun muita. Rhynokin teki Goren, mutta mikään ei tehonnun Robiin ja Grenieriin. Lopulta Resistance käänti ottelun ja voitti sen (tosiaan pikku huijauksella).
Arvosana:8½

Single Match
Shawn Michaels vs. Ric Flair

Ensiksi kehään saapui illan kohokohta Natu(re boy Ric Flair) runsaitten "Woooooo!" huutojen kera. Sitten HBK tuli "Sexy Boy" laulun kera kehään. Ottelu oli todella tasainen ja loistava! HBK yritti jopa tehdä Figure-4 Leg Lockia, joka onnistui hetkeksi. Flair taas osasi viihdyttää todella paljon, hän mm. törkki silmään, teki taiteellisia kämmensyrjä iskuja, iski kasseille tuomarin katsoessa muualle ja kaiken kruunasi pitkäksi aikaa onnistunut Figure-4 Leg Lock. Kyllä tuli huudettua "Woooo!" ja "Give up" HBK:n ollessa Figure-4:ssa, mutta Heartbreak Kid ei luovuttanut. Shawn veti lopulta housut alas Flairilta. Flair vain juoksi perse paljaana siellä :D. Ei tuntunut Natua häiritsevän. Lopulta Shawn sai ottelun päättymään, kun hän teki Sweet Chin Musicin. En pettynyt, vaikka Flair hävisi -ottelu oli niin mahtava.
Arvosana: 10

Tag Team Match
Batista & Triple H vs Chris Benoit & Randy Orton

Ensiksi kehään tuli Batista hurrauksien ja buuauksien saattelemana. Sitten tuli minun lempipainija Triple H kehään! Oikeastaan katsomo villiintyi Triple H:n näkemisestä. Sitten kehään tuli Benoit hurrauksien saattelemana. Viimeisenä tuli Orton, joka sai tuttuun tapaan hurrauksia. Ottelu alkoi todella hienosti, paitsi Triple H:n pelleilyt jävät harmittamaan (tarkotan siis sitä, että hän ei paininut aluksi Ortonia vastaan).Ottelussa ei ns. lopetusliikkeitä nähty. Minun kohokohtani oli, kun Game teki komean spinebusterin. Batista yritti powerbombia, mutta se ei onnistunut. Benoit yritti hirveästi saada yleisöä huutamaan RKO, ja siinä hän onnistuikin. Lopulta Orton sai Batistalle RKO:n ja niin Orton peitti ja minun pettymykseksi Orton ja Benoit voittivat.
Arvosana: 10-

Show oli mahtava ja arvosanaksi annan 9½. Ihmettelin sitä, että ns. hyvästelyjä ei nähty. No kiitän kuitenkin loistavasta showsta RAW'ta.

PS: Ostin Triple H paidan, joka on muuten mahtava.

Kirjoittanut: Heavy the Game

Live & Loaded kommentit

IC Championship Match

Minusta matsi oli vauhdikas ja itse olin pakahtua tunnelmaan, kun näki idolinsa LIVENÄ. Edge sai kannatuksia, Christian haudattiin syvälle buuauksien avulla. Ja sitten.....PAM! Paukut jysähtää ja Chris Jericho saapuu kovan hurrausmelun saattelemana. TV:ssä matsit ovat aika tylsiä paikka-paikoin, mutta nyt jos esim. slami lämähti, oli tosi hyvä fiilis!
Mahtava matsi. Ehkä hiukan pitemmäksi olisi voinut laittaa, mutta hieno avausmatsi!
****½

Chuck Palumbo vs. Maven

Matsin alussa oli hieman vauhtia, mutta kun oltiin päästy tilanteeseen, jossa Chuck runnoi Mavenin alaselkää moneen otteeseen, niin yleisö (minä myös) huusi Boring -huutoja. Matsissa olisi minun mielestäni saanut olla Mavenin moonsault. Se olisi AINAKIN vienyt pois Boring-ilmaukset. Vaikka Chuck teki torture-rackin, ei moni huomannut sitä ainakaan lopetusliikkeeksi. Ei mitään ihmeellistä.
**

Nidia & Victoria vs. Trish Stratus & Molly Holly

Ei nyt oikein vakuuttanut matsin kaavassa, mutta kun päästään Divoihin, oli näky silmille mannaa. Ainoa näköalan pilaaja oli ehkä Molly Holly. Ei rehellisesti sanoen kovinkaan kaunis, osana oli lyhyet hiukset. Oikeasti Mollyn on täytynyt vaihtaa hiustyyliä, koska ei hiusten kasvaminen puolta vuotta kestä. No, sitä Diivojen esittelyä suureksi osaksi.
**½

Shelton Benjamin vs. Tyson Tomko

Kun Tomko tuli kehään, huomasin että hän on isompi karpaasi kuin luulin. Matsi alkoi, ja yleisö meukkasi keskinkertaisesti. En tästä matsista muista paljoa, mutta ainakin sen, että Tomko veteli pyykkäreitä ja Shelton joitakin harvoja heittoja. Lopuksi Benjamin heittää reverse sideslamilla Tomkon mattoon ja peittää. Perus matsi.
***

Kane vs. Gene Snitsky

Gene Snitsky tulee kehään ja jotkut ihmettelee mistä ihmeen vauvan kuolemasta Kanen ja Litan välillä on kyse, ja muut ihmettelee: "Kappas taas joku jobberi on päässy WWE:hen. Kuka nyt toiki on?". Snitsky heittää roskaa Kanesta vähän aikaa, kunnes yhtäkkiä kaikki pelästyy, kun odottamatta Kanen paukut pamahtaa ja voinpa sanoa, että ne valaisivat koko areenan, lehterit mukaan lukien! Ottelussa Kanella oli varmasti hauskaa, kun kaikki hurrasivat hänelle ja välillä kuului pienen joukon aiheuttamia Kane-huutoja. Snitsky hallitsee ottelun alkua, mutta Snitskyn LOPPU on lähellä, sillä kohta pamahtaa kovalla jyskeellä kehään Chokeslam, ja Kane korjaa sadon. Häntä varmasti harmitti, ettei hän voinut pamauttaa jälkipaukkuja saadakseen lisää kannatusta, koska niitä ei ilmeisesti ollut asennettu. Huippumatsi.
****

Rosey & Hurricane vs. Regal & Eugene

Eugenen sisääntulo saa paljon kannatusta, ja entrancen lopussa Eugene vilkuttaa köysien yli niin innokkaasti seisoen alaköydellä, että horjahtaa melkein kehästä ulos, mutta Regal auttaa Eugenen ylös. Ottelu oli hyvä, pitkä, ja tempo oli hyvä. Oli hauskaa nähdä Rock Bottom. Hurricane ja Rosey painivat tasaista vääntöä Regalia ja Eugenea vastaan. Hyvä matsi kaiken kaikkiaan.
****

Ottelun loputtua Coach sanoo Eugenelle, ettei tämän olisi pitänyt esiintyä. (Jossain Palumbon ja Mavenin matsin jälkeen Stacy olisi tanssinut, mutta Coach esti sen.) Eugene tekee Stunnerin Coachille ja sanoo: "I wanna see Stacy dance!", ja yleisö villiintyy. Stacy tanssii suurin piirtein 2 minuuttia ja heittää köysi katapultilla kahden miehen avustamana yleisöön T-paitoja noin 20 kappaletta.

Tag Championship: La Resistance vs. Rhyno & Tajiri

La Resistance saapuu kehään liput liehuen ja haukkuu hieman yleisöä, mutta kohta Rhyno ja Tajiri syöksyvät vaikuttavasti ja nopeasti kehään. Ottelu oli vauhdikas (Rhynon ja Tajirin tuntien) ja monipuolinen. Yleisö melkein meni hulluiksi, kun matsissa Tajiri esitti Cruiserweight liikkeitä, kuten sellaisen hyppäävän Bulldogin kuin Mysterio tekee, Jumping tornado DDT:n ja Tajirin signature ponnistuksen köysistä, mistä seuraa olkapääisku. Ottelu oli illan parhaimmistoa. Täynnä nopeutta ja kesto oli hyvä.
****½

Ric Flair vs. Shawn Michaels

HBK sai suorastaan RÄJÄHTÄVÄN suosion osoituksen, ja niin sai myös Flair. Ottelu oli kaikin puolin hyvä, ja näin ollen yleisö reuhasi mukana. Minun mielestä ehkä illan paras matsi, jää kuitenkin tasoihin main eventin kanssa. Hienoa oli nähdä Figure four leglock ja sen painopiste käännettiin monta kertaa. Ottelu oli erittäin täydellinen. Flairin pöksyt vedettiin alas, ja kuvia räpsittiin, mutta minä en ole niin sellainen, että siitä muka olisin kuvan ottanut. Täydellisyys huipussaan.
*****

Randy Orton & Chris Benoit vs. Triple H & Batista

Entrancet olivat mainioita ja nyt vasta tajusin Batistan koon. Mies on kirjaimellisesti ANIMAL! Kun Triple H tuli kehään, ei enää kaverille pysynyt puhumaan äänen yli edes huutamalla. Matsi oli mahtava ja täydellinen, joskaan en pystynyt hyvin keskittymään siihen, kun räpsäilin kuvia. Ei voi sanoin kuvata.
*****

Kyllä Live & Loaded oli minusta sangen täydellinen tapahtuma, kaikki ilahdutti. Aina Livenä näkymisestä huippumatseihin. Paikat olivat hyvät ja kuvia otin koko filmin. Tuli myös ostettua Benoit 4 real paita ja Smackdownin ja Rawin teettämä joku Official souvenir magazine, missä on hienosti isolla kuvalla ja teksteillä varustettu esittely painijoista. Tapahtuma oli täydellinen!

Kirjoittanut: Oskar Pajunen

Live & Loaded kommentit

Loistava tapahtuma!!

IC Championship Triple Threat Match
Chris Jericho vs. Edge vs. Christian

Edge ja Y2J saivat yleisöltä valtavat suosionosoitukset, kun Christian sai karmeat buuaukset. Captain Charisma suututtikin suomalaisyleisön muistuttamalla meitä World Cup -tappiosta Kanadaa vastaan. Ottelu oli ehkä paras mahdollinen avausmatsi tapahtumassa! Tosin ottelu oli omasta mielestäni hieman liian lyhyt, mutta joka tapauksessa loistava!
Tähdet:****

Single Match
Chuck Palumbo vs. Maven

Ehkäpä illan surkein ottelu. Onneksi tuli tässä vaiheessa iltaa eikä myöhemmin. Yleisö aloittikin (minä mukaan lukien) "Boring" huudot jo ottelun alkumetreillä.
Tähdet:*

Spec. Referee (Val Venis) Match
Trish Stratus & Molly Holly vs. Nidia & Victoria

Heti kun kuulin Val Veniksen olevan tuomari diivojen ottelussa olin erittäin pettynyt. Kuka nyt haluaisi näkevän Val Veniksen kauniiden diivojen (pois luettuna Molly Holly) parissa!! Tosin Trish Stratus pelasti koko ottelu läsnäolollaan!
Tähdet:** + kaksi tähteä Stratukselle

Single Match
Shelton Benjamin vs. Tyson Tomko

Ihan hyvä ottelu, tosin odotin tältä matsilta hieman enemmän.. Tekihän Shelton hienoja liikkeitä ja veti Tomkoa parrastakin, mutta se jokin jäi puttumaan.. Ei paljoakaan muistikuvia tästä ottelusta.
Tähdet:**

Single Match
Gene Snitsky vs. Kane

Osa katsojista oli ihmeissään kun Snitsky astel kehään, mutta sekin alkoi valjeta kun Snitsky alkoi puhumaan Litasta ja vauvasta. Sitten räjähtää, halli "punastuu" ja Kane astuu kehään valtavien suosionosoitusten saattelemana. Ottelu oli viihdyttävä, sillä onhan murjomista aina mukava katsoa ja tuli Chokeslamkin nähtyä!
Tähdet:***½

Single Match
Rosey & Hurricane vs. Eugene & William Regal

Ottelu oli ensimmäisen puoliajan paras matsi ja koko illankin yksi parhaimmista! molemmille joukkueille osoitettiin suosiota, mutta kyllä Eugene sai yleisön kaikista eniten lämpiämään. Aina kun Eugene astui kehään, hän sai hurjat popit! Loistava matsi! Ottelun jälkeen Eugene teki Coachille Stunnerin, jonka jälkeen Stacy Keibler pääsi tanssimaan! Hyvä Eugene!!!
Tähdet:****

Tag team Championship Match
La Resistance vs. Tajiri & Rhyno

Tämä ottelu ei minua oikein säväyttänyt. La Resistance sai muistaakseni buuaukset ja Tajiri ja Rhyno saivat aivan turhaan suosionosoituksia! Tajiri takaisin keskisarjaan! Väärät miehet mestaruusottelussa.
Tähdet:*½

Single Match
Nature Boy Ric Flair vs. Heart Break Kid Shawn Michaels

Upea Matsi!!! Kaksi legendaa samaan aikaan kehässä! Molemmille
kummarreltiin, mutta Shawn Michaels veti ehkä hieman pidemmän korren. Ottelu oli hyvä ja vauhdikas. Siinä nähtiin sekä Figure Four Leg Lock, sekä Sweet Chin Music!! Tämän kaiken keskellä ehti HBK vetää vielä Flairin housut kinttuihin..
Tähdet:****

Main Event
Triple H & Batista vs. Chris Benoit & Randy Orton

Ottelu oli aivan loistava! Joka ikinen painija sai upeat suosionosoitukset, jopa Batista! Nähtiin onneksi pääpusku, mutta jäin kaipaamaan Pedigreetä, sillä sitä en nähnyt..
Tähdet:****