WWE Passport to Pain 2003


Tapahtumapaikka: Elysee Arena, Turku
Päivämäärä: Torstai 09.10.2003
Lippujen hinnat: 18/29/45/59 euroa


Ottelut:

Single Match
Matt Hardy vs. A-Train

Triple Threat Match
Ultimo Dragon vs. Funaki vs. Nunzio

Single Match
Chavo Guerrero vs. Charlie Haas

Bikini Contest
Torrie Wilson vs. Sable vs. Dawn Marie vs. Nidia

Tag Team Match
Billy Kidman & Jamie Noble vs. Basham Brothers (Doug & Danny)

U.S. Championship Match
Eddie Guerrero vs. Rhyno

Cruiserweight Championship Match
Tajiri vs. Rey Mysterio

Tag Team Match
Chris Benoit & Kurt Angle vs. John Cena & Big Show

WWE Championship Match
Brock Lesnar vs. Undertaker


Kuvia:Henri Block)


Kommentteja:

"Kokonaisuutena todella hieno tapahtuma, vaikka muutamien matsien voittajat pystyi tietämään, niin oli kyllä hieno kokemus." - Triple H -

Vastaa

Passi tuskan maailmaan

Ajattelin tässä kertoa hieman vuoden 2003 WWE tapahtumasta. Matseista kerron lyhyet arvostelut ja kouluarvosanat; Kolmen tunnin ajomatka oli jo aika rankka. Parkkipaikalle tullessani porukkaa oli jonoissa jo paljon. Hallin suulle tullessani turvatarkastaja tarkisti ettei mitään laitonta löytynyt taskuista. Menin suoraan istumaan katsomoon. Paikat olivat todella hyvät. Ensimmäisessä rivissä yläkatsomossa. Show starttasi kun kuuluttaja saapui kehään. Ilotulitukset räjähtelivät kovaäänisesti ja meininki oli kohdallaan. Sablen musiikki alkoi soimaan, hän saapui kehään. Tämän poistuttua, matsit alkoivat.

A-Train vs. Matt Hardy

A-Train saapui kehään ensimmäisenä, hän heitti kehään tuoleja. Kuuluttaja ottikin heti jalat alleen. Matt Hardy oli paljon suositumpi, ja hän sai suuret suosion osoitukset. Ottelu alkoi, mielestäni se oli todella hyvä opener. Matt Hardy ratkaisi ottelun aika nopeasti.

Funaki vs. Nunzio vs. Ultimo Dragon

Hyvä matsi tämäkin. Funakille hurrattiin kohtalaisen paljon kun taas Nunzio sai buuaukset päälleen. Ultimo Dragon sai kaikkein suurimmat suosionosoitukset näistä kolmesta. Alussa kaikki tuuletti hieman, Ultimo Dragon oli selvä yleisön suosikki. Ottelu pääsi alkamaan. Monia hienoja Cruiser liikkeitä nähtiin, omasta mielestä tämäkin oli todella hyvä ottelu. Kaikki kävivät kehän ulkopuolellakin, Ultimo Dragonin selättäessä Nunziota, Funaki ei kerennyt enään takaisin kehään keskeyttämään laskua.
9-

Chavo Guerrero vs. Charlie Haas

Alussa Chavo otti yleisöstä lapun jossa luki "You Suck". Hän näytti tätä Charlie Haasille, joka näytti raivostuvan siitä. Tästä ottelusta minä en hirveästi tykännyt. Chavo vakuutti välillä, mutta matsi jäi aika löysäksi. Ehkä illan huonoin matsi.
6

Bikini Contest
Sable vs. Dawn Marie vs. Nidia vs. Torrie Wilson

Tämä oli silmänruokaa miehille. Yleisö sai päättää kuka ottelun voittaa. Kaikkien esittelyjen jälkeen Sable otti Nidian rinnan suurentajat pois. Nidia lähti juoksemaan häpeissään pois kehästä. Torrie Wilson sai kuitenkin suurimmat hurraukset. Hän siis voitti. Tämän jälkeen Dawn Marie ja Torrie ottivat kuuluttajan housuista vyön pois ja he alkoivat lyömään vyöllä kuuluttajaa takamukseen.
8-

Billy Kidman ja Jamie Noble vs. Basham Brothers

Tästä ottelusta en muista paljoa, en edes miten se päättyi. Muistaakseni tämä ei ollut sen kummoisempi matsi. En muutenkaan näistä ottelijoista hirveästi pidä.

Rhyno vs. Eddie Guerrero

Tästä ottelusta tykkäsin. US mestaruus pelissä ja Eddie vauhdissa. Eddie sai suuret hurraukset. Matsikin siis oli hyvä. Eddie ratkaisi Frog Splashissa, taisi voitto irrota peräti huijaamalla.
8

Tajiri vs. Rey Mysterio

Mysterio sai illan suurimmat popit. Molemmat tuulettivat vielä ennen ottelua, Tajiri kompastui leikisti köysiin, yleisö nauroi kylläkin. Ottelu oli hyvä. Hienoja Mysterio liikeitä. 619 nähtiin, mutta se ei riittänyt. Tajiri voitti suihkaisemalla vihreät sumut Mysterion naamalle. Mysterio tuuletti Tajirin lähdettyä ja yleisö senkun hurraa.
8+

John Cena ja Big Show vs. Chris Benoit ja Kurt Angle

Illan paras matsi, todella viihdyttävä. Cena saapui ensin haukkumaan suomea kylmäksi ja likaiseksi. Ottelun aikana Cena jäi ns. "jumiin" juoksemaan köysiin. Big Show iski Cenalle pyykkärin koska Cena ei pysähtynyt juoksussaan. Ottelulle hieno päätös kun Benoit hyppäsi Swandive Headputin.

Undertaker vs. Brock Lesnar

Ehkä pieni pettymys. Tuomari oli ulkona ja Lesnar huijaa. Taker pystyi puolustautumaan ja hän iskikin Lesnarin kalloon tuolilla, mutta se ei riittänyt. Vaikka Lesnar voitti, niin Undertaker lupasi voittaa Lesnarin No Mercyssä.
8

Kaikki painijat paitsi Lesnar tulivat juhlimaan Eddien synttäreitä. Big Show lauloi yleisön kanssa syntymäpäivä laulua Eddielle. Ja Show peräti matki Hulk Hogania joka oli hauskaa. Hieno show päättyi kun Lesnar tuli vielä kehään. Hän oli suuttunut kun kaikki vaan juhlii Eddien synttäreitä. Lesnar pyysi Eddien kehään jotta hän pystyy hakkaamaan hänet. Eddie saapuikin takaa päin ja iski tuolilla Lesnarin kalloon. Show päättyi Eddien musiikin soidessa. Eli kokonaisuutena todella hieno tapahtuma, vaikka muutamien matsien voittajat pystyi tietämään, niin oli kyllä hieno kokemus.

Kirjoittanut: -Triple H-