Mainostamisesta

Yleistä keskustelua foorumiin ja sivustoon liittyen. Myös kaikenlaiset toivomukset ja parannusehdotukset ovat tervetulleita.
Lukittu
Avatar
Trisu
Queen of the World
Viestit: 344
Liittynyt: Su 16.11.2003 23:20
Paikkakunta: Helsinki
Viesti:

Mainostamisesta

Viesti Kirjoittaja Trisu » Su 19.09.2004 16:14

Tällä foorumilla on lähiaikoina alkanut esiintyä jos jonkinlaista (törkeää) mainostamista, ja on aika asettaa jonkinlaiset rajat tähän naurettavaksikin menneeseen touhuun. Joten, tässä:

1) Jonkin toisen foorumin tms. mainostaminen omassa allekirjoituksessa ei ole kiellettyä, kuten ei ole ollut tähänkään asti.

2) Jonkin toisen foorumin tms. mainostaminen asiaan liittyvässä aiheessa (esim. "Muu Keskustelu" -alueella oleva "Foorumeita joka makuun!?" -aihe) ei ole kiellettyä.

3) Yksityisviesteillä toisten foorumilaisten häiritseminen mainostusmielessä, kuten toki kaikin tavoin muutenkin, on kiellettyä. Nämä henkilöt kyllä löytävät tiensä foorumeillenne, mikäli itse haluavat. Yksityisviestien väärinkäytöstä saamme kyllä selvyyden, ja tarvittavat toimenpiteet otetaan käyttöön. Pyydämme foorumilaisia ilmoittamaan ylläpidolle (TM ja minä), mikäli heitä häiritään mainostusviesteillä.

4) Uusien aiheiden luominen mainostusta varten on kiellettyä. Tällaisesta tilanteesta esimerkkinä juuri äsken "Muu Keskustelu" -osiosta poistamani aihe, jossa muka haluttiin keskustella turnauksista, mutta todellisena tarkoitusperänä oli saada mukaan ujutettua oman foorumin mainoksia parikin kappaletta.

Avatar
TM
Site Admin
Viestit: 327
Liittynyt: Su 16.11.2003 10:06
Paikkakunta: Lahti
Viesti:

Re: Mainostamisesta

Viesti Kirjoittaja TM » To 26.05.2005 23:00

Muistutuksena jälleen kaikille foorumin käyttäjille, että mainostus yksityisviestitse tai muilla yllä mainituilla tavoilla on edelleen ehdottomasti kiellettyä.

Mikäli tästä huolimatta joudutte jonkinlaisen yksityisviestimainonnan tai -häiriköinnin kohteeksi, pyydämme ilmoittamaan asiasta välittömästi joko ylläpidolle tai moderaattoreille.
It's . You know what that means.

Lukittu