WWE RAW (PC)

Kehittäjä: Anchor Inc.
Julkaisija: THQ
Julkaisu: 1.11.2002
Alusta: PC, Xbox

Vihdoin me tietokoneen käyttäjät joilla ei ole uutuuskonsolia saimme vapaapaini-pelin, joka tosin on suora käännös X-Boxilta. Peli yllättää, mutta lähinnä negatiivisesti. Pelin alkuvalikko tuntuu jo aika tahmealta, koska hiiri ei ole käytössä. Kun alkuvalikosta etenee otteluvalikkoon, niin pettyy vielä pahemmin: pelissä ei ole erikoismatseja tyyliin Hell in A Cell ja Ladder match, vain normaali, tag-team, triple threat, handicapped matchit ja Battle Royal. Lievän pettymyksen jälkeen voi kuitenkin todeta, että pelin painijavalikoima on kohtuullinen, ellei jopa kiitettävä, ja monien iloksi myös Stone Cold on mukana.

Kun painijat on valittu ja on aika edetä peliin mieliala kuitenkin nousee. Entrancet ovat hienoja ja painijat ainakin lähes oikean näköisiä. Mutta kun matsi alkaa, ensimmäisenä toteaa että pelitempo ei ole kovin korkealla. Liikkeitä on kuitenkin kiva tehdä ja kontrollit toimivan muutenkin hyvin. Erikoisliikkeitä ei ole liian vaikea tehdä ja ne ovat hienoja visuaalisesti.

Pelin Create a Superstar – osio on erittäin kattava ja kaiken saa valita hanskoista entrancen valoihin. Raw on hauskaa pelata kaverin kanssa, mutta kyllä tietokonettakin vastaan pelaa. Tosin tietokonetta vastaan pelatessa vastustajan tekemästä sidonnasta on lähes mahdoton nousta, esimerkkinä: heittelin ja potkin vastustajaa noin 5 minuuttia ja yhtäkkiä hän kaatoi minut big bootilla, sitoi ja voitti. Myös pelin career – modi on heikko. Sinänsä pelissä ei ole career:ia vaan title match, jossa on tarkoitus voittaa tietty määrä painijoita jotta pääsee läpi. Title matchissa vaihtoehdot ovat: Womans title, Hardcore title, Intercontinental title, European tittle, ja tietenkin World title. Harmittavaa on kuitenkin että naisten mestaruuden voi voittaa myös miespuolisella painijalla. Kaiken kaikkiaan WWF Raw on hyvä paketti joka sortuu muutamaan hieman suurempaan virheeseen.

Kouluarvosana: 7½

Kirjoittanut Lux, 11.11.2002


Kuvia:

Vastaa