Foorumin säännöt

Yleistä keskustelua foorumiin ja sivustoon liittyen. Myös kaikenlaiset toivomukset ja parannusehdotukset ovat tervetulleita.
Lukittu
Avatar
Trisu
Queen of the World
Viestit: 344
Liittynyt: Su 16.11.2003 23:20
Paikkakunta: Helsinki
Viesti:

Foorumin säännöt

Viesti Kirjoittaja Trisu » La 10.07.2004 16:53

1. Muista pitää viestit asiallisina. Liian lyhyet, asiattomat, aiheeseen kuulumattomat ja muut turhat viestit tullaan poistamaan. Pidä myös kirjoitusasu kunnossa.

2. Älä turhaan aloita uutta aihetta, mikäli jossain on jo vastaavanlainen aihe. Yläreunan Haku-sivu on erittäin kätevä. Uudet aiheet tulee laittaa niille kuuluville alueille.

3. Avatarin (eli käyttäjänimen alle laitettavan kuvan) maksimikoko on 120x120 pikseliä. Myös kaikenlaiset animaatiot avatarissa ovat kiellettyjä. Nämä säännöt siksi, että foorumin selailu olisi mahdollisimman nopeaa ja sujuvaa. Mikäli avatarisi ei toimi kunnolla (sen paikalla näkyy yleensä punainen rasti), etsi siihen toimiva kuva tai poista se kokonaan. Mikäli tätä sääntöä rikotaan, kyseiseltä käyttäjältä otetaan väliaikaisesti pois oikeus käyttää avataria.

4. Allekirjoituksiin ei sallita kuvia. Syyt on mainittu edellisillä riveillä.

5. Mikäli viestisi on poistettu tai sitä on muokattu, siihen on todennäköisesti jokin hyvä syy. Älä siis turhaan valita moderaattoreiden / ylläpidon päätöksistä.

6. Mikäli "Keskustelijat" -ryhmään kuuluva henkilö rikkoo sääntöjä toistuvasti, hänet voidaan poistaa ryhmästä väliaikaisesti tai lopullisesti, jolloin hän menettää kirjoitusoikeudet.

7. Älä rekisteröidy foorumille useammalla kuin yhdellä nimimerkillä.

8. Piratismia ei sallita. Ei linkkejä tiedostoihin, jotka sisältävät kaupassa myytäviä videoita, DVD:itä, musiikkia tai muutakaan laitonta materiaalia. Ei myöskään linkkejä eikä vinkkejä sivuille, joista näitä laittomia kopioita voi hankkia. Videoalueen täydelliset säännöt löytyvät täältä.

Huom! Mm. muiden foorumeiden osoitteiden mainostaminen ei ole kiellettyä asianmukaisissa topiceissa tai omassa allekirjoituksessa, mutta tämän foorumin toisten käyttäjien häirintä kaikenlaisin yksityisviestein (mukaanlukien mainostaminen) on kiellettyä! Mainostamiseen liittyvistä säännöistä tarkemmin täällä. Sääntöjenvastainen toiminta voi johtaa yksityisviestien käyttöoikeuden poistamiseen.

Lukittu