Survivor Series Tour 2005

Tapahtumapaikka: Hartwall Areena, Helsinki
Päivämäärä: Sunnuntai 20.11.2005
Lippujen hinnat: 20,50/31,50/47,50/61,50 euroa


Ottelut:

Battle Royal
Ken Kennedy vs. Paul London vs. Brian Kendrick vs. Kid Kash vs. Simon Dean vs. Funaki vs. Psicosis vs. Super Crazy vs. Vito vs. Hardcore Holly

Single Match
Jillian Hall vs. Christy Hemme

Single Match
Sylvan vs. Bobby Lashley

Cruiserweight Championship
Nunzio (c) vs. Juventud

WWE Tag Team Championship
MNM (c) vs. Heidenreich & Animal vs. William Regal & Paul Burchill

United States Championship
Booker T (c) vs. Orlando Jordan vs. Matt Hardy vs. Chris Benoit

Single Match
JBL vs. Rey Mysterio

Single Match
Randy Orton vs. The Undertaker


Kuvia:


Kommentteja:

WrestlingAlertin tapahtumaraportti
 
"Tämä oli loistava tapahtuma, kaikkein paras näistä kaikista 4:stä." - Jari Tenhunen
 
"Kiitos Smackdown, tavataan taas ensi kerralla!" - Kirsi Riihimäki
 
"Päästäni melkein katkesi verisuoni, huusin niin kovaa." - Jere Koikkalainen

Vastaa

WWE Survivor Series Tour 2005

Areenan valot himmenevät, ja kehäkuuluttaja Tony Chimmel esittelee SmackDownin toimitusjohtajan Theodore Longin kehään. Long kertoo Eddie Guerreron kuolemasta ja johtaa yleisön kymmenen kellonlyönnin hiljaisuuteen, jonka jälkeen katsomo puhkeaa hurjaan suosionosoitukseen. Long kertaa tulossa olevia otteluita ja potkaisee tapahtuman käyntiin.

Avausotteluna nähdään Battle Royal, jonka ensimmäisenä ottelijana paikalle saapuu Ken Kennedy. Tapansa mukaan Mr. Kennedy esittelee itsensä ja kertoo laihtuneensa kaksi paunaa, koska suomalainen ruoka on niin pahaa. Hän ei suinkaan unohda alkuperäistä kehäkuuluttajaa vaan pärskäyttää vedet tämän naamalle kahteen otteeseen.

Kehään saapuvat myös Paul London, Brian Kendrick, Kid Kash, Simon Dean, Funaki, Psicosis, Super Crazy, Vito sekä joukon kovimmat suosiot keräävä Hardcore Holly. Tässä vaiheessa huomataan, ettei edellisvuosilta tuttuja sisääntulopyroja ollut mukana lainkaan.

Battle Royal

Heti ottelun alkuvaiheilla Ken Kennedy näyttää loukkaavan jalkansa ja siirtyvän sivuun lepäilemään. Neljä viimeistä ottelijaa ovat Vito, Simon Dean, Paul London ja Brian Kendrick. Vito ja Dean päättävät lyödä hynttyyt yhteen, mutta viimeiseksi selviytyy London. Yllättäen jalkansa "loukannut" Kennedy ryntää kehään ja pilaa Londonin voitonjuhlat tiputtamalla miehen lattialle. Kennedyä ei koskaan eliminoitu ottelusta, joten hän vie voiton. Lopuksi Kennedy kuuluttaa itsensä voittajaksi.

Voittaja: Ken Kennedy

Seuraavaksi nähdään divojen välinen kamppailu, kun Jillian Hall ja Christy Hemme kohtaavat toisensa.

Single Match
Jillian Hall vs. Christy Hemme

Tähän otteluun olisi yleisöstä ainakin huutojen perusteella löytynyt enemmänkin osanottajia. Christy voittaa ja kävelee "Idiot Walkinsa" loppuun areenan sisääntulokäytävällä.

Sylvan astelee kehään valmiina kohtaamaan järkälemäisen Bobby Lashleyn. Sylvan kertoo olevansa WWE:n ensimmäinen supermalli ja antavansa yleisölle harvinaislaatuisen tilaisuuden ottaa hänestä valokuvia ilmaiseksi. Sylvanin puheen jälkeen Bobby Lashley saapuu kehään.

Single Match
Sylvan vs. Bobby Lashley

Bobby Lashley esittelee voimiaan punnertamalla Sylvan selässään ja nostamalla hänet siitä Sidewalk Slamiin. Lashley voittaa yllätyksettömän ottelun, ja Sylvan hyvästellään kehästä laulujen kera.

Voittaja: Bobby Lashley

Cruiserweight Championship
Nunzio (c) vs. Juventud

Tästä ottelusta odotetaan jopa mestaruusvaihdosta, sillä voittihan Nunzio mestaruutensa kiertueen ensimmäisessä tapahtumassa Italiassa, ja jäljellä on ainoastaan ensi viikon Iso-Britannian TV-nauhoitukset.

Ottelu alkaa pienikokoisten miesten tyyliin vauhdikkasti. Juventud aloittaa vahvasti, mutta Nunzio pääsee otteluun mukaan iskemällä vastustajaansa jalkoväliin. Juventud viittilöi Juvi Driveria ja onnistuu, mutta lopulta Nunzio vetää pidemmän korren ja selättää kehäköysien avustuksella. Poistuessaan kehästä Juventud tervehtii yleisöä poseerauksilla.

Voittaja: Nunzio

WWE Tag Team Championship
William Regal & Paul Burchill vs. Heidenreich & Animal vs. MNM (c)

Seuraavaksi kehässä nähdään vauhdikasta tiimitoimintaa, kun kolme joukkuetta kilpailee WWE:n Tag Team -mestaruudesta. MNM:n hoideltua poseerauksensa loppuun ottelukin pääsee alkamaan. Lopussa Paul Burchill joutuu Doomsday Devicen kohteeksi ja loukkaa hieman itseään alastulossa. MNM livahtaa paikalle ja vie selätyksen itselleen.

Voittaja: MNM

Sitten onkin vuorossa Roddy Piperin juontama Piper's Pit. Piper mainitsee Eddie Guerreron ja kertoo Eddien olleen hänen ystävänsä. Yleisökin innostuu Eddie-huutoihin. Piper kehuu Helsinkiä ja paljastaa takkinsa alta sekalaiset reaktiot herättävän Jokeripaidan.

Piper's Pitin vieraaksi esitellään mahtavien huutojen säestyksellä Batista. Huudot kuitenkin hiljenevät nopeasti, sillä Batistan sijaan Simon Deanin musiikki pyörähtää soimaan. Dean saapuu kehään ja haukkuu suomalaisia lihavaksi kansaksi. Simon saa vastalahjaksi niskaansa "Simon sucks!" -huutoja. Hän tarjoaa jollekin katsojalle sadan euron seteliä kymmentä punnerrusta vastaan ja näyttää itse edeltä mallia. Katsomosta valitaan kehään mies, joka aloittaa punnertamisen. Punnerruksien edistyessä mallikkaasti Simon huolestuu ja lopulta potkaisee punnertajalta käden sivuun. Katsoja vaatii Simonilta rahoja, mutta tämä väittää vastaan. Lopulta Batista saapuu paikalle illan suurimpiin suosionosoituksiin ja yhdessä Piperin kanssa hoitelee Simonin ulos kehästä. Tyytyväinen katsoja saa näin rahansa. Batista poseeraa jokaisessa kulmauksessa Piperin huudattaessa yleisöä. Lopuksi Eddie-musiikki käy soimaan, ja Batista tanssahtelee kehässä hakemansa Eddie-kyltin kera.

Seuraa noin viidentoista minuutin tauko.

Katsojien valuessa pikkuhiljaa paikoilleen Tony Chimmel aloittaa seuraavan ottelun esittelyn. Ensimmäisinä paikalle saapuvat Orlando Jordan sekä Matt Hardy. Heidän jälkeensä kehään astuu uuteen prinsessalookiinsa sonnustautunut Sharmell, joka esittelee miehensä US-mestari Booker T:n paikalle. Viimeisenä ottelijana saapuu kovat huudot keräävä Chris Benoit.

United States Championship
Orlando Jordan vs. Matt Hardy vs. Booker T (c) vs. Chris Benoit

Hetken ottelemisen jälkeen Booker T yrittää tuoda kehään tuolia, mutta tuomari on tarkkana. Ottelussa nähdään tyylikkäitä liikkeitä aina Bookerin Spinarooniesta Benoit'n Headbuttiin ja Sharpshooteriin. Lopussa Booker iskee Hardylle Scissors Kickin ja vie voiton itselleen. Benoit ja Hardy jäävät kehään muistelemaan Eddie Guerreroa. Benoit hakee yleisöstä Eddie-kyltin, jonka toinen puoli herättää hilpeyttä "Marry Me Batista" -viestillään. Lopuksi Benoit ja Hardy polvistuvat kehän lattialle asettamansa kyltin ääreen.

Voittaja: Booker T

Tuttu musiikki soi, ja kehään saapuu hurjien buuausten ja Jillian Hallin saattelema John Bradshaw Layfield. JBL pilkkaa Suomea ja kertoo, kuinka kaikki ovat tulleet paikalle katsomaan vain ja ainoastaan häntä, vapaapainin jumalaa. Hän puhuu myös Eddie Guerrerosta epäkunnioittavaan sävyyn.

JBL:n vastustajana tänä iltana nähdään Rey Mysterio. Rey vastaa JBL:n Eddie-sanoihin ja sanoo hakkaavansa JBL:n ottelussa. Rey tekee erään pikkupojan iloiseksi viemällä tälle päällään olleen Eddie-paidan ja vaihtamalla sanasen hänen kanssaan.

Single Match
JBL vs. Rey Mysterio

Ottelussa JBL vie tuomarin huomion muualle ja nappaa Mysterion kuristusotteeseen. Yleisö kannustaa Mysterioa jatkuvasti Eddie-huudoilla. Isona miehenä JBL hallitsee ottelun kulkua, mutta pian Rey kääntää kulun itselleen. Pienen Eddie-tanssin jälkeen Rey yltyy hurjaan vauhtiin ja iskee sekä JBL:lle että Jillianille yhtäaikaisen 619:n. Voittonsa jälkeen Rey hakee Eddie-kyltin, ja Eddien musiikki soi jälleen. Rey tarjoaa JBL:lle jäitä ja kiittää ottelusta potkaisemalla häntä jalkoväliin. Jillian säheltää jääpussin kanssa ja antaa JBL:n haaroille lisää kylmää kyytiä.

Voittaja: Rey Mysterio

Ennen viimeistä ottelua Tony Chimmel kiittää yleisöä paikallaolosta ja toivottaa katsojat tervetulleiksi jälleen seuraavalla kerralla.

Randy ja Bob Orton saapuvat kehään odottelemaan vastustajaansa. Seuraakin monen mielestä tapahtuman odotetuin hetki, kun halli pimenee, gongi soi ja Undertaker tekee veret seisauttavan sisääntulonsa. Undertaker lipuu kehään hitaasti savusumujen, salamavalojen ja raikuvien suosionosoitusten saattelemana.

Single Match
Randy Orton vs. The Undertaker

Sisääntuloakin pidempään kestää Randy Ortonin astuminen kehään. Orton pakoilee Undertakeria eikä tahdo suostua otteluun ollenkaan. Lopulta Orton rohkaisee itsensä ja ottelu pääsee alkamaan. Kello lyö, mutta Orton pakenee kehästä uudelleen. Tuomarin lasku Ortonille saa ottelun kuitenkin käyntiin.

Randy aloittaa vältellen, ja ottelu eteneekin melko hidastempoisesti. Yleisö jaksaa silti kannustaa molempia osanottajia. Rytinässä tuomarikin saa kyytiä, ja paikalle haetaan toinen tuomari laskemaan Randy Ortonin RKO:n tuloksia. Undertaker kuitenkin selviää ja aloittaa loppurutistuksensa. Seuraa Old School, Chokeslam sekä kaksi Tombstonea, yksi kummallekin Ortonille. Undertaker selättää Ortonit ja vie voiton. Show päättyy väsyneen ja verisen Undertakerin astellessa hitaasti pitkin sisääntulokäytävää.

Voittaja: The Undertaker

WWE Survivor Series Tour

WWE Survivor Series Tour oli mahtava Show ja se oli lähes loppuun myyty.

Aluksi siellä oli pientä huutoa jääkiekkojoukkueista, siellä huudettiin esim. HIFK...Jokerit...Ilves...Kärpät jne.
Kun show alkoi Tony Chimel toivotti tervetulleeksi ja samalla Teddy Long saapui kehään ja tervehti yleisöä jonka jälkeen hän muistutti Eddie Guerrerosta jolloin hän käski seisomaan10 lyönnin ajaksi ja sitten show alkoi.

Battle Royal over the rope
Paul London & Brian Kendrick vs Super Crazy & Psicodis vs Kid Kash vs Hardcore Holly vs Funaki vs Simon Dean (Ken Kennedy oli sekaantunut otteluun)

Ennenkun matsi alkoi Mr.Kennedy tuli höpöttämään omiaan ja yleisö buuasi jonka jälkeen matsi alkoikin Paul London & Brian Kendrick sai suosionosoituksia ja Mexicoolskin sai ja muutama muukin. Matsi oli tiukkaa ja London oli voittamassa kunnes Kennedy sekaantui ja voitti, jäin miettimään miten toi pystyi. ****

Christy Hemme vs Jillian Hall

Christy voittaa rollerilla **½

Sylvan tulee kehään ja antaa low blowin Chimelille ja sylkäisee vettä Chimelin naamaan ja Lashley tulee ottamaan matsinsa.

Bobby Lashley vs Sylvan
***½

Lashley tekee hienoja heittoja esim. hitaan suplexin ja belly to bellyn ja voittaa pumphandlella.

6 man tag team match [WWE Tag Team Championship]
L.O.D vs MNM vs William Regal & Paul Burchill

Aluksi Regal & Burchill tuli kehään buuaksilla ja L.O.D kauheilla popeilla ja MNM buuaksilla. Heidenreich oli ensinmäisenä kehässä Mercuryn kanssa. Johnny lähti usein karkuun ja silloin kaikki 4 hyökkäsivät kimppuun, mutta Animal kaatoi kaikki. Jonkin ajan kuluttua L.O.D pääsee vauhtiin hakkaamisen jälkeen ja tekee Doomsday Devicen mutta heidät pudotetaan kehästä ja Nitro tai Mercury selättää ja se oli siinä. ***

Vuorossa on Piper's Pit ja Piper saapuu kehään suosionosoituksien tuomana pyytämään Batistaa kehään, jolloin Simon Dean saapuu kehään ja haukkuu Suomea läskiksi maaksi. >=( Hän pilkkaa ettei meistä kukaan jaksa tehdä 10 punnerrusta ja hän antaisi 100 euroa sille joka jaksaa. Silloin eräs poika mene ja tekee punnerrukset, jolloin Piper ja poika vaativat niitä rahoja. Sitten Batista kävelee kehään kauheilla suosionosoituksilla että halli meinaa räjähtää ja yleisö on seisomassa. Mikäs siinä, kun Dean kääntyy, Spinebuster tulee ja Batista antaa ne 100 euroa sille pojalle. Batista kättelee häntä ja menee kulmiin hurraamaan Piperin huudoilla.

Väliaika noin 15 min.

Fatal 4 Way [U.S Championshipista]
Orlando Jordan vs Matt Hardy vs Chris Benoit vs Booker T

Ensin Jordan tulee kehään buuaksilla, jonka jälkeen Hardy popeilla. Sitten Sharmell hääpuvussa kuuluttaa Bookerin, jonka jälkeen Benoit tulee kauheilla suosionosoituksilla.

Matsi oli vääntöä ja taistelua, lopuksi nähtiin Twist of Fate Orlandolle ja Diving Headbutt Bookerille ja Crossface Orlandolle. Booker voitti saksareilla tekemällä ne Hardylle ja nähtiin myös Spinaroonie! Ottelun lopuksi Hardy ja Benoit tuovat Eddie-kyltin ja näyttävät sitä kaikkialle. *****

JBL vs Rey Mysterio
JBL höpöttää omiaan jonka jälkeen Mysterio tulee ja lupaa antavansa JBL:lle turpaan.

Matsi oli JBL:n hallintaa Jillianin ansiosta, mutta Rey toipeni sen verran että senton tuli yläköysiltä. Sen jälkeen taas meni hetki JBL:n hallinassa, mutta sitten Jillian ja JBL joutuivat köysiin roikkumaan ja Rey teki molemille yhtäaikaa 619:n ja JBL:lle body slamin ja voitto. HUOM! alussa Rey antaa IYP-paidan yhdelle pojalle ja yleisöstä huudetaan 619- ja Eddie-huutoja. ****½

Loppuhuipennus on alkamassa ja Tony Chimel haluaa kiittää seurasta. Vielä on 1 matsi jäljellä.

Randy Orton /w Bob Orton vs Undertaker
Randy tulee normaalisti Bobin kanssa, mutta kun tuli pimennys Taker on palannut. Liilat savut nousevat sisääntulorampille ja Deadman kävelee kehää kohti määrätietoisesti.

Ottelu alkaa. Taker odottaa kehässä kun Orton viivyttelee ulkopuolella. Lopuksi hän tulee kehään vaikka oli tulossa jo kerran mutta meni pois kehästä. Sen jälkeen Taker ohjaili, mutta Bob sekaanttuu ja aukaisee Takerin otsan mikillä. Orton ohjailee, mutta Taker pääsee mukaan jolloin hän aukaisee Ortonin pään ja yrittää ensin tehdä Old Schoolia, mutta Orton torjuu ja tekee superplexin jolloin Taker nousee istumaan. Hän joutuu taas kulmaan. Taker torjuu kymmenen lyöntiä ja yrittää Last Ridea. Orton torjuu ja Taker yrittää Clotheslinea. Orton väistää ja osuu tuomariin. Orton tekee RKO:n ja toinen tuomari tulee kehään, mutta Taker pääsee irti 2:lla. Taker raivostuu ja tekee Old Schoolin, jonka jälkeen tekee Chokeslamin. Bob tulee, mutta Taker tekee tombstonen ja tekee saman Randylle. Tuomari laskee ja voitto Undertakerille. *****

Show päättyy, kun Taker istuu portaille ja lepää ja sitten kävelee pois.

Tämä oli loistava tapahtuma, kaikkein paras näistä kaikista 4:stä.

Kirjoittanut: Jari Tenhunen

Survivor Series Tour 2005

Alussa oli huutelua jääkiekkojoukkeista. Huvittavaa, kun oltiin katsomassa sentään Smackdownia. Kun homma lähti viimein pyörimään, tuli Tony Chimel kehään ja toivotti katsojat tervetulleiksi ja "kuulutti" Teddy Longin sisään. Teddy astui kehään ja kertoi WWE:n tragediasta kehoittaen kaikkia nousemaan ylös 10 kellonlyönnin ajaksi kunnioittamaan Eddien muistoa. Kaikkien istuessa alas, Teddy kertoi ohjelman pienistä muutoksista päästäen show´n sitten alkamaan.

Mr.Kennedy höpöttí alussa omiaan ja sanoi menettäneensä kaksi paunaa suomalaisen ruoan takia. Itse en asiasta välittänyt, toivoin vain että herra Kennedy sulkisi suunsa ja päästäisi matsin alkamaan.

Battle Royal-matsi avasi illan. Ottelijat olivat vieraita minulle, joten ei oikein ollut ketään jota kannustaa. ***

Christy Hemmen ja Jillian Hall´n välinen matsi ilahdutti varmaan enemmän mieskatsojia. Olihan hienoa seurata miten kaksi naista otaa mittaa toisistaan. Christy hemme on ollut jonkin aikaa jo suosikkini, ja uskoin hänen voittoonsa. ****

Bobby Lashley vs Sylvan- matsi ei oikein sytyttänyt. Kummatkin herrat hieman vieraita minulle, joten tyydyin kanssaolijoiden kera vuoroin buuamaan, vuoroin hurraamaan. ***1/2

6 man Tag Team Match oli sentään jo jotain! LOD ja MNM ovat suosikkejani, vaikkakin välillä MNM:n kehään menemisen viivyttely ottaa päähän. Yleisö huusi lähes jatkuvasti "LOD!" Ja tuskin oli arvattavissa mikä tiimi voittaa matsin.. MNM. ****1/2

Piper´s Pit oli aika yllättävä, ja kun Mr. Piper kehui Suomea ja heitti nahkatakkinsa pois sanoen "I´m a Joker!", yleisö villiintyi taputuksiin. Piper pyysi Batistaa tulemaan kehään, ovesta paukkasikin Simon Dean kassinsa kera. Simon taas leveili asioillaan ja heitti haasteen yleisölle. Joka pystyy tekemään 10 punnerrusta kuin hän, voittaa 1000 euroa. Nuorehko kundi sitten otti haasteen vastaan, ja olisikin voittanut jos Siomn ei olisi potkaissut jalallaan kundin kättä. "Buu!"-huutoihin hukkui Simonin ja kundin puheet, ja sali räjähti Batistan musiikin alkaessa ja Mr.Elukka tuli toinen käsi teipattuna kehään teipatussa kädessään "EG"-merkki. Batista selvitteli asiaa ja lopulta Simon joutui maksamaan pojalle. Batista kunnioitti Eddien muistoa ottamalla yleisön seasta Eddie-kyltin ja "Viva La Razza" pamahti soimaan. Yleisö osoitti kunnioitusta hurraamaalla ja taputuksin. ****

Väliaika.. n. 15min.

Väliajan jälkeen yleisölle tarjottiin Fatal 4 Way-matsia. Orlando Jordanin tulessa sisään, yleisö buuasi.Matt Hardy sai huikeat suosionosoitukset, Booker T sai buuaukset ja sali repesi huutamaan Benoit´n tullessa sisään. Matsi alkoi ja voittajakin oli lähes varma puolen väin jälkeen. Bookr T. ****

JBL:n musiikin alkaessa soida, yleisö osoitti mieltään. Kaikki buuasivat JBL:lle. Mies tuli kehään tarttuen mikkiin ja höpötti yleisön maksaneen lipuista vain tullakseen katsomaan häntä, the painijumalaa. Yleisö osoitti jälleen mieltä. JBL puhui ilkeästi Eddistä, jolloin yleisö villiintyi. Mysterion musiikin alkaessa soida, yleisö repesi huutamaan. Rey tuli ja tarttui mikkiin sanoen, ettei JBL:llä ole oikeutta puhua Eddistä pahasti. "Vaikka Eddie onkin poissa, hän on silti tässä kehässä ja tässä rakennuksessa!", Rey sanoi.

JBL kun on isompi kuin Rey hallitsi ottelua, kiitos avustajansa Jillianin. Yleisö villiintyi huutamaan "619" ja "Eddie!" matsin aikana. Reyn notkeus ja ripeät jalat avittivat hänet voittoon. Rey kävi joka kulmassa osoittamassa kunnioitusta Eddiä kohtaan. ****

Hetkeä ennen viimeistä matsia, Tony Chimmel tuli kehään, kiitti yleisö ja sanoi WWE:n tulevan myös tulevaisuudessakin Suomeen.

Randy ja isänsä Bob Orton tulivat varsin rauhallisina kehään. Randy poseerasi joka kulmassa niin kuin vain osasi. Valojen sammuessa väki nousi pystyyn huutamaan. Ehkä illan odotetuin henkilö oli saapumassa sisään. Undertaker sai raikuvat aplodit ja hurraa huudot, salamavalojen kera. Taker lipui kylmän rauhallisena kehään musiikin soidessa melkein täysillä. Takin ja hatun heitettyään, hän iski silmänsä Ortoneihin.

Randyn kehään menon pitkittyminen oli suorastaan naurettavaa. Randy ei ollutkaan niin itseään täynnä kohdatessaan Takerin, kuin mitä oli sisään tullessaan. Vitkuttelun päätteeksi Randy käväisi kehässä, kello soi ja Randy karkasi taas. Taker alkoi turhautua odottelemiseen. Viimein Randy taipui menemään kehään tuomarin aloittaessa ulsolaskennan. Isukki Bob Orton puuttui vähän väliä matsiin, mikä oli kyllä arvattavissa. Monesti lähellä selätetyksi joutunut Taker pinnisti loppuun asti. Näimme Old Schoolin ja Tumbstonen jotka Taker jakoi kummallekin Ortonille. Ota verta valuen, Taker otti itelleen voiton. Väsyneenä ja uupuneena mies istui rautaportaille yleisön osoittaessa suosiotaan hänelle. Salamavalot vain vilkkuivat liilan savuverhon lomassa. Taker vetää henkeä ja kävelee väsyneenä takahuoneeseen, yleisön hurratessa yhä. Tapahtuma loppuu, ja väki lähtee Areenalta. *****

Aivan mielettömän mahtava show. Ystävät muistivat Eddietä soittamalla Viva La Razzan. Kiitos Smackdown, tavataan taas ensi kerralla!

Kirjoittanut: Kirsi Riihimäki

Survivor Series Tour

Ensimmäinen WWE-tapahtuma! Hyppään nyt siihen kun ollaan perillä. Parkki paikalla hypittiin kaverin kanssa innosta kannustus kylttejä pidellen. Kun pääsimme sisään menimme heti ostamaan paidat. Ostin 30 euroa maksavan Mysterio paidan ja kaverini Survivor Series Tour paidan. Menimme syömään pizza siivut ja kurkimme areenalle.

Show alkoi, ensin kävi soimaan Smackdownin musiikit. Sitten Teddy Long tuli hurrauksien ja omien musiikkien saattamana kehään ja kertoi illan matseista. Sen jälkeen hän pyysi yleisöä nousemaan 10 kellon lyönnin ajaksi Eddien kunniaksi. Alkoi Battle Royal jossa piti heittää köyden yli.

Ken Kennedy tuli kehään ja yleisö buuasi (mutta en minä ja kaverini:) Kennedy sylkäisi vettä kehään kuuluttajan päälle ja pyysi anteeksi sekä puhalsi uudestaan. Kennedy kertoi laihtuneensa pari kiloa koska suomalainen ruoka on niin ällöä. Sitten saapuivat Paul London ja Brian Kendrick, sekä Kid Nash ja minun inho painijani Simon Dean (he eivät siis tulleet samaan aikaan). Seuraavaksi Mexicoolsit Super Crazy ja Psicosis ja seuraavana Vito, jonka matsia en ennen ollut nähnyt. Viimeisenä ja vähäisimpänä :) Hardcore Holly. Miehet tappelivat keskenään - tippumis järjestystä en muista, mutta sen muistan kun Super Crazy heitti Psicosissin vahingossa ulos kehästä yhteis liikkeen tuloksena. Kennedy vei voiton ****.

Sitten illan tylsin matsi Christy vs. Jillian Hall. En muista oikein muuta kuin että Christy yritti kirves potkua spagaatti muodossa mutta tippui spagaattiin. Ja sitten sen että Jillian koitti selättää ja pitää köysistä kiinni mutta tuomari huomasi sen. Christy voitti roll upilla. *

Varmaan tapahtuman mukavin matsi katsoa vaikka painijoista ei ollut paljonkaan tietoa. Ensin tuli Sylvan haukkumaan kaikkea mahdollista ja sitten tuli Bobby Lashly Bobby esittäen mahtavia voiman näytteitä ja vieden voiton.
***

Illan ristiriitaisin matsi tuli. Nunzio(c) vs. Juventud Cruiserweight-mestaruudesta. Puolet kannusti Nunziota ja puolet Juventudia. Myös kaverini ja minä oltiin ristiriidassa, kaverini kannusti tietystä Nunziota kun minä Juventudia. Nunzio vei kuitenkin voiton. **

Tag Team Triple Threat Tag Team-mestaruudesta: MNM vs. LOD vs. William Regal & Paul Burchill.
Heidenreich sai jatkuvasti turpiinsa ja LOD huudot kaikuivat hallissa. Animal yritti saada yleisön huutamaan nimeään mutta ei kovin hyvin onnistuneesti. Sitten LOD pääsi niskan päälle, he tekivät Doomsday Devicen ja sen jälkeen Heidenreichiä häirittiin ja Animal meni apuun. MNM:stä jompikumpi tuli ja selätti Doomsday Devicen uhrin Paul Burchillin ja niin MNM vei voiton.
****

Sitten oli Piper's pitin vuoro. Piper saapui mahtavien suosion osoituksien saattaessa kehään. Kaverini kanssa yritettiin saada yleisö huutamaan Piper Piper..... jne. Piper kertoi olleensa saunassa ja otti takin pois ja takin alta paljastui Jokeri paita. Yleisö buuasi :) Piper huusi I am a Joker. Sitten Piper esitteli vieraan..... BATISTAN. Yleisö kävi hurraamaan ja kävi kuulumaan Simon Deanin musiikit. Kerrankin Simon sai hurraukset. Mutta kun yleisö huomasi Simonin ja hänen musiikkinsa he buuasivat. Piper's Pitissä kuului "SIMON SUCKS". Hän haukkui suomalaisia läskeiksi ja sanoi antavansa 100 euroa sille, joka punnertaa 10 kertaa ja pyysi yleisöstä Riku nimisen miehen. Simon luuli että hän on Piku :) Riku teki 10 punnerrusta, mutta Simon potkaisi Rikun kättä. Batista tuli kehään ja Deanin piti luovuttaa 100 euroa Rikulle. Kävi soimaan Eddien vanha Viva La Raza musiikki ja Batista sekä Piper tuulettelivat Eddien tyylillä. ***** Tuli n. 15 minuutin tauko.

Seurasi Fatal 4 Way US-mestaruudesta, jossa suosikkini Matt Hardy, Chris Benoit, Orlando Jordan ja mestari Booker T kohtasivat. Hardy ja Benoit tekivät jokseenkin yhteistyötä, mutta Booker vei voiton Scissors Kickillä. Hardy ja Benoit jäivät muistelemaan Eddietä.
****

JBL saapui kehään buuausten saattelemana. JBL haukkui erästä poikaa, joka piteli John Biggest Loser kylttiä, huoran pojaksi. JBL haukkui vainaja Eddietä. Mysterio sai tarpeekseen ja tuli kehään sekä kyseli JBL:ltä miten hän saattoi puhua Eddiestä niin.

Matsi alkoi sekalaisesti. JBL hallitsi ottelua melkein koko ajan. JBL kävi kuristamaan Reytä narulla ja kun tuomari tuli katsomaan JBL piilotti narun. JBL:n manageri Jillian oli aikeissa lyödä Mysteriota vihkolla, mutta ei onnistu. Rey teki 619 samaan aikaan JBL:lle ja Jillianille. Rey voitti ottelun.
****

Seuraavaksi illan viimeinen ottelu Undertaker vs. Randy Orton. Randy tuli kehään ristiriitaisten huutojen kera. Randy kiipesi yläköydelle ja tuuletteli. Matkin Randya ja hän katsoi minua siihen tyyliin että: Mikäköhän näissä suomalaisissa on mennyt vikaan. Seuraavaksi Taker tuli kamalien huutojen saattamana kehään. Hän viivytteli musiikin soidessa takahuoneessa n. 3 min. Hän kidutti meitä huudattamalla. Päästäni melkein katkesi verisuoni huusin niin kovaa. Ottelu alkoi, mutta Randy ei uskaltanut mennä kehään. Tuomari oli maassa ja Randy teki RKO:n. Randy viittoi toista tuomaria kehään. Tuomari laski, mutta Taker selvitti. Ottelussa oltiin koko ajan kehän ulkopuolella. Undertakerilta aukesi pää mutta hän voitti silti ottelun. *****

Kirjoittanut: Jere Koikkalainen