Tervetuloa WrestlingAlertiin!

Kyllä, huoltokatko on VIHDOIN ohi!

Kuin The Undertaker 21 vuotta sitten konsanaan, WrestlingAlert nousee haudastaan uljaampana kuin koskaan. Pitkän tauon jälkeen sivusto on jälleen jaloillaan, ja mikäpä olisikaan parempi hetki uudelle alulle kuin WrestlingAlertin 15. juhlavuoden kohokohta.

WrestlingAlert / WWE Now! sai alkunsa vuosien 2002-2003 aikana, käyden läpi useita muodonmuutoksia ulkoasuremonteista nimenvaihdokseen, joka tapahtui marraskuussa 2003. Sisältöä kertyi ahkeran fanijoukon avustuksella runsain mitoin, ja nyt juhlistammekin tuota värikästä historiaa uudella WA-klassikot -juttusarjalla, jonne tullaan julkaisemaan kolumneja, painijaesittelyjä, tapahtuma-arvosteluita ja PALJON kaikkea klassista sisältöä vuosiemme varrelta. Peli on avattu Vili Lehtorannan huikean kattavilla katsauksilla wrestlingin sekä Andre the Giantin historioihin. Jatkoa seuraa säännöllisesti, joten pitäkäähän osiota silmällä.

Tottakai showpaini on sivustollamme muutoinkin suuressa osassa. Yleisen painitiedon lisäksi tulemme keräämään Historia-otsikon alle runsaasti erilaista sisältöä lajin ja sen tapahtumien historiasta aina nykypäivään asti. Ensimmäisenä juttusarjana osiosta löytyy WWE Hall of Fame, jonka alle tullaan julkaisemaan lyhyet esittelyt jokaisesta kunniakkaan listan vuosikerrasta. Uutisten ja ajankohtaisten painitapahtumien puinti tapahtuu tällä erää keskustelualueen puolella, toivotaan että sekin saadaan elvytettyä jälleen vilkkaaksi viestittelypaikaksi.

Keskustelualueesta puheen ollen, sekin on kokenut sivustouudistuksen myötä pieniä päivityksiä. Oleellisimpana muutoksena keskusteluoikeudet on avattu nyt kaikille rekisteröityneille käyttäjille. Keskustelualueen jäsenlista on integroitu myös pääsivun puolelle, joten artikkeleita pääsee kommentoimaan omalla tunnuksellaan.

Lopuksi vielä iso kiitos niin uusille kuin vanhoillekin sivustomme käyttäjille. Rakennetaan WrestlingAlertista jälleen loistokas kunnianosoitus tälle upealle lajille, jota kaikki vähän häpeillen rakastamme.

ps. Kuten vikkelimmät saattoivatkin jo huomata, WrestlingAlertin ja WWE Now!:n 15-vuotisen historian varrella käytössä olleisiin ulkoasuihin voi tutustua oikeasta reunasta löytyvän teemavalikon kautta. Varoitus nostalgian ja päänsärkyisten väriyhdistelmien yliannostuksesta!

Vastaa